• darkblurbg
  • darkblurbg

ELKE DAG OP JE MOOIST!

Over mezelf: ik ben Margriet Roorda-Faber (1962), Image & Garderobe Consultant en Stylist.

Mijn fascinatie voor kleuren, mode, beauty en de uitstraling van mensen hebben mij er 14 jaar geleden toe aangezet me te ontwikkelen als Image & Garderobe consultant. Ik vind het fantastisch om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Helaas focussen we ons zelf vaak op onze 'minpuntjes'. Daardoor kunnen we het totale plaatje niet zien.

Mijn doel is om jou te laten zien hoe mooi je werkelijk bent. Het gaat bij mij dus niet om een 'metamorfose' tot iemand die je niet bent, maar juist over dichter bij jezelf komen. Zowel uiterlijk als innerlijk. Het goed kijken en luisteren naar jouw wensen garandeert adviezen die helemaal bij jouw passen.



Iedereen is van zichzelf al prachtig, maar door net dat beetje extra kun je nog meer stralen. Ik help je graag je unieke kleuren en kledingstukken te vinden die je figuur en karakter onderstrepen. En die het beste in jezelf naar voren halen. Mooie, comfortabele kleding die bij je persoonlijkheid past geven je zelfvertrouwen en energie.

Mijn werkwijze is gericht op persoonlijke aandacht en individualiteit. Zowel in één op één contact als in groepen. 
Iedereen is verschillend en heeft andere behoeftes. Hiervoor is de tijd en ruimte. Ik bied je een omgeving waarin je je helemaal op je gemak kunt voelen.

Vertrouwen, professionaliteit, humor en een ontspannen sfeer staan bij mij voorop. Ik vind het erg belangrijk dat je je welkom voelt. Koffie/ thee en iets lekkers staan altijd voor je klaar. 

Mijn motto: Je durft meer met kleur en kleding wanneer je weet wat je staat!

Ik hoop je snel eens te ontmoeten!

RELEVANTE OPLEIDINGEN:


- Kleurenconsulent in 6 seizoenen bij Kleur en Kleding, Zeist.
- Kleurenconsulent in 10 seizoenen bij Professional Presentation, Baarn.
- Applicatie kleurenconsulente (werken met 6 kleurendominanties) bij Stategier Opleidingen, Amersfooort. 
- Cursus make-upadvisering bij Kleur en Kleding, Zeist.
- Kleding- en stijlconsulent bij Harmony in Style, Rotterdam.
- Kleur- en stijladvisering voor heren bij Image Masters, Amsterdam.
- Cursus 'Zakelijke stijl' bij Image Masters, Amsterdam.
- NLP Practitioner Opleiding (omvat o.m. communicatie, presenteren, coachen) bij Blissconsulting, Groningen.
- Visagiecursus bij Studio Eyeline, Assen.

Pinterest:

Ken je Pinterest al? Pinterest is een internationale community waar je inspiratie kunt vinden over allerlei leuke onderwerpen. Er staan miljarden afbeeldingen op. Over bijvoorbeeld mode, koken, wonen, reizen en over allerlei hobby's. Style Consulting heeft uiteraard ook een account. Ik heb momenteel ruim 2350 volgers. Misschien is het voor jou ook interessant om me te volgen. Kijk hier voor mijn account.

Margriet Roorda, image consultant in Groningen.

Mijn blog:

Verder vind ik het fantastisch om mijn kennis met anderen te delen. Ik heb gemerkt dat ik het super leuk vind om over mijn vak te schrijven. Ik werk dan ook met groot plezier aan mijn blogs. Lees meer.