• darkblurbg
  • darkblurbg
    Kleuradvies inclusief 2-sides kleurenwaaier in 40 losse kleuren.
  • darkblurbg

Wil jij je niet meer hoeven afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'

 

Door Covid 19 doe ik op dit moment alleen online kleuren-analyses (M/V).

Ik analyseer je vanuit mijn kantoor aan de hand van foto's en een vragenlijst die je voor me invult.

Je krijgt de uitslag per post en e-mail. Je hoeft zelf niet voor de analyse beschikbaar te zijn.

Online kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Een kleurenanalyse geeft je duidelijkheid over welke kleuren jou laten stralen. Ik kan je tegenwoordig ook online analyseren aan de hand van foto's die je speciaal hiervoor maakt.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.    

 

Kleuradvies in 26 kleurtypes.

 Heb je altijd al willen weten welke kleuren jou er op je best laten uitzien?

Sinds enige tijd doe ik online kleurenanalyses in 26 verschillende kleurtypes. Speciaal hiervoor heb ik nieuwe analysematerialen ingekocht. Wil jij weten welk kleurtype jij bent? Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Ik onderzoek aan de hand van jouw foto's wat je 'dominante kleurkarakteristiek' is en welke verder nog belangrijk voor jou zijn.

De 6 kleurendominanties zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. Nadat ik jouw beste kleurkenmerken bepaald heb bekijk ik welk kleurenpalet perfect bij jouw unieke kleuring aansluit. Er zijn enorm veel variaties mogelijk, ik werk daardoor met 26 verschillende kleurtypes.

Er is in deze tijd door Covid 19 veel vraag naar online kleuradvies. Ik ga graag heel zorgvuldig om met het advies wat ik jou geef. Naast het geld wat je kwijt bent aan de online kleurenanalyse gaat het ook over wat je daarna uit zult gaan geven aan kleding, sieraden, andere accessoires, make-up en eventueel bij de kapper als je gewend bent om je haar te kleuren.

Het is daarom heel belangrijk dat ik de juiste informatie (je moet een vragenlijst invullen) en natuurgetrouwe foto’s, zonder make-up, van je aangeleverd krijg. Tegenwoordig kun je hele goed foto's maken met een mobiele telefoon.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij de online kleurenanalyses. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel wat mensen online geadviseerd.

De online kleuranalyse in 26 kleurtypes is inclusief:

- 1. Per post: een 2-sides pocket-kleurwaaier in 40 kleuren met aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren (t.w.v. € 35,00). Je ziet een voorbeeld op de bovenstaande foto. Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard allemaal bij jouw kleurtype. Zo heb je dus nog meer opties voor kleurennuances. Deze nuances zijn o.a. heel handig om kleurcontrasten te maken. Dus bijvoorbeeld een lichte blouse met een donker(der) vestje of jasje er over etc. Deze kleuren kun je gebruiken voor kleding, make-up, een bril, zonnebril. Hij bevat ook je beste metaalkleur.

De pocketwaaier is lekker compact (14 cm als hij rond is uitgevouwen) en dus gemakkelijk in je handtas mee te nemen. Hij is uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimt daardoor niet. Dat is erg belangrijk want glanzend papier vertekent de kleuren. Je kunt hem heel goed bij stoffen gebruiken.

Kleurenwaaier in 40 kleuren met 160 nuances op de achterkant.

- 2. Per post: een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, waarop ik enkele voor jou geschikte haarkleuren aangeef.

Haarkleurenkaart bij kleuradvies.

- 3. Per e-mail: een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype in PDF (t.w.v. € 17,50), minimaal 65 pagina's. Voor alle 26 kleurtypes heb ik zo'n e-book gemaakt.

- 4. Per e-mail: een e-Book met handige algemene kleurentips in PDF (t.w.v. € 12,50/ 52 pagina's).

- 5. Per post: een geprint verslag met uitleg over jouw optimale licht-donker contrast, jouw haarkleur, oogkleur, wittinten, jouw best metaalkleur en en welke je ook goed kunt hebben, je belangrijkste kleurkenmerken, de kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart vlak onder je gezicht kunt dragen (8 pagina's).

Hoeveel contrast heb je in je gezicht/ gelaat?

Naast de kleuren die je het mooiste staan leer je ook wat je optimale licht-donker contrast is.

