• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Margriet Roorda van Style Consulting in Joure.

Voel je zeker van jezelf en straal uit wie je bent!

Style Consulting is een bedrijf van Margriet Roorda. Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke adviezen.

Style Consulting is een onafhankelijk bureau gespecialiseerd in het geven van adviezen over de uiterlijke presentatie van vrouwen en mannen, zowel zakelijk als privé.

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Laat mij je dan ondersteunen en vind jouw unieke kleuren, stijlpersoonlijkheid, figuurvorm, schoonheid en kracht. Je zult je gemakkelijker ontplooien op gebied van werk, relaties en leven. 

Ieder van ons is uiteraard uniek. Ik help je graag met een kleuradvies of figuuradvies. Zo zie je er altijd fantastisch uit, ongeacht leeftijd of maat.

Je krijgt duidelijke, tijdloze adviezen, zodat je niet meer hoeft te twijfelen over hoe je je het beste kunt kleden en presenteren. Je gaat altijd vol zelfvertrouwen op pad, omdat je weet dat je er goed uit ziet. Ik heb inmiddels ruim 16 jaar ervaring als Image Consultant.

De studio van Style Consulting is per september 2021 verhuisd van Groningen naar Joure. Ik werk bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag. Mail me gerust om een afspraak te maken.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten,

Margriet Roorda.

In dit blog lees je wat de aanzet was om me te scholen tot Image Consultant.

Margriet Roordavan Style Consulting in Joure.