• darkblurbg
  Kleuradvies in 16 verschillende kleurtypes
 • darkblurbg
  Kleuradvies in 16 kleurtypes
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
  Kleuradvies 'deluxe' in 16 verschillende kleurtypes.
 • darkblurbg
  Kleurenanalyse met '2-side' pocketwaaier in 40 kleuren en 160 nuances

Ken jij jouw kleuren al? 

Wil jij je niet meer hoeven afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'

  

Heb je altijd al willen weten welke kleuren jou er op je best laten uitzien?

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Doe dan de kleurenanalyse 'deluxe'.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer twijfelen bij het shoppen.    

Mijn naam is Margriet Roorda, ik heb 14 jaar ervaring als image consultant. Jij wordt geanalyseerd in 16 verschillende kleurtypes. Wil jij weten welk kleurtype jij bent? Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. 

Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Ik onderzoek met zes speciale kleurkragen je 'dominante kleurkarakteristiek' en welke verder nog belangrijk voor jou zijn. De 6 kleurendominantie zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. 

Uiteraard kijk je zelf mee in spiegel, zodat je zelf ziet welke effecten de zes kragen hebben op je huid, ogen en haar.  In mijn gezellige studio, hartje Groningen, heb ik speciale daglichtlampen aan laten brengen om een zuiver beeld van jouw persoonlijke kleuring te krijgen.

 

Ga samen met mij op een ontdekkingstocht van twee uur.

Samen ontdekken we wat jouw allerbeste kleuren zijn. Tevens leer ik je hoeveel licht-donker contrast je het beste kunt gebruiken in je kledingcombinaties. Verder testen we met een speciale analysebril en goud- en zilverdoeken welke metalen je het beste staan. Ook krijg je advies over jouw beste wittinten, pastelkleuren, neutrale kleuren, mode- of accentkleuren en haarkleuren. Je kunt je kleurenwaaier ook gebruiken voor brillen, accessoires, make-upkleuren, schoeisel etc.  

Kleuradvies in het centrum van Groningen.

 

Kleurenanlyse in centrum van Groningen.

De kleurenanalyse in 16 kleurtypes is inclusief: 

* Een handige kleurenwaaier in luxe kunstdruk in 40 losse kleuren ('2-sides' met aan de achterkant 160 kleurnuances) t.w.v. € 35,00. De kleurenwaaier is inklaar 7 cm en uitgewaaierd 14 cm rond. Je kunt hem op kleding leggen of bij accessoires, brillen, make-up e.d. houden.

* Ik doe voorafgaande aan de kleurenanalyse bekijk ik jou optimale licht-donker contrast. Hier krijg je een verslagje van mee.

* Bij dames breng ik een eenvoudige dagmake-up aan in de kleuren van hun kleurtype. Deze make-up is gewoon in de gangbare drogisterijen te koop, ik noteer de nummers voor je.

* Een geplastificeerde haarkaart met in het totaal 126 voorbeelden van haarkleuren (warm, koel en neutraal), hierop kruis ik voor jouw geschikte haarkleuren aan. Handig bij de kapper.

* Na de analyse laat ik je een aantal accessoires zien die bij jouw kleurtype passen.

* Per mail een geweldig e-book van jouw specifieke kleurentype (t.w.v. € 17,50 ) jouw e-book bevat minimaal 65 pagina's. In jouw seizoensboek vind je duidelijke uitleg over o.a. het combineren van je kleuren, een lijst met jouw 48 beste kleuren, leerkleuren, metalen, edelstenen, dessins, accessoires, haarkleuren, make-upkleuren, geuren en heel veel inspirerende kleurenfoto's van kledingcombinaties geschikt voor jouw specifieke kleurtype. Om zelf thuis op te slaan in je computer of te printen (of beide).

* Per mail pdf-bestand van 26 pagina's vol met handige algemene kleurtips uit mijn dagelijkse praktijk als image consultant t.w.v. € 8,50. In dit e-boek leg ik o.a. uit hoe je het beste met je kleurenwaaier kunt werken. Ook vertel ik hoe je met succes kleuren kunt gebruiken die eigenlijk niet in jouw kleurenpalet voorkomen.

* Koffie / thee met lekkers.

Kleurenwaaiers 2 sides

^ Het kleuradvies is incl. een handzame '2-sides' pocket-kleurenwaaier van 14 cm rond. 

^ Je krijgt na de kleurenanalyse een handige '2-sides' pocket-kleurenwaaier in luxe kunstdruk met jouw specifieke kleurtype. Elke waaier heeft aan de voorkant 40 losse kleuren en aan de achterkant 160 nuances.

Prijzen en tijdsduur:

- 1 persoon: € 145,00.  Tijdsduur: ca. 2 uur. Tijdstip in overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag de hele dag. Op de zaterdag alleen 's ochtends voor 1 persoon mogelijk.

- 2 personen: € 135,00 per persoon. Totale tijdsduur: ca. 4 uur. Tijdstip in overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag overdag. 

De kleurenanalyse in 16 kleurtypes vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen lees hier meer over de bereikbaarheid van mijn studio. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.

Ik analyseer maximaal 2 personen per keer. Met meer dan 2 personen wordt het te intensief.

Ik combineer de kleurenanalyse in 16 kleurtypes tegenwoordig niet meer met andere adviezen, mijn ervaring is dat het anders allemaal wat te veel wordt. Ik neem ruim de tijd om samen met jou je beste kleuren te ontdekken en uit te leggen hoe je met je kleuren om kunt gaan. Het kleuradvies is behoorlijk intensief en ik vind het belangrijk dat je alle informatie eerst eens goed op je in laat werken. Ook kun je na dan de kleurenanalyse het beste eens rustig door je kast gaan en in de winkels rondkijken hoe kleur voor jou werkt. Ik raad je aan om als je dit wilt pas enkele weken later een figuuradvies of stijladvies te boeken.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken mail me gerust:  info@styleconsulting.nl

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon, deze verzend ik digitaal, je kunt hem zelf uitprinten. Mail me hier gerust over. Op de cadeaubon vermeld ik de inhoud van het kleuradvies. Je kunt tevens een persoonlijk tekstje opgeven, die zet ik dan ook op de cadeaubon. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken op een moment dat hem/haar uitkomt.  

 

* Ben je op zoek naar een uitgebreid figuuradvies (V) van 2 uur p.p.? Bij dit figuuradvies gaan we je figuur van top tot teen langs. Het is compleet met een persoonlijk figuurpaspoort, geheel op maat gemaakt voor jouw unieke figuur Lees meer.

* Wil je een uitgebreid advies van ca. een uur p.p. over jouw persoonlijke stijl (M/V)? Lees meer.

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse in 16 kleurtypes. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.