• darkblurbg

Style Consulting voor advies over kleuren en kleding.

Mijn studio in het centrum van Groningen is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als de bus en trein. 

Studio van Style Consulting.

ELKE DAG OP JE MOOIST!

Style Consulting beschikt over een stijlvolle studio in het centrum van de stad Groningen. 
Je kunt dus als je wilt na je bezoek aan mij meteen de stad in om bijvoorbeeld lekker te winkelen of gezellig uit eten te gaan. 
Het adres is: Pottebakkersrijge 7. Dit is vlakbij de A-brug, de Westerhaven & de Vismarkt.Bereikbaarheid van de studio:

Wanneer je met de AUTO komt, kun je dichtbij parkeren in de parkeergarage aan de Westerhaven (van Q-park, 800 plaatsen). 
Looproute: Vanuit deze garage loop je in slechts ca. 2 minuutjes naar mijn studio. Je komt vanuit de garage uit op een pleintje bij de Primark, Mediamarkt en de Nike-store. Recht voor je is op de hoek een oud kaaspakhuis (computerwinkel Norrod). Met de garage in je rug loop je naar rechts over de Westerkade. Voor de brug (de Museumbrug) sla je linksaf. Nu loop je langs de gracht de Pottebakkersrijge op naar nummer 7.
Tip: Oriënteer je even goed waar je de auto neerzet (welke parkeerlaag etc.) dit voorkomt later problemen :-)

De aanrij-route naar de Westerhaven:

Deze is enige tijd geleden veranderd. Je rijdt nu als het ware een rondje voordat je in de garage kunt rijden. Dit omdat de Westerhaven een busstation geworden is sinds de binnenstad voetgangersgebied is geworden.

Je rijdt nu naar de garage over de Eendrachtskade Noordzijde, bij de rotonde ga je meteen naar rechts de Hoendiepskade op en aan het eind (voor je zie de Mac Donald's) ga je naar rechts de Westerhaven op (over de b-weg aan de rechte kant) tot aan de garage, die zit aan je linker hand. Je steekt daarvoor de busbaan over. De aanrij-route wordt door borden aangegeven. TIP: Let goed op waar je je auto zet zodat je hem later gemakkelijk terug kunt vinden ;-)

Route naar Style Consulting in Groningen.

^ Aanrij-route naar de Westerhaven. Voor de link naar de garage met een kaartje waarop je kunt inzoomen kijk je hier.

Kom je met de BUS of de TREIN? Vanaf het hoofdstation is mijn studio niet ver, slechts ca. 10 minuutjes lopen. Op het kaartje hieronder zie je hoe je moet lopen (volg de rode lijn). De route vanaf het station: Met je rug naar het station ga je het linksaf, over de Emmabrug, dan loop langs de Preadiniussingel, aan het eind van de Preadiniussingel ga je links, loop over de Museumbrug en dan meteen langs het water is de Pottebakkersrijge.

Kom je met de auto naar de stad Groningen en wil je op een betaalbare manier parkeren? Dan kun je aan de rand van de stad gratis parkeren op een van de vijf P+R terreinen. Je betaalt alleen voor de buskaart. 
De comfortabele Citybus brengt jou en maximaal 4 anderen voor € 6,- naar het Hoofdstation of naar het centrum van Groningen (Grote Markt) en weer terug. De afstand naar de studio is van beide plekken ongeveer even ver lopen, ca. 10 minuten.
De P+R Citybuslijnen rijden minimaal vier keer per uur rechtstreeks naar het stadscentrum en het hoofdstation van Groningen.

Er zijn vijf grote P+R terreinen rondom Groningen:
- Euroborg/P3
- Haren/A28
- Kardinge
- Hoogkerk
- Zernike

De buslijnen zijn: Boumaboulevard/Euroborg P3 (lijn 5 Q-link paars), Haren/A28 (lijn 5 Q-link paars), Hoogkerk (lijn 3 en 4 Q-link blauw), Zernike (lijn 15 Q-link oranje en lijn 11 Q-link groen) en Kardinge (lijn 3 en 4 Q-link blauw). 

Je parkeert je auto gratis op een P+R terrein. Vervolgens neem je de Citybus naar het hoofdstation of naar de binnenstad. Een kaartje voor de Citybus is verkrijgbaar bij de chauffeur (contant betalen) of bij de P+R Citybus kaartautomaat op het P+R terrein (met pin of chip betalen) en kost € 6,- voor maximaal 5 personen. 

Voor dienstregelingen kun je kijken op qbuzz.nl (Groningen/ Drenthe).