• darkblurbg

Margriet Roorda van Style Consulting.

Door Covid 19 doe ik voorlopig alleen online kleuren-analyses (M/V). Lees meer.

Style Consulting beschikt over een stijlvolle studio, hartje Groningen. Je kunt dus als je wilt na je bezoek aan mij meteen het centrum in om bijvoorbeeld lekker te winkelen of gezellig uit eten te gaan. De studio is dichtbij de A-brug, de Westerhaven & de Vismarkt. Style Consulting is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als de bus en trein.

Wanneer je met de auto komt, kun je dichtbij parkeren in de parkeergarage aan de Westerhaven (van Q park, 800 plaatsen). De studio is ca. 2 minuutjes lopen. Kom je met de bus of de trein? Vanaf het hoofdstation is mijn studio slechts een kleine 10 minuten lopen. 

Ik werk uitsluitend op afpraak van maandag t/m vrijdag overdag.

Kom je met de auto naar de stad Groningen en wil je op een betaalbare manier parkeren? Dan kun je aan de rand van de stad gratis parkeren op een van de vijf P+R terreinen. Je betaalt alleen voor de buskaart. De comfortabele Citybus brengt jou en maximaal 4 anderen voor € 6,- naar het Hoofdstation. Lees hier meer over de bereikbaarheid van mijn studio. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken vul dan alsjeblieft het contactformulier in of stuur me een email. Helaas ben ik momenteel telefonisch slecht bereikbaar.

De studio van Style Consulting in Groningen.