- 6. Per email: een foto van jou met je kleurenwaaier (gemaakt vanaf mijn computer).

- 7. Een extra e-Book (t.w.v. € 17,50) naar keuze. Sinds 15 jaar ben ik image consultant. Gedurende die tijd heb ik 12 e-Books geschreven over allerlei leuke onderwerpen die gerelateerd zijn aan mijn vak (denk aan figuurtips, visagie, persoonlijke stijl , etc). Alle 12 e-Books bestaan uit minimaal 65 pagina's (A4) praktische informatie, compleet met veel verduidelijkende kleurenfoto's. Ik verstuur de e-Books per mail. Het zijn PDF-bestanden. Je kunt ze gemakkelijk downloaden en zelf kiezen of je ze wilt bewaren bij je documenten in je computer of wilt uitprinten (of beide). Je hoeft hiervoor dus niet over een zgn. e-reader te beschikken. Lees hier uit welke titels je kunt kiezen.

8. Het E-book: NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING (t.w.v. € 17,50). Neutrale kleuren zijn het fundament van je garderobe. Het zijn rustige 'non-kleuren' die niet opvallen. Je kunt eigenlijk niet zonder neutrale kleuren. Je kunt outfits in alleen neutrale kleuren dragen, maar je kunt ze ook combineren met felle(re) kleuren. Neutrale kleuren hebben heel veel voordelen. Je kunt ze vaak dragen, vervelen je niet snel, laten weinig herinneringen na en roepen geen emoties op bij anderen. Vaak vinden mensen het lastig om de juiste neutrale kleuren voor hun kleurtype te vinden. In dit e-book van 191 pagina's deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

Prijzen voor de online kleurenanalyse in Nederland en in Europa:

- De prijs van dit online kleuradvies (M/V) in 26 kleurtypes is € 110,00. Deze prijs geldt voor Nederland en is incl. 21% btw en de verzendkosten.

- Voor Europa zone 1 en 2 komt de online kleuren-analyse op € 115,00. Dit is incl. 21% btw en de verzendkosten. De prijs is hoger i.v.m. de verzendkosten naar het buitenland.

Het is momenteel helaas erg druk. De wachttijd voor een online kleuradvies van ca. 6 weken. Wanneer je belangstelling voor de online kleurenanalyse hebt kun je me mailen. Ik stuur je dan een bestand waarin je kunt lezen wat ik van je nodig heb en geef je dan een datum door waarop jij aan de beurt zou kunnen komen. Voor de online kleuranalyse hoef je niet zelf beschikbaar te zijn. Ik werk namelijk aan de hand van de foto's en de vragenlijst en stuur je de uitslag op de desbetreffende dag per e-mail en post.

Europa zone 1: België, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Duitsland, Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden), Zweden.

Europa zone 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal (incl. Azoren en Madeira), Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, de Kanaaleilanden, Kosovo, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland.

Woon je buiten Europa? Dan kan ik je uiteraard ook analyseren. Mail me dan even over de mogelijkheden/ prijs.

Het is uiteraard erg belangrijk dat ik goede, natuurgetrouwe foto's aangeleverd krijg. Ook moet je een vragenlijst beantwoorden.  Interesse? Stuur me een e-mail dan stuur ik je een pdf-bestand met alle informatie en een datum waarop jij aan de beurt zou kunnen komen.

Mijn e-mailadres is: info@styleconsulting.nl

Advies over eventuele haarkleuren

Zet gekleurd haar op de foto's alsjeblieft vast met een elastiek of draag het uit je gezicht, vastgezet met haarspeldjes. Ik geef je namelijk een advies wat je ook kunt gebruiken als je je haar grijs zou willen laten worden of in de toekomst een andere haarkleur wilt. Je kunt dus achteraf altijd zelf besluiten of je je haar grijs wilt laten worden of wilt blijven kleuren. Of dat je je van haarkleur wilt veranderen.

Heb je een uitgroei in je haar dan wil ik daar ook graag een foto van.

Onze natuurlijke haarkleur past altijd perfect bij jouw kleurenpalet. Je haar kleuren is daarom niet meer nodig. Wil je je haar wel kleuren of twijfel je hier nog over? Je krijgt altijd advies over de haarkleuren die in dat het beste bij jou zouden passen. Je kunt dus na het kleuradvies beslissen wat je wilt met je haar.

