• darkblurbg

Mijn studio in het centrum van Groningen is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als de bus en trein. 

Studio van Style Consulting.

ELKE DAG OP JE MOOIST!

Style Consulting beschikt over een stijlvolle studio in het centrum van de stad Groningen. 
Je kunt dus als je wilt na je bezoek aan mij meteen de stad in om bijvoorbeeld lekker te winkelen of gezellig uit eten te gaan. 
Het adres is: Pottebakkersrijge 7. Dit is vlakbij de A-brug, de Westerhaven & de Vismarkt.Bereikbaarheid van de studio:

Wanneer je met de AUTO komt, kun je dichtbij parkeren in de parkeergarage aan de Westerhaven (van Q-park, 800 plaatsen). 

Parkeergarage Westerhaven Groningen.
Looproute: Vanuit deze garage loop je in slechts ca. 2 minuutjes naar mijn studio. Je komt vanuit de garage uit op een pleintje bij de Primark, Mediamarkt en de Nike-store. Recht voor je is op de hoek een oud kaaspakhuis (computerwinkel Norrod). Met de garage in je rug loop je naar rechts over de Westerkade. Voor de brug (de Museumbrug) sla je linksaf. Nu loop je langs de gracht de Pottebakkersrijge op naar nummer 7.
Tip: Oriënteer je even goed waar je de auto neerzet (welke parkeerlaag etc.) dit voorkomt later problemen :-)

De aanrij-route naar de Westerhaven:

Deze is enige tijd geleden veranderd. Je rijdt nu wanneer je vanaf de Eeldersingel of de Paterswoldesweg komt als het ware een rondje voordat je in de garage kunt rijden. Dit omdat de Westerhaven een busstation geworden is sinds de binnenstad vanaf de A-straat voetgangersgebied is geworden.

Je rijdt naar de garage over de brug bij het Eendrachtskanaal naar links naar de Eendrachtskade Noordzijde. Bij de rotonde aan het eind van de staat ga je meteen naar rechts de Hoendiepskade op.  Aan het eind van de Hoendiepskade (voor je zie de Mac Donald's aan de overkant en op de hoek een kapper) ga je naar rechts de Westerhaven op. In het midden van de weg is hier een bus-baan. Rijdt daarom over de B-weg met klinkers, aan de rechterkant. Volg deze B-weg tot aan de ingang van garage, die zit aan het eind aan je linker hand. Je steekt daarom met je auto de busbaan over. De aanrij-route wordt door borden aangegeven.

Kom je van het Hoendiep dan is het gemakkelijker, je  kunt na de rotonde bij de A-weg de Hoendiepskade oprijden en de weg verder volgen zoals hierboven aangegeven.

TIP: Let in de garage goed op waar je je auto zet zodat je hem later gemakkelijk terug kunt vinden ;-)

Aaanrij-route parkeergarage Westerhaven.

^ Aanrij-route naar de Westerhaven. Voor de link naar de website van de garage kijk je hier.

Kom je met de BUS of de TREIN? Vanaf het hoofdstation is mijn studio niet ver, slechts zo'n 10 minuutjes lopen. Op het kaartje hieronder zie je hoe je moet lopen (volg de rode lijn). De route vanaf het station: Met je rug naar het station ga je het linksaf, over de Emmabrug, dan loop langs de Preadiniussingel, aan het eind van de Preadiniussingel ga je naar een klein stukje naar links. Loop over de Museumbrug, sla meteen rechtsaf en loop langs het water, dit is de Pottebakkersrijge.Kom je met de auto naar de stad Groningen en wil je op een betaalbare manier parkeren? Dan kun je aan de rand van de stad gratis parkeren op een van de vijf P+R terreinen. Je betaalt alleen voor de buskaart. 
De comfortabele Citybus brengt jou en maximaal 4 anderen voor € 6,- naar het Hoofdstation of naar het centrum van Groningen (Grote Markt) en weer terug. De afstand naar de studio is van beide plekken ongeveer even ver lopen, ca. 10 minuten.
De P+R Citybuslijnen rijden minimaal vier keer per uur rechtstreeks naar het stadscentrum en het hoofdstation van Groningen.

Er zijn vijf grote P+R terreinen rondom Groningen:
- Euroborg/P3
- Haren/A28
- Kardinge
- Hoogkerk
- Zernike

De buslijnen zijn: Boumaboulevard/Euroborg P3 (lijn 5 Q-link paars), Haren/A28 (lijn 5 Q-link paars), Hoogkerk (lijn 3 en 4 Q-link blauw), Zernike (lijn 15 Q-link oranje en lijn 11 Q-link groen) en Kardinge (lijn 3 en 4 Q-link blauw). 

Je parkeert je auto gratis op een P+R terrein. Vervolgens neem je de Citybus naar het hoofdstation of naar de binnenstad. Een kaartje voor de Citybus is verkrijgbaar bij de chauffeur (contant betalen) of bij de P+R Citybus kaartautomaat op het P+R terrein (met pin of chip betalen) en kost € 6,- voor maximaal 5 personen. 

Voor dienstregelingen kun je kijken op qbuzz.nl (Groningen/ Drenthe).