• darkblurbg
  • darkblurbg
    Je ontvangt een persoonlijk figuurpaspoort.
  • darkblurbg

Figuuradvies/ figuuranalyse/ stijladvies in Joure.

VERANDER JE LOOK, VERANDER JE LEVEN...

Hoe kun jij jouw figuur het mooist uit laten komen?
Welke stofdiktes, belijning en dessins kun je het beste kiezen?
Weke halslijnen, tops, rokken, jasjes en broeken staan het mooist bij jouw figuur?
Welke lengtes kunnen je broeken, rokken en jassen het beste hebben?
Hoe kan je je pluspunten accentueren en minpuntjes verdoezelen? 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en kan je helpen een antwoord op deze en vele andere vragen te vinden. Zo hoef je niet meer te twijfelen bij het shoppen.

Figuuranalyse, alleen mogelijk voor 1 persoon per dag.

Prijs: € 345,00 (incl. btw).

Tijdsduur: ca. 3 uur. 

De boekingen gaan hard. De maand april en mei zijn volgeboekt. Er is vanaf 11 juni t/m 9 juli ruimte. Wil je vast een afspraak inplannen? Mail me gerust voor de mogelijkheden! 

De dagen waarop ik werk: Bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag.

Tijdstip: Naar keuze om 9.30 uur of om  13.00 uur. We kunnen 's middags desgewenst wat schuiven met de begintijd (uiterlijk naar 14.00 uur).

Sinds een aantal jaren adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten.

Ook kun je maar 1 DELUXE advies per dag boeken. Mijn adviezen zijn behoorlijk intensief en ik vind het belangrijk dat alle informatie die ik je geef goed blijft hangen. Je mag, als je dit zou willen, wel kosteloos een toeschouwer meenemen.

Wil je wel graag twee complete DELUXE adviezen? Dan kunnen we uiteraard wel twee afspraken maken op twee verschillende data. Ik adviseer je om dan enige weken tussen de twee afspraken in te laten vallen. Dan kun je eerst wennen aan je kleurenpalet en je thuis kast doornemen.

De studio is in Joure (Fr) en ligt vlak aan de snelweg bij de kruising van de A6 en de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Figuuradvies/ figuuranalyse.

D.m.v. eenvoudige opmetingen gaan we bepalen welke kledingstukken jou het meeste flatteren. Hierbij kijk ik naar je figuurvorm, lichaamsbouw, gezichtsvorm, de lijnen in je gezicht, lengte, botstructuur, de lijnen in je lichaam en uitaard ook naar jouw persoonlijkheid. Je leert exact wat je sterke punten zijn, deze pluspunten ga je accentueren. Ik vertel je hoe je dit doet. Ook leer ik je welke puntjes je beter wat kunt camoufleren.

Figuuradvies/ stijladvies in Joure (Friesland).

Vaak weten we niet waar we op moeten letten bij de aankoop van kleding die past bij ons figuur. 
Mijn frisse blik als professional kan dan wonderen doen. Ik kom met mooie kanten en sterke punten die je zelf misschien nog nooit ontdekt had :-)

Met de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur, maat of leeftijd. Met de goede kledingmodellen krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en energie. 

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is bij het figuuradvies het uitgangspunt. Niet de modetrends, maar je figuurtype en smaak staan voorop. In mijn studio heb ik veel voorbeeldkleding en leuke accessoires ter verduidelijking. In het figuurpaspoort staan allerlei foto's ter verduidelijking van het figuuradvies.

Ik heb 16 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het figuuradvies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geanalyseerd.

Tegenwoordig adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten. Je mag, als je dit zou willen, wel kosteloos een toeschouwer meenemen.

Figuuradvies/ figuuranalyse/ stijladvies in Joure.

FIGUURADVIES (V).

Alleen voor 1 persoon mogelijk.

