• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wil jij je nooit meer afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'. 

 

Heb je altijd al willen weten welke kleuren jou laten stralen?

Laat jij je vaak kleding aanpraten in winkels? Kleding die je vervolgens niet draagt?

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Doe dan de kleurenanalyse 'deluxe'.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Geen miskopen meer.

- En... nooit meer twijfelen bij het shoppen. 

 

Ik werk met 14 verschillende kleurentypes. Wil jij weten welk kleurtype jij bent? Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. 

Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Voor elk van de 14 kleurentypes zijn aparte analysedoeken en kleurenkragen beschikbaar. Ik onderzoek met zes speciale kleurkragen je 'dominante kleurkarakteristiek': helder, gedempt, koel, warm, licht of donker. 

Uiteraard kijk je zelf mee in spiegel, zodat je zelf ziet welke effecten de zes kragen hebben op je huid, ogen en haar.

 

Ik vertel je wat jouw powerkleuren zijn. Dit zijn sprekende kleuren die jou het meeste tot zijn recht laten komen. Tevens leer ik je hoeveel donker-lichtcontrast je het beste kunt gebruiken in je kledingcombinaties en hoe je het beste met je kleurenpalet om kunt gaan. Ook vertel ik hoe je met succes kleuren kunt gebruiken die eigenlijk niet in jouw kleurenpalet voorkomen. Verder testen we met een speciale analysebril en goud- en zilverdoeken welke metalen je het beste staan. Ook krijg je advies over jouw beste wittinten, basiskleuren, mode- of accentkleuren, haarkleuren, brilkleuren, make-upkleuren.

De kleurenanalyse 'deluxe' in 14 kleurtypes is inclusief:

* Een handige kleurenwaaier in luxe kunstdruk in 36 losse kleuren t.w.v. € 26,50. De kleurenwaaier kun je op kleding leggen of bij accessoires en make-up houden.

* Bij dames breng ik een eenvoudige 'vijf minuten make-up' aan in de kleuren van hun kleurtype. Deze make-up is gewoon in de gangbare drogisterijen te koop, je kunt de nummers desgewenst noteren.

* Een geplastificeerde haarkaart met in het totaal 126 voorbeelden van haarkleuren (warm, koel en neutraal), hierop geeft ik voor jouw geschikte haarkleuren aan. Handig bij de kapper.

* Per mail een geweldig e-book van jouw specifieke kleurentype (t.w.v. € 15,00 m/v) jouw e-book bevat minimaal 65 pagina's. In jouw seizoensboek vind je duidelijke uitleg over o.a. het combineren van je kleuren, een lijst met jouw 48 beste kleuren, leerkleuren, metalen, edelstenen, dessins, accessoires, haarkleuren, make-upkleuren, geuren en heel veel insprirerende kleurenfoto's van kledingcombinaties geschikt voor jouw specifieke kleurtype. Om zelf thuis op te slaan in je computer of te printen (of beide).

* Per mail pdf-bestand van 26 pagina's vol met handige algemene kleurtips uit mijn dagelijkse praktijk (m/v) t.w.v. € 6,50. In dit boek leg ik o.a. uit hoe je het beste met je kleurenwaaier kunt werken.

* Koffie / thee met lekkers.

^ Dit zijn de kleurenwaaiers van 14 kleurentypes waar ik mee werk.

PRIJZEN & TIJDSDUUR:

- 1 persoon: € 95,00 / tijdsduur: ca. 1 uur. Tijdstip: in overleg, maandag t/m vrijdag de hele dag en 's avonds. Op zaterdag alleen 's ochtends mogelijk.

- 2 of 3 personen: € 75,00 p.p. Tijdsduur ca. 1 uur per persoon. Tijdstip: in overleg, maandag t/m vrijdag de hele dag en 's avonds. Op zaterdag alleen 's ochtends mogelijk. 

De kleurenanalyse 'deluxe' vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen lees meer. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.

Op weekdagen is er meestal redelijk snel ruimte voor een afspraak. Voor de zaterdag is het aan te raden op tijd te boeken. Heb je vragen of wil je een afspraak maken mail me gerust:  info@styleconsulting.nl

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon, deze verzend ik digitaal. Mail me hier gerust over. Op de cadeaubon vermeld ik de inhoud van het advies. Je kunt hiervoor tevens een persoonlijk tekstje opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken op een moment dat hem/haar uitkomt.

 

- Wil je naast de kleuranalyse 'deluxe' meteen een half uur tips over je figuur en/of persoonlijke stijl (M/V)? Dat kan ook. Lees meer.

- Ben je op zoek naar een uitgebreid figuuradvies 'deluxe (V) van 2 uur p.p. compleet met een persoonlijk figuurpaspoort? Lees meer.

Het figuuradvies 'deluxe' kan ook gecombineerd worden met het kleuradvies 'deluxe'. Dan is de totale tijdsduur ca. 3 uur, de kosten zijn normaal € 235,00 / samen geboekt komt het totaal op € 220,00

- Wil je een uitgebreid advies van een uur p.p. over jouw persoonlijke stijl (M/V)? Lees meer.

- Wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier.