• darkblurbg

Margriet Roorda, eigenaar van Style Consulting.

ELKE DAG OP JE MOOIST!

Over mezelf: ik ben Margriet Roorda-Faber (1962), Image & Garderobe Consultant en Stylist.

Margriet Roorda-Faber. Image consultant in Joure (Fr.).

Als klein meisje van 7 jaar wilde ik al graag een fee zijn. Nu vind ik het nog steeds geweldig om mensen mooi en gelukkig te maken. En met een beroep als de mijne lukt dat elke dag!

Mijn fascinatie voor kleuren, mode, beauty en de uitstraling van mensen hebben mij er 16 jaar geleden toe aangezet me te ontwikkelen als Image & Garderobe consultant. Ik vind het fantastisch om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Helaas focussen we ons zelf vaak op onze 'minpuntjes'. Daardoor kunnen we het totale plaatje niet zien.

Mijn doel is om jou te laten zien hoe mooi je werkelijk bent. Het gaat bij mij dus niet om een 'metamorfose' tot iemand die je niet bent, maar juist over dichter bij jezelf komen. Zowel uiterlijk als innerlijk. Het goed kijken en luisteren naar jouw wensen garandeert adviezen die helemaal bij jouw passen.

Margriet Roorda van Style Consulting in Joure.

Iedereen is van zichzelf al prachtig, maar door net dat beetje extra kun je nog meer stralen. Ik help je graag je unieke kleuren en kledingstukken te vinden die je figuur en karakter onderstrepen. En die het beste in jezelf naar voren halen. Mooie, comfortabele kleding die bij je persoonlijkheid past geven je zelfvertrouwen en energie.

Mijn werkwijze is gericht op persoonlijke aandacht en individualiteit. 
Iedereen is verschillend en heeft andere behoeftes. Hiervoor nemen we de tijd en ruimte. Ik bied je een omgeving waarin je je helemaal op je gemak kunt voelen.

Vertrouwen, professionaliteit, humor en een ontspannen sfeer staan bij mij voorop. Ik vind het erg belangrijk dat je je welkom voelt. Koffie/ thee en iets lekkers staan altijd voor je klaar. 

Mijn motto: Je durft meer met kleur en kleding wanneer je weet wat je staat!

De studio van Style Consulting is te vinden in Joure (Fr).

Relevante opleidingen:
- Kleurenconsulent in 6 seizoenen bij Kleur en Kleding, Zeist.
- Kleurenconsulent in 10 seizoenen bij Professional Presentation, Baarn.
- Applicatie kleurenconsulente (werken met 6 kleurendominanties) bij Stategier Opleidingen, Amersfooort. 
- Cursus make-upadvisering bij Kleur en Kleding, Zeist.
- Kleding- en stijlconsulent bij Harmony in Style, Rotterdam.
- Kleur- en stijladvisering voor heren bij Image Masters, Amsterdam.
- Cursus 'Zakelijke stijl' bij Image Masters, Amsterdam.
- NLP Practitioner Opleiding (omvat o.m. communicatie, presenteren, coachen) bij Blissconsulting, Groningen.
- Visagiecursus bij Studio Eyeline, Assen.

Studio van Style Consulting in Groningen.

Social Media.

* Wil je graag op de hoogte blijven over mijn nieuwste blogs en andere nieuwtjes? Volg Style Consulting dan net als vele anderen op de Facebook-pagina.

* Wil je me volgen op Instagram? Kijk dan bij style_consulting_joure

* Ook vind je Style Consulting terug op Pinterest. Ken je Pinterest al? Pinterest is een internationale community waar je inspiratie kunt vinden over allerlei leuke onderwerpen. Er staan miljarden afbeeldingen op. Over bijvoorbeeld mode, koken, wonen, reizen en over allerlei hobby's. Style Consulting heeft uiteraard ook een account. Ik heb momenteel (augustus '23) 5,6K volgers en 125,9K maandelijkse kijkers. Ik heb 163 verschillende borden gemaakt over kleur, mode en stijl. Misschien is het voor jou ook interessant om me te volgen.