• darkblurbg
  • darkblurbg

Studio van Style Consulting in Groningen.

Voel je zeker van jezelf en straal uit wie je bent!

Style Consulting is een bedrijf van Margriet Roorda. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke adviezen.

Style Consulting is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in het geven van adviezen over de uiterlijke presentatie van vrouwen en mannen, zowel zakelijk als privé.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Laat mij je dan ondersteunen en vind jouw unieke kleuren, stijlpersoonlijkheid, figuurvorm, schoonheid en kracht. Je zult je gemakkelijker ontplooien op gebied van werk, relaties en leven. 

Ieder van ons is uiteraard uniek. Ik help je graag met een kleuradvies of figuuradvies. Zo zie je er altijd fantastisch uit, ongeacht leeftijd of maat.

Je krijgt duidelijke, tijdloze adviezen, zodat je niet meer hoeft te twijfelen over hoe je je het beste kunt kleden en presenteren. Je gaat altijd vol zelfvertrouwen op pad, omdat je weet dat je er goed uit ziet.

Afspraken zijn om gezondheidsredenen momenteel helaas nog niet mogelijk. Ik hoop mijn werkzaamheden na de zomer weer te kunnen hervatten. Wanneer dit zo ver is zal ik dit op de website en op Facebook bekendmaken. Goed om te weten dat dit dan in Joure zal zijn en niet meer in Groningen.

Ik kijk ernaar uit om je dit najaar weer te kunnen ontmoeten,

Margriet Roorda.

In dit blog lees je wat de aanzet was om me te scholen tot Image Consultant.