• darkblurbg

Margriet Roorda van Style Consulting.

ELKE DAG OP JE MOOIST!

Over mezelf: ik ben Margriet Roorda-Faber (1962), Image & Garderobe Consultant en Stylist.

Mijn fascinatie voor kleuren, mode, beauty en de uitstraling van mensen hebben mij er 15 jaar geleden toe aangezet me te ontwikkelen als Image & Garderobe consultant. Ik vind het fantastisch om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Helaas focussen we ons zelf vaak op onze 'minpuntjes'. Daardoor kunnen we het totale plaatje niet zien.

Mijn doel is om jou te laten zien hoe mooi je werkelijk bent. Het gaat bij mij dus niet om een 'metamorfose' tot iemand die je niet bent, maar juist over dichter bij jezelf komen. Zowel uiterlijk als innerlijk. Het goed kijken en luisteren naar jouw wensen garandeert adviezen die helemaal bij jouw passen.

Margriet Roorda van Style Consulting in Joure.

Iedereen is van zichzelf al prachtig, maar door net dat beetje extra kun je nog meer stralen. Ik help je graag je unieke kleuren en kledingstukken te vinden die je figuur en karakter onderstrepen. En die het beste in jezelf naar voren halen. Mooie, comfortabele kleding die bij je persoonlijkheid past geven je zelfvertrouwen en energie.

Mijn werkwijze is gericht op persoonlijke aandacht en individualiteit. 
Iedereen is verschillend en heeft andere behoeftes. Hiervoor is de tijd en ruimte. Ik bied je een omgeving waarin je je helemaal op je gemak kunt voelen.

Vertrouwen, professionaliteit, humor en een ontspannen sfeer staan bij mij voorop. Ik vind het erg belangrijk dat je je welkom voelt. Koffie/ thee en iets lekkers staan altijd voor je klaar. 

Mijn motto: Je durft meer met kleur en kleding wanneer je weet wat je staat!

De studio van Style Consulting is per september 202. verhuisd van Groningen naar Joure. Ik werk bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag. Mail me gerust om een afspraak te maken.

Margriet Roorda van Style Consulting in Joure.

Relevante opleidingen:
- Kleurenconsulent in 6 seizoenen bij Kleur en Kleding, Zeist.
- Kleurenconsulent in 10 seizoenen bij Professional Presentation, Baarn.
- Applicatie kleurenconsulente (werken met 6 kleurendominanties) bij Stategier Opleidingen, Amersfooort. 
- Cursus make-upadvisering bij Kleur en Kleding, Zeist.
- Kleding- en stijlconsulent bij Harmony in Style, Rotterdam.
- Kleur- en stijladvisering voor heren bij Image Masters, Amsterdam.
- Cursus 'Zakelijke stijl' bij Image Masters, Amsterdam.
- NLP Practitioner Opleiding (omvat o.m. communicatie, presenteren, coachen) bij Blissconsulting, Groningen.
- Visagiecursus bij Studio Eyeline, Assen.

Studio van Style Consulting in Groningen.

Mijn blog:

Verder vind ik het fantastisch om mijn kennis met anderen te delen. Ik werk dan ook met groot plezier aan mijn blogs. Lees meer.

Blogs van Style Consulting, het zijn er inmiddels al 250!.

^ 9 Januari 2020: 

In 2016 besloot ik dat mijn website rigoureus anders moest en dat ik een een nieuwe website wilde. Ik had inmiddels al heel wat e-boeken geschreven en wilde graag gaan bloggen over mijn vak en dat was destijds met mijn oude site niet mogelijk.

Ook was mijn oude website niet geschikt voor mobiel verkeer. Inmiddels kijkt ruim 60% van mijn gebruikers via hun mobiele telefoon. Op 10 november 2016 verscheen mijn eerste blog. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis over het image-vak met jullie te delen! Inmiddels heb ik alweer 250 blogs geschreven. Het is geweldig om te merken dat wanneer je gewoon gestaag met iets doorgaat je opeens verbaasd kunt zijn van de hoeveelheid werk die je in de loop der tijd verzet hebt...

Uiteraard ga ik lekker door met bloggen! Wil je graag op de hoogte blijven over mijn nieuwste blogs en andere nieuwtjes? Volg Style Consulting dan net als 961 anderen op de Facebook-pagina.

Ook vind je Style Consulting terug op Pinterest. Ken je Pinterest al? Pinterest is een internationale community waar je inspiratie kunt vinden over allerlei leuke onderwerpen. Er staan miljarden afbeeldingen op. Over bijvoorbeeld mode, koken, wonen, reizen en over allerlei hobby's. Style Consulting heeft uiteraard ook een account. Ik heb momenteel (juni '21) 4644 volgers en 358.200 maandelijkse kijkers. Ik heb 163 borden gemaakt over kleur, mode en stijl. Misschien is het voor jou ook interessant om me te volgen.