• darkblurbg
    Margriet Roorda, image consultant.

Voel je zeker van jezelf en straal uit wie je bent!

Style Consulting is een bedrijf van Margriet Roorda. Het beschikt over een mooie studio in het centrum van Groningen, geschikt voor maximaal 16 personen. Style Consulting is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in het geven van adviezen over de uiterlijke presentatie van vrouwen en mannen, zowel zakelijk als prive.

Je kunt je individueel laten adviseren, met z'n tweeën of in een groepje. Ook is er een uitgebreid aanbod in workshops, presentaties of trainingen.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Laat mij je dan ondersteunen en vind jouw unieke kleuren, stijl, schoonheid en kracht. Je zult je gemakkelijker ontplooien op gebied van werk, relaties en leven. Deze éénmalige investering in jezelf gaat een leven lang mee!

Ieder van ons heeft een persoonlijke, unieke stijl. Ik help je graag die stijl te vinden. Zo zie je er altijd fantastisch uit, ongeacht leeftijd of maat.

Je krijgt duidelijke, tijdloze adviezen, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen over hoe je je het beste kunt kleden en presenteren. Je gaat altijd vol zelfvertrouwen op pad, omdat je weet dat je er goed uit ziet.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten,

Margriet Roorda.