• darkblurbg
  • darkblurbg
    Kleuradvies in 18 verschillende kleurtypes
  • darkblurbg
    Kleuradvies inclusief kleurenwaaier in 36 losse kleuren.
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Kleuradvies in Groningen.

Kleuradvies in 18 verschillende kleurtypes.

^ Kleurenanalyse in 18 verschillende kleurtypes.

Wil jij je niet meer hoeven afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'

  

Heb je altijd al willen weten welke kleuren jou er op je best laten uitzien?

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Maak dan eens een afspraak voor een kleurenanalyse.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer twijfelen bij het shoppen.    

Mijn naam is Margriet Roorda, ik heb ruim 14 jaar ervaring als image consultant.

Je wordt geanalyseerd in 18 verschillende kleurtypes. Wil jij weten welk kleurtype jij bent? Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. 

Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Ik onderzoek met zes speciale kleurkragen je 'dominante kleurkarakteristiek' en welke verder nog belangrijk voor jou zijn. De 6 kleurendominantie zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. 

Uiteraard kijk je zelf mee in spiegel, zodat je zelf ziet welke effecten de zes kragen hebben op je huid, ogen en haar.  In mijn gezellige studio, hartje Groningen, heb ik speciale daglichtlampen aan laten brengen om een zuiver beeld van jouw persoonlijke kleuring te krijgen.

 

^ De zes kleurkragen waarmee ik kan bepalen welke kleurkenmerken voor jou belangrijk zijn.

Ga samen met mij op een ontdekkingstocht van 1,5 uur.

Samen ontdekken we wat jouw allerbeste kleuren zijn. Tevens leer ik je hoeveel licht-donker contrast je het beste kunt gebruiken in je kledingcombinaties. Verder testen we met een speciale analysebril en goud- en zilverdoeken welke metalen je het beste staan. Ook krijg je advies over jouw beste wittinten, pastelkleuren, neutrale kleuren, mode- of accentkleuren en haarkleuren. Je kunt je kleurenwaaier ook gebruiken voor brillen, accessoires, make-upkleuren, schoeisel, etc.  

Kleuradvies in het centrum van Groningen.

^ Ik gebruik allerlei handige tools om jouw kleurtype te bepalen.

Kleurenanlyse in centrum van Groningen.

^ We gaan samen het analyseproces door. Ik vind het erg belangrijk dat jij 'het ook ziet'.

Hoeveel contrast heb je in je gezicht/ gelaat?

^ Je krijgt naast advies over welke kleuren je het mooiste staan ook advies over hoeveel licht-donker contrast jij het beste kunt hebben.

De kleurenanalyse in 18 kleurtypes is inclusief: 

* Een handige kleurenwaaier in luxe kunstdruk in 36 losse kleuren (t.w.v. € 26,50). De kleurenwaaier is in elkaar 7 cm lang en uitgewaaierd 14 cm rond. Je kunt hem op kleding leggen of bij accessoires, brillen, make-up e.d. houden.

* Voorafgaande aan de kleurenanalyse bekijk ik jou oogkleur, optimale licht-donker contrast, wat jouw beste metalen en wittinten zijn en wat zwart bij je doet. Hier krijg je een verslagje van mee.

* Bij dames geeft ik enkele geschikte make-upkleuren voor hun kleurtype. Ik heb hier voorbeelden uit de gangbare winkels (Hema, Kruidvat, Etos, Kiko), ik noteer de merken en nummers voor je. Normaal breng ik dit ook aan, in verband met COVID 19 is dit momenteel niet mogelijk.

* Een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met in het totaal 126 voorbeelden van haarkleuren (warm, koel en neutraal) in een los plastic hoesje. Hierop kruis ik voor jouw geschikte haarkleuren aan. Handig bij de kapper.

Haarkleurenkaart bij kleuradvies.

* Na de kleurenanalyse laat ik je een aantal accessoires zien die bij jouw kleurtype passen.

* Voor alle 18 kleurtypes heb ik een eigen e-Book gemaakt. Per mail krijg je een geweldig e-book van jouw specifieke kleurentype (t.w.v. € 17,50 ) jouw e-book bevat minimaal 65 pagina's. In jouw seizoensboek vind je duidelijke uitleg over o.a. het combineren van je kleuren, een lijst met jouw 48 beste kleuren, leerkleuren, metalen, edelstenen, dessins, accessoires, haarkleuren, make-upkleuren, geuren en heel veel inspirerende kleurenfoto's van kledingcombinaties geschikt voor jouw specifieke kleurtype. Om zelf thuis op te slaan in je computer of te printen (of beide).