 

Online kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

* Deze klant liet ook een online kleurenanalyse uitvoeren. Ze was voorheen een warm lentetype maar doordat ze inmiddels wit/grijs haar heeft kon ze met haar kleuren niet meer uit de voeten: Bedankt voor het toesturen van jouw advies en alle informatie. Ik ben inderdaad zeer verrast dat ik nu een lente-zomertype ben! Maar het geeft wel antwoord op de vraag waarom het mij maar niet lukte om meer variatie te brengen in mijn kleurkeuze. Ik vind het heel leuk dat mijn mogelijkheden nu flink zijn uitgebreid! Vooral in het gaan  dragen van lichte kleuren met minder contrast heb ik veel zin. 

* Reactie van een tevreden klant: Hoi Margriet, De post is al binnen! Wat ben ik er blij mee, het is heel mooi opgezet en het brengt het positieve naar boven, heel speciaal. Dankjewel! T.

* Vicky (door mij online geanalyseerd als warme herfst) schreef me: Je omschrijft echt waar ik van houd, natuurlijke materialen, hout, hoornen montuur, zelfs de parfum. Al mijn favoriete kleuren zitten erin. En (op het zwart na...🙂) past bijna al mijn kleding bij de waaier. Ik heb nu bruin oogpotlood gebruikt ipv zwart, staat veel mooier. Ik ga eens experimenteren. Ook met haarverf en lippenstiftkleuren. Ik ben heel blij met al je info!

*Hi Margriet,

Ik heb een aantal jaren geleden een kleurenanalyse gehad en zou ik een warm herfst type zijn. Ik had mijn hele garderobe daar op aangepast maar had zelden het gevoel dat die kleuren me mooi stonden. 
Drie jaar geleden heb ik daarom ergens anders nogmaals een kleuren -en stijl analyse gehad. Hier kwam ik uit als een koel wintertype. Ik heb een klein kleurenkaartje voor in mijn portemonee. Ik moet erg wennen aan deze kleuren en het lukt het me helaas niet om (online) leuke kleding te vinden in deze kleuren. Mijn kast hangt nu vol met blauw, wit en grijs. Heel saai vind ik zelf...
Ze bleek een helder herfst/wintertype te zijn. Een kleurtype wat je bijna niet ziet.

Ik heb de kleurenwaaier gisteren ontvangen en dankjewel voor het uitgebreide verslag en de kleuren lipstick die je op papier hebt gezet, super handig. Het pakketje voelde echt als een cadeautje.

Ik heb adhv de waaier meteen mijn kast leeggeruimd en hij is nu ook behoorlijk leeg 😄 
Tijd dus om te shoppen.
Bedankt! Lieve groet, W. 😊

 

* Deze klant bleek een neutraal herfsttype te zijn: Goedemiddag Margriet, Bedankt voor het kleuradvies. Ik merk dat ik veel kleuren al gedempt en warm doe. Wat ik leuk vindt is dat ik nu eindelijk een goede geel, paars en roze kan vinden. En ook voor online bestellen kan ik de kleurenwaaier erbij houden. Want vaak noemen ze kleur bijv. lavendel en is het een totaal andere kleur. 
Ook de kleur van de lippenstift Juciy Gossip van de Etos die jij aanraad gebruik ik al. Echt leuk om te zien. 
Ook de haarkleur kaart is erg handig. Die neem ik de volgende keer mee na de kapper. 
Dank je wel voor dit geweldige advies! 😄 H. 
* Deze klant bleek een neutraal lentetype te zijn: Ha Margriet, Heel erg bedankt voor je analyse! Wat een verrassende uitkomst! Dat had ik niet zo gauw kunnen bedenken. Mijn hele kledingkast hangt zowat vol met zwart en donkere kleuren. Hoe zit het met bordeaux? Past dat eigenlijk ook niet? Sieraden heb ik altijd standaard gehad in zilver, nooit gedacht dat goud mooi bij me zou staan. Wat ontzettend leuk om hiermee aan de slag te gaan, krijg er helemaal energie van!
Prachtige kleuren zitten er in de waaier. Zo fris en zacht! Ben heel benieuwd hoe me dat zal staan. En ook die kleuren die je bij mijn ogen houdt vind ik erg mooi. Zo leuk ook hoe je ze beschrijft, met golfjes. De zee is mijn meest favoriete plek, dus dat past heel erg goed bij me hihi.  Ik ga dit weekend lekker verder lezen in alle materialen die je stuurde, bedankt ook daarvoor! 

