• darkblurbg
 • darkblurbg
  Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.
  Met een handige '2-sides waaier' in 40 kleuren.
 • darkblurbg
  Kleuradvies in Joure.
 • darkblurbg
  Kleuradvies met handige kleurenwaaier in 40 kleuren en 160 nuances op de achterkant.

Helaas maak ik momenteel nog geen live afspraken.

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Een kleurenanalyse geeft je duidelijkheid over welke kleuren jou laten stralen.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure. 

Bij de kleurenanalyse krijg je een handige '2-sides' waaier in 40 kleuren met op de achterkant 160 nuances van deze kleuren. Hier zie je mij met mijn kleurenwaaier.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.    

Kleuren kiezen zonder te twijfelen?

Sinds enige tijd doe ik kleurenanalyses in 26 verschillende kleurtypes. Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure.

^ Ik werk tegenwoordig met 26 verschillende kleurtypes voor een zo persoonlijk mogelijk kleuradvies. Van al deze types is een '2-sides' kleurenwaaier.

Ik onderzoek aan de hand van zes kleurenkragen wat je 'dominante kleurkarakteristiek' is en welke verder nog belangrijk voor jou zijn.

De 6 kleurendominanties waar ik mee werk zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. Nadat ik jouw beste kleurkenmerken bepaald heb bekijk ik welk kleurenpalet perfect bij jouw unieke kleuring aansluit. Er zijn enorm veel variaties mogelijk, ik werk daardoor met 26 verschillende kleurtypes. Van al deze 26 kleurtypes is een aparte kleurenkraag zoals op de onderstaande foto aanwezig.

Kleuradvies in 26 kleurtypes in Joure.

^ Ik werk met 26 van deze kleurkragen om jouw kleurtype te vinden.

Ik ga graag heel zorgvuldig om met het advies dat ik jou geef. Naast het geld wat je kwijt bent aan de kleurenanalyse gaat het ook over wat je daarna uit zult gaan geven aan kleding, sieraden, andere accessoires, zoals bijv. schoeisel, tassen, een bril, een zonnebril, make-up en eventueel bij de kapper als je gewend bent om je haar te kleuren.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het kleuradvies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geanalyseerd.

De kleuranalyse (M/V) in 26 kleurtypes is inclusief:

- 1. Een 2-sides pocket-kleurwaaier.

Deze compacte kleurenwaaier heeft 40 kleuren aan de voorkant en aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren. De waarde van deze waaier is € 35,00.

Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard ook allemaal bij jouw kleurtype. Deze kleuren uit je kleurenwaaier kun je uiteraard gebruiken voor kleding, maar ook voor sieraden, accessoires, make-up, een bril, zonnebril, schoeisel, tassen, etc. De waaier bevat ook je beste metaalkleur.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure.

^ De pocketwaaiers (zie foto) hebben een handig handtasformaat en zijn lekker compact. Ze zijn 7 cm in elkaar en worden een cirkel van 14 cm als ze zijn uitgevouwen. De kleurenwaaier is uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimt daardoor niet. Dat is erg belangrijk want glanzend papier vertekent de kleuren. Dat laatste geldt ook voor de geplastificeerde kleurenpasjes die je soms krijgt bij een kleuradvies. Je kunt de 2-sides waaier heel goed bij stoffen gebruiken, maar ook bij make-up en accessoires.

- 2. Haarkleurenkaart.

Je natuurlijke haarkleur past altijd perfect bij jouw kleurenpalet. Je haar kleuren is daarom niet meer nodig. Wil je je haar wel kleuren of twijfel je hier nog over? Je krijgt altijd advies over de haarkleuren die in dat geval het beste bij jou zouden passen. Als je er over nadenkt om haar grijs te laten worden of in de toekomst een andere haarkleur wilt weet je na de analyse wat bij je past. Je kunt dus na het kleuradvies beslissen wat je wilt met je haar.

Bij de kleurenanalyse hoort een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, waarop ik enkele voor jou geschikte haarkleuren aangeef.

Haarkleurenkaart bij de kleurenanalyse.

^ Op de haarkleurenkaart geef ik aan welke kleuren er eventueel voor jou geschikt zijn.