* Per mail krijg je verder nog een e-Book (in PDF) van 26 pagina's vol met handige algemene kleurtips uit mijn dagelijkse praktijk als image consultant (t.w.v. € 10,00). In dit e-boek leg ik o.a. uit hoe je het beste met je kleurenwaaier kunt werken. Ook vertel ik hoe je met succes kleuren kunt gebruiken die eigenlijk niet in jouw kleurenpalet voorkomen.

* Koffie / thee met lekkers.

^ Je krijgt na de kleurenanalyse een handige pocket-kleurenwaaier in 36 kleuren van jouw specifieke kleurtype, uitgevoerd in luxe kunstdruk.

COVID 19: Het is weer mogelijk om afspraken in te plannen. Deze gaan uiteraard alleen door wanneer we allebei gezond zijn.

Prijzen en tijdsduur:

- 1 persoon: € 129,00.  Tijdsduur: ca. 1,5 uur. Tijdstip in overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag de hele dag. 

- 2 personen: € 99,00 per persoon. Totale tijdsduur: ca. 2,5 uur. Tijdstip in overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag overdag. 

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Groningen.

De kleurenanalyse in 18 kleurtypes vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen lees hier meer over de bereikbaarheid van mijn studio. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.

Ik analyseer maximaal 2 personen per keer, we zijn dan ca. 2,5 uur bezig. Met meer dan 2 personen wordt het kleuradvies te intensief.

Soms vragen klanten of ze het kleuradvies kunnen combineren met een figuuradvies. Dit doe ik helaas niet omdat je dan te veel informatie in een keer krijgt. Dit kun je niet vasthouden en dan is het jammer van je tijd en geld... Ook is het goed om na de kleurenanalyse eerst de nieuwe kleuren op je in te laten werken en er mee te oefenen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken mail me gerust:  info@styleconsulting.nl

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon, deze verzend ik digitaal, je kunt hem zelf uitprinten. Mail me hier gerust over. Op de cadeaubon vermeld ik de inhoud van het kleuradvies. Je kunt tevens een persoonlijk tekstje opgeven, die zet ik dan ook op de cadeaubon. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken op een moment dat hem/haar uitkomt.  

 

Een voorbeeld uit de praktijk:
Kirsten was samen met haar man bij me voor een kleurenanalyse en ze bleek een lente/herfsttype in plaats van een wintertype te zijn. Ze is vroeger geanalyseerd als wintertype.
Ze heeft inmiddels bij haar gezicht compleet grijs haar (in de nek is het nog wel een stuk donkerder) en wist niet zo goed wat ze met haar haarkleur aan moest. Ze had altijd donkerbruin haar. Als ze het haar bruin verfde werd het heel snel oranje.
Tijdens de Lockdown heeft ze het helemaal grijs laten uitgroeien, maar ze is nog niet toe aan compleet grijs haar.
Warme kleuren maken haar gezicht heel zacht en gezond bleek bij de kleurenanalyse. In koele kleuren kreeg ze een veel hardere uitstraling en werd ze grauw in het gezicht en werden haar (donkerbruine) ogen dof. Ook staat ze mooi in de meer medium donkere kleuren en is ze wat helderheid nodig. Kortom een lente/herfsttype, dit is een combinatie-type dat precies tussen de lente en de herfst in valt. De kenmerken van dit kleurtype zijn: warm, medium donker, redelijk helder.
Al met al was het een behoorlijk ommezwaai voor haar, maar ze is super enthousiast!
Wat warme, lichtblonde lokken in haar grijze haar bleek de beste en meest praktische oplossing voor de haarkleur. Zo zit ze niet met uitgroei en houd ze een lichte haarkleur. Een donkere haarkleur is nu te hard voor haar.
Dit schreef ze me (ik mag het met jullie delen):
Hoi Margriet,
Bedankt voor de leuke adviessessie maandag en de uitgebreide info die je nastuurde per mail. Ik ben inmiddels hersteld van de schok, en heb vandaag in Sneek een aantal kledingstukken gekocht in mijn nieuwe kleuren. Heel verrassend, verfrissend en gewoon ronduit mooi! Ook je make-up tips heb ik opgevolgd, met mooi effect.
Kortom: dankjewel!!
Hartelijke groet, Kirsten.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse in 18 kleurtypes. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Wil je weten hoe je kleding, accessoires en make-up kunt uitkiezen kunt met behulp van de kleurenwaaier? Lees dan dit blog.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.