• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Doe meer met minder kledingstukken!

Wil jij niet steeds maar te twijfelen bij het aankleden? Ben je (te) veel tijd kwijt aan het kiezen van kleding die past bij allerlei gelegenheden? Ik leer je hoe je gemakkelijk kunt combineren met je eigen kleding.

Garderobe update & -planning in mijn studio (V) in Joure.

Alleen mogelijk voor 1 persoon per dag.

Prijs: € 345,00 (incl. btw).

Tijdsduur: ca. 3 uur. 

De boekingen gaan hard. De komende maanden zijn volgeboekt. Vanaf 19 augustus is er weer ruimte. Wil je vast een afspraak inplannen? Mail me gerust over de mogelijkheden! 

De dagen waarop ik werk: Bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag.

Tijdstip: Op dinsdag en woensdag of donderdag naar keuze om 9.30 uur of om  13.00 uur. We kunnen 's middags desgewenst wat schuiven met de begintijd (uiterlijk naar 14.00 uur).

Sinds een aantal jaren adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten.

Ook kun je maar 1 DELUXE advies per dag boeken. Mijn adviezen zijn behoorlijk intensief en ik vind het belangrijk dat alle informatie die ik je geef goed blijft hangen. 

Wil je wel graag twee DELUXE complete adviezen? Dan kunnen we uiteraard wel twee afspraken maken op twee verschillende data. Ik adviseer je om dan enige weken tussen de twee afspraken in te laten vallen.

De studio is in Joure (Fr) en ligt vlak aan de snelweg bij de kruising van de A6 en de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Garderobe planning.

Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past.

Een garderobe-update kan uitkomst bieden. Je leert welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding naar jouw smaak, waarin jij je prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt. Door een uitgekiend soort kledingstukken kun je gemakkelijk 'up-dressen' en 'down-dressen'. Je hebt dan altijd iets geschikts in je kast hangen.Wanneer je gekleed gaat in een stijl die bij je past zie je elke dag in de spiegel de man/ vrouw waar je blij van wordt. En dat blije geeft je zelfvertrouwen en energie!

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, mail me gerust!

Jij komt met een koffer of grote tas vol kleding naar mijn studio.

Garderobe-planning in mijn studio in Joure.

Heb je er genoeg van om uren voor de kast te staan om te bedenken wat je aan zult doen? Heb je moeite met het maken van allerlei leuke combinaties? Wil je weten welke kledingstukken in jouw kledingkast ontbreken? Kom dan voor een update naar mijn studio.

Je hebt echt veel meer combinatiemogelijkheden dan je denkt!

Je neemt de belangrijkste kledingstukken & accessoires uit je garderobe mee, ongeveer 30 kledingstukken en 10 a 15 verschillende accessoires die je graag gebruikt (bijv. schoeisel, sieraden, tas, sjaals, etc.). 
Deze kledingstukken worden bekeken. We bespeken: wat kun je houden, wat kun je laten vermaken, aanpassen door het beter te STYLEN met bijvoorbeeld accessoires, wat kun je beter weg doen, wat mis je? Ook vraag ik je sommige kledingstukken aan te trekken, zodat we een beeld krijgen van de effecten op je lichaam. In de studio bekijken we na een kennismakingsgesprekje welke kleding je nodig hebt in je dagelijks leven. Ook bespreken we wat je uit wilt stralen op verschillende momenten in je leven. Ook onderzoeken we wat jouwspecfieke stijlvoorkeuren zijn. Wil je daarom ter voorbereiding van tevoren wat foto's uit bladen of catalogi scheurt van complete kledingcombinaties in een stijl die jou aanspreken (je kunt ze ook van internet halen).

Style Consulting beschikt over allerlei leuke accessoires zoals sjaals, sieraden, etc. om jouw kledingcombinaties mee af te stylen en om e.e.a. te verduidelijken.

Ik maak foto's van setjes die we maken met jouw eigen kleding en maken een handig lijstje met zaken die je aan zou kunnen schaffen. Door de aanschaf van een paar kledingstukken of accessoires kun je heel gemakkelijk oneindig veel combinatiemogelijkheden toevoegen.

Tijdens de sessie laat ik je enkele voorbeelden van accessoires zien die goed bij jouw garderobe passen. Ook let ik hierbij op jouw stijlvoorkeur en sluit ik aan bij de proporties in je lichaam. Je kunt deze accessoires, mocht je dat willen, ter plekke aanschaffen voor € 12,50 per stuk. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en in eerste instantie bedoeld ter verduidelijking!

Ik leer je hoe je met dezelfde kledingstukken steeds weer andere combinaties kunt maken. 

Ik heb 16 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het advies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geholpen met hun garderobe.

Tegenwoordig adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten. Je mag, als je dit zou willen, wel kosteloos een toeschouwer meenemen.

* Incl. een verslag met persoonlijke tips en een aantal verduidelijkende foto's van jezelf (achteraf per e-mail).

* Het advies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling.

* Tevens ontvang je mijn e-book: GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V) t.w.v. € 17,50. Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien.

Wil je meer lezen over het arrangement? Lees dan dit blog.

Arrangement garderobe-planning.

HAAL MEER UIT JE GARDEROBE!

^ Haal meer uit je garderobe!

Woon je te ver weg of wil je thuis meer lezen? Bestel dan mijn e-book: 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V).

Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien. Ik geef uitleg over de 15 belangrijkste onderdelen bij het maken van leuke kledingsetjes. Verder leg ik uit hoe je een goede garderobe op kunt bouwen waarmee je bij iedere situatie in je leven goed voor de dag kunt komen. De map bevat veel duidelijke kleurenfoto's van goede basics, accessoires en allerlei andere leuke aanvullingen. Verder uitleg over het werken met handige kledingcapsules. Een kledingcapsule is een kleine groep van kleding-items die goed met elkaar combineren. Ga hier naar de e-books.

Garderobeplanning in Groningen.

^ Annelies is ook bij me langs geweest om leuke setjes te maken met kleding en accessoires uit haar eigen garderobe. In dit blog lees je er alles over.