- 3. Een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype.

Dit is e-book in PDF (t.w.v. € 17,50) met minimaal 65 pagina's. 

- 4. e-Book met handige algemene kleurentips

Dit is een e-book in 62 pagina's in PDF (t.w.v. € 12,50).

- 5. Een licht-donker analyse.

Ik bepaal hoe hoog jouw licht-donker contrast het beste kan zijn. Hier kun je lezen wat ik met licht-donker contrast bedoel.

Hoe hoog is jouw licht-donker contrast?

- 6. Een kleurcontrast analyse.

Ik onderzoek jouw specifieke kleurcontrast. In dit blog lees je wat ik daarmee bedoel.

- 7. Een glans-analyse.

Ik bekijk aan de hand van doeken en andere materialen hoeveel glans je kunt hebben in je kleding, make-up en accessoires. Sommige mensen staan heel mooi in veel glans, anderen juist niet. Dit is afhankelijk van hoeveel glans jij van nature in je gelaat hebt.

- 8. Een geprint verslag van 10 pagina's (A4).

In dit verslag vul ik in: jouw optimale licht-donker contrast, jouw specifieke kleurcontrast, hoeveel glans je kunt hebben, jouw haarkleur en welke haarkleuren je kunt nemen mocht je je haar willen kleuren, oogkleur, wittinten, jouw best metaalkleur en en welke je evt. ook goed kunt hebben, je drie belangrijkste kleurkenmerken, de drie kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuur-kleuren', enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart vlak onder je gezicht kunt dragen. 

- 9. Mijn e-Book: NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING (t.w.v. € 17,50). 

Neutrale kleuren zijn rustige 'non-kleuren' die niet opvallen. Jouw specifieke neutralen zijn het fundament voor je gerderobe. In dit e-book van 191 pagina's deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

- 10. Lijstje met signatuur-kleuren.

Ik maak een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuur-kleuren'. Deze noteer ik in het geprinte verslag. Hier kun je lezen wat ik met signatuurkleuren bedoel.

- 11. Enkele nummers van make-upkleuren die voor jouw geschikt zijn.

Je kunt deze, mocht je dat willen, later gewoon kopen bij de gangbare drogisten en de Hema. 

Het kleuradvies (alleen mogelijk voor 1 persoon).

Prijs voor 1 persoon: € 219,00 incl btw

Tijdsduur: ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag. 's Ochtends begin ik om 10.00 uur en 's middags kan het vanaf 13.00 uur.

Incl. 2 x koffie / thee en lekkers.

Betaling: je kunt contant betalen op de dag zelf of het bedrag vooraf overmaken.

Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen naar de kleurenanalyse.

De studio ligt vlak bij de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes in Joure.

^ Hier zie je de 26 kleurkragen en enkele '2 sides' waaiers.

Een half uur extra tijd bijboeken.

Het is helaas niet mogelijk om het kleuradvies te combineren met een figuuradvies of een stijladvies. Dit omdat het anders te intensief wordt, je kunt dan alle informatie niet meer opnemen.

Wel kun je een half uur tijd extra bijboeken waarin ik je enkele tips kan geven over jouw specifieke vragen over je figuur of over je stijlpersoonlijkheid (één van de twee). De kosten hiervoor zijn € 50,00. De totale tijdsduur komt dan op ca. 2,5 uur en het totaalbedrag is dan € 269,00.

Afspraken zijn door persoonlijke omstandigheden momenteel helaas nog niet mogelijk. Ik hoop mijn werkzaamheden in september weer te kunnen hervatten. Wanneer dit zo ver is zal ik dit op de website en op Facebook bekendmaken. Goed om te weten dat dit dan in Joure zal zijn en niet meer in Groningen.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* José kon niet meer met haar kleuren uit de voeten nu haar haar grijs geworden is. Ik heb José aangeboden om haar gratis te analyseren als een blog over haar mocht schrijven. Lees hier meer.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.

Harmonie in je kledingkast na een kleuradvies.

^ Je krijgt harmonie in je kledingkast na een kleuradvies. Hier zie je een foto van mijn kast. Ik ben zelf een koel zomertype.

Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.