• darkblurbg

^ Hier zie je de voordeur van mijn studio.

Mijn studio is heel gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als de bus en trein. 

ELKE DAG OP JE MOOIST!

Style Consulting beschikt over een stijlvolle studio in het centrum van de stad Groningen. 
Je kunt dus als je wilt na je bezoek aan mij meteen de stad in om bijvoorbeeld lekker te winkelen of gezellig uit eten te gaan. 
Het adres is: Pottebakkersrijge 7. Dit is vlakbij de A-brug, de Westerhaven & de Vismarkt.Bereikbaarheid van de studio:

Wanneer je met de AUTO komt, kun je dichtbij parkeren in de parkeergarage aan de Westerhaven (800 plaatsen). 
Looproute: Vanuit deze garage is het slechts ca. 2 minuutjes lopen. Je komt vanuit de garage uit op een pleintje bij de Primark, Mediamarkt en de Nike-store. Recht voor je is op de hoek een oud kaaspakhuis (computerwinkel Norrod). Met de garage in je rug loop je naar rechts over de Westerkade. Voor de brug (de Museumbrug) sla je linksaf. Nu loop je langs de gracht de Pottebakkersrijge op naar nummer 7.
Tip: Oriënteer je even goed waar je de auto neerzet (welke parkeerlaag etc.) dit voorkomt later problemen :-)


Kom je met de BUS of de TREIN? Vanaf het hoofdstation is mijn studio niet ver, slechts ca. 10 minuutjes lopen. Op het kaartje hieronder zie je hoe je moet lopen (volg de rode lijn). De route vanaf het station: Met je rug naar het station ga je het linksaf, over de Emmabrug, dan loop langs de Preadiniussingel, aan het eind van de Preadiniussingel ga je links, loop over de Museumbrug en dan meteen langs het water is de Pottebakkersrijge.Kom je met de auto naar de stad Groningen en wil je op een betaalbare manier parkeren? Dan kun je aan de rand van de stad gratis parkeren op een van de vijf P+R terreinen. Je betaalt alleen voor de buskaart. 
De comfortabele Citybus brengt jou en maximaal 4 anderen voor € 6,- naar het Hoofdstation of naar het centrum van Groningen (Grote Markt) en weer terug. De afstand naar de studio is van beide plekken ongeveer even ver lopen, ca. 10 minuten.
De P+R Citybuslijnen rijden minimaal vier keer per uur rechtstreeks naar het stadscentrum en het hoofdstation van Groningen.Er zijn vijf grote P+R terreinen rondom Groningen:
- Euroborg/P3
- Haren/A28
- Kardinge
- Hoogkerk
- Zernike

De buslijnen zijn: Boumaboulevard/Euroborg P3 (lijn 5 Q-link paars), Haren/A28 (lijn 5 Q-link paars), Hoogkerk (lijn 3 en 4 Q-link blauw), Zernike (lijn 15 Q-link oranje en lijn 11 Q-link groen) en Kardinge (lijn 3 en 4 Q-link blauw). 

Je parkeert je auto gratis op een P+R terrein. Vervolgens neem je de Citybus naar het hoofdstation of naar de binnenstad. Een kaartje voor de Citybus is verkrijgbaar bij de chauffeur (contant betalen) of bij de P+R Citybus kaartautomaat op het P+R terrein (met pin of chip betalen) en kost € 6,- voor maximaal 5 personen. 

Voor dienstregelingen kun je kijken op qbuzz.nl (Groningen/ Drenthe).