Heb gisteren al een proefje gedaan met lichte kleding, lichte en zachte make-up (heb bruine mascara gekocht!) en m’n lichte bril. Zag er zo anders uit, veel frisser en ik voelde me er ook lichter/vrolijker in dan in mijn standaard donkere kleuren. Zoveel te ontdekken de komende tijd, leuk. Groetjes, H.

Kleuren die je van nature bij je draagt passen altijd!
* Kirsten bleek een lente/herfsttype in plaats van een wintertype te zijn. Ze is vroeger geanalyseerd als wintertype.
Ze heeft inmiddels bij haar gezicht compleet grijs haar (in de nek is het nog wel een stuk donkerder) en wist niet zo goed wat ze met haar haarkleur aan moest. Ze had altijd donkerbruin haar. Als ze het haar bruin verfde werd het heel snel oranje.
Tijdens de Lockdown heeft ze het helemaal grijs laten uitgroeien, maar ze is nog niet toe aan compleet grijs haar.
Warme kleuren maken haar gezicht heel zacht en gezond bleek bij de kleurenanalyse. In koele kleuren kreeg ze een veel hardere uitstraling en werd ze grauw in het gezicht en werden haar (donkerbruine) ogen dof. Ook staat ze mooi in de meer medium donkere kleuren en is ze wat helderheid nodig. Kortom een lente/herfsttype, dit is een combinatie-type dat precies tussen de lente en de herfst in valt. De kenmerken van dit kleurtype zijn: warm, medium donker, redelijk helder.
Al met al was het een behoorlijk ommezwaai voor haar, maar ze is super enthousiast!
Wat warme, lichtblonde lokken in haar grijze haar bleek de beste en meest praktische oplossing voor de haarkleur. Zo zit ze niet met uitgroei en houd ze een lichte haarkleur. Een donkere haarkleur is nu te hard voor haar.
Dit schreef ze me (ik mag het met jullie delen):
Hoi Margriet, Bedankt voor het kleuradvies en de uitgebreide info die je stuurde per mail. Ik ben inmiddels hersteld van de schok en heb vandaag in Sneek een aantal kledingstukken gekocht in mijn nieuwe kleuren. Heel verrassend, verfrissend en gewoon ronduit mooi! Ook je make-up tips heb ik opgevolgd, met mooi effect.
Kortom: dankjewel!!
Hartelijke groet, Kirsten.

Kleurenwaaier in 40 kleuren met 160 nuances op de achterkant.

^ Hier zie je een foto van mijzelf met mijn '2-sides' kleurenwaaier. Ik ben een 'koel zomertype'. Ik heb hier enige make-up op, de foto's die ik van jou wil ontvangen moeten om een goed advies te kunnen geven zonder make-up zijn. 

^ De '2-sides' kleurenwaaiers zij heel handig en gemakkelijk me te nemen in je handtas. Ze hebben aan de voorkant 40 kleuren en 160 nuances op de achterkant. Een dergelijke waaier krijg jij ook bij de online kleurenanalyse.

De 2 side waaiers zijn aan twee kanten bedrukt.

^ De 2 side waaiers hebben 40 kleuren en zijn aan twee kanten bedrukt. Op de achterkant vind je 160 nuances van jouw kleuren. Hier zie je de achterkant van mijn kleurtype: de koele zomer.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* José kon niet meer met haar kleuren uit de voeten nu haar haar grijs geworden is. Ik heb José aangeboden om haar gratis online te analyseren als een blog over haar mocht schrijven. Hiervoor heeft ze me een aantal foto's aangeleverd die ik voor het blog mocht gebruiken. Lees hier meer.

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Ik maak tegenwoordig ook armbanden passend bij allerlei kleurtypes. Je kunt ze als een soort alternatieve kleurenwaaier gebruiken. Lees meer.

* De kleuren die je van nature bij je draagt in je haar, huid, lippen en ogen passen altijd bij je. We noemen deze kleuren onze 'signatuur-kleuren'. Zo is het heel mooi om de kleuren van je ogen, huid, haar en lippen  te herhalen in je kleding, accessoires of oogmake-up. Lees meer.

* Wil je weten hoe je kleding, accessoires en make-up kunt uitkiezen kunt met behulp van de kleurenwaaier? Lees dan dit blog.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.