• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Kleuradvies 'deluxe' in 16 verschillende kleurtypes.

Ken jouw kleuren!

Wil jij je nooit meer afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'.  

  

Heb je altijd al willen weten welke kleuren jou laten stralen?

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Doe dan de kleurenanalyse 'deluxe'.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer twijfelen bij het shoppen.   

 

Mijn naam is Margriet Roorda, ik heb 14 jaar ervaring als image consultant. Jij wordt geanalyseerd in 16 verschillende kleurentypes. Wil jij weten welk kleurtype jij bent? Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. 

Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Ik onderzoek met zes speciale kleurkragen je 'dominante kleurkarakteristiek' en welke verder nog belangrijk voor jou zijn. De 6 kleurendominantie zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. 

Uiteraard kijk je zelf mee in spiegel, zodat je zelf ziet welke effecten de zes kragen hebben op je huid, ogen en haar.  

 

Ik vertel je wat jouw allerbeste kleuren zijn. Tevens leer ik je hoeveel licht-donker contrast je het beste kunt gebruiken in je kledingcombinaties. Verder testen we met een speciale analysebril en goud- en zilverdoeken welke metalen je het beste staan.

Ook krijg je advies over jouw beste wittinten, pastelkleuren, neutrale kleuren, mode- of accentkleuren en haarkleuren. Je kunt je kleurenwaaier ook gebruiken voor brillen en make-upkleuren. 

Kleuradvies deluxe in Groningen.

De kleurenanalyse 'deluxe' in 16 kleurtypes is inclusief:

* Een handige kleurenwaaier in luxe kunstdruk in 36 losse kleuren t.w.v. € 26,50. De kleurenwaaier kun je op kleding leggen of bij accessoires, brillen en make-up houden.

* Bij dames breng ik een eenvoudige 'vijf minuten make-up' aan in de kleuren van hun kleurtype. Dit zijn een bronzer, blusher, lipstick, wenkbrauwpotlood en mascara. Deze make-up is gewoon in de gangbare drogisterijen te koop, in noteer de nummers voor je.

* Een geplastificeerde haarkaart met in het totaal 126 voorbeelden van haarkleuren (warm, koel en neutraal), hierop kruis ik voor jouw geschikte haarkleuren aan. Handig bij de kapper.

* Per mail een geweldig e-book van jouw specifieke kleurentype (t.w.v. € 15,00 m/v) jouw e-book bevat minimaal 65 pagina's. In jouw seizoensboek vind je duidelijke uitleg over o.a. het combineren van je kleuren, een lijst met jouw 48 beste kleuren, leerkleuren, metalen, edelstenen, dessins, accessoires, haarkleuren, make-upkleuren, geuren en heel veel inspirerende kleurenfoto's van kledingcombinaties geschikt voor jouw specifieke kleurtype. Om zelf thuis op te slaan in je computer of te printen (of beide).

* Per mail pdf-bestand van 26 pagina's vol met handige algemene kleurtips uit mijn dagelijkse praktijk (m/v) t.w.v. € 6,50. In dit e-boek leg ik o.a. uit hoe je het beste met je kleurenwaaier kunt werken. Ook vertel ik hoe je met succes kleuren kunt gebruiken die eigenlijk niet in jouw kleurenpalet voorkomen.

* Koffie / thee met lekkers. 

^ Je krijgt een handige kleurenwaaier van jouw kleurtype. Elke waaier heeft 36 kleuren.

Prijzen en tijdsduur:

- 1 persoon: € 119,00.  Tijdsduur: ca. 1,5 uur. Tijdstip in overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zaterdag overdag. 

- 2 personen: € 95,00 per persoon. Totale tijdsduur: ca. 3 uur. Tijdstip in overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zaterdag overdag. 

De kleurenanalyse 'deluxe' vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen lees hier meer over de bereikbaarheid van mijn studio. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.

Ik combineer het kleuradvies tegenwoordig niet met andere adviezen, mijn ervaring is dat het anders allemaal wat te veel wordt. Het kleuradvies is best intensief en ik vind het belangrijk dat je alle informatie eerst eens goed op je in laat werken.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken mail me gerust:  info@styleconsulting.nl

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon, deze verzend ik digitaal. Mail me hier gerust over. Op de cadeaubon vermeld ik de inhoud van het advies. Je kunt hiervoor tevens een persoonlijk tekstje opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken op een moment dat hem/haar uitkomt.  

 

* Ben je op zoek naar een uitgebreid figuuradvies 'deluxe' (V) van 2 uur p.p.? Bij dit figuuradvies gaan we je figuur van top tot teen langs. Het is compleet met een persoonlijk figuurpaspoort, geheel op maat gemaakt voor jouw unieke figuur Lees meer.

* Wil je een uitgebreid advies van ca. een uur p.p. over jouw persoonlijke stijl (M/V)? Lees meer.

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich opgegeven als proefpersonen voor een kleurenanalyse deluxe. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Wil je weten waarom een kleuradvies je leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.