Je hebt vast weleens gezocht op internet naar bijv. tips bij brede heupen. Het nadeel is dat de tips die je dan vindt heel algemeen zijn. Ik kijk naar het geheel van o.a. je gezichtsvorm, de lijnen binnen je gezicht, je figuurvorm, je lichaamsbouw, de proporties in je lichaam en je persoonlijkheid. Geen mens is uiteraard gelijk. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen.
Je mag ca. 8 tot 15 kledingstukken meenemen, dit kunnen zgn. 'toppers' zijn of 'floppers' of kledingstukken waarover je vragen hebt. Deze kledingstukken gebruiken we bij de figuuranalyse.

We beginnen met een oriënterend gesprekje. Wat zijn je vragen, waar loop je tegen aan? Daarna gaan we je lichaam van top tot teen langs en ik vertel wat de do's en dont's zijn voor jouw specifieke silhouet. Je krijgt over alle onderdelen die opvallen (en die je kunt benadrukken of juist beter wat kunt camoufleren) een apart blad met do's en dont's en illustraties. Je krijgt zo een heel persoonlijk figuurpaspoort mee naar huis. Zo heb je na de figuuranalyse een compleet en uitgebreid een naslagwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw (unieke) figuur. Je kunt er vanaf dag één mee uit de voeten! Het figuurpaspoort heeft niets met mode te maken, maar alles met wat jou het beste tot zijn recht laat komen.

Figuurpaspoort bij stijladvies/ figuuradvies

^ Voorbeelden van een aantal mogelijke pagina's van het figuurpaspoort. Het is voor iedere persoon weer anders welke bladen van toepassing zijn.

Je ontvangt:
- Een uitgebreid persoonlijk figuurpaspoort  (van ca. 20 tot 30 pagina's, afhankelijk van het aantal onderdelen die aandacht behoeven). Het paspoort bevat vele duidelijke illustraties in kleur. Dit systeem heb speciaal voor mijn klanten ontwikkeld en omvat persoonlijke adviezen over o.a. je figuurvorm, gezichtsvorm, specifieke onderdelen in je figuur die extra aandacht behoeven, lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht.

Verder leer je wat de beste belijningen voor jouw figuurvorm zijn. He bevat aparte bladen van alle opvallende onderdelen van jouw specifieke figuur, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, stoffen, dessins, belijningen, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken en de zaken die je beter kunt vermijden. We bekijken jou je gezichtsvorm en wat de beste kapsels en accessoires hierbij zijn, etc. Je hebt zo een geweldig persoonlijk naslagwerk, compleet op maat gemaakt voor jouw specifieke (en unieke)  figuur.

Het figuuradvies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

Wil je wel graag twee complete adviezen? Dan kunnen we uiteraard ook twee afspraken maken op twee verschillende data.

Ben je nieuwsgierig hoe een figuuradvies verloopt? Lees hier hoe het figuuradvies van Margreet in zijn werk ging.

Figuur-advies/ figuur-analyse/ stijl-advies

Reactie van Margreet, hierboven op de foto: Deskundig en plezierig figuuradvies gekregen van Margriet. Nieuwe inzichten opgedaan en woorden kunnen geven aan dingen die ik intuïtief al (goed) doe. Dank je wel, Margriet! Margreet is onlangs in mijn studio langs geweest voor een gratis figuur-advies. De voorwaarde was dat ik hiervan foto's mocht maken voor een blog. Uiteraard plaats ik nooit zomaar foto's van klanten. 

* Wil je liever je eigen kleding met mij doornemen?  Doe dan een garderobe-update & -planningadvies in mijn studio in Joure. Je mag ca. 30 kledingstukken en 10 a 15 verschillende accessoires meenemen. Lees meer.

^ Het zit hem niet in de hoeveelheid kledingstukken die je hebt, maar in de juiste modellen.

 ^ Verzorg jij zelf figuuradviezen/ figuuranalyses?

Deze handige poster (50 x 70 cm) heb ik zelf ontworpen. Hij bevat 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen is bij mij bestellen. Je ontvangt bij de poster een gratis e-boekje van 10 pagina's met uitleg over deze 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen. Lees meer.

Kledingadviezen bij Style Consulting in Joure.