• darkblurbg
 • darkblurbg
  Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.
  Met een handige '2-sides waaier' in 40 kleuren.
 • darkblurbg
  Kleuradvies in Joure.
 • darkblurbg
  Kleuradvies met handige kleurenwaaier in 40 kleuren en 160 nuances op de achterkant.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Een kleurenanalyse geeft je duidelijkheid over welke kleuren jou laten stralen.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure. 

Bij de kleurenanalyse krijg je een handige '2-sides' waaier in 40 kleuren met op de achterkant 160 nuances van deze kleuren. Hier zie je mij met mijn kleurenwaaier. Ik ben een koel zomertype.   

Kleuren kiezen zonder te twijfelen?

Ik neem je mee op 'reis' langs alle mogelijke kleurentypes.

Sinds enige tijd doe ik kleurenanalyses in 26 verschillende kleurtypes. Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure.

^ Ik werk tegenwoordig met 26 verschillende kleurtypes voor een zo persoonlijk mogelijk kleuradvies. Van al deze types heb ik een '2-sides' kleurenwaaier.

Ik laat jou de verschillen zien van de zes kleurenkragen. Ik vind het erg belangrijk dat je het zelf ook 'ziet'. Voor onszelf hebben wen namelijk vaak een zogenaamde 'blinde vlek'. We onderzoeken samen wat je 'dominante kleurkarakteristiek' is en welke verder nog belangrijk voor jou zijn.

De 6 kleurendominanties waarmee we aan het werk gaan zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. 

Nadat we jouw beste kleurkenmerken bepaald hebben vertel ik je welk kleurenpalet perfect bij jouw unieke kleuring aansluit. Er zijn enorm veel variaties mogelijk, ik werk dan ook met 26 verschillende kleurtypes. Van al deze 26 kleurtypes is een aparte kleurenkraag zoals op de onderstaande foto aanwezig.

Kleuradvies in 26 kleurtypes in Joure.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.

Ik ga graag heel zorgvuldig om met het advies dat ik jou geef. Naast het geld wat je kwijt bent aan de kleurenanalyse gaat het ook over wat je daarna uit zult gaan geven aan kleding, jassen, sieraden, andere accessoires, zoals bijv. schoeisel, tassen, een bril, een zonnebril, make-up en eventueel de kosten van de kapper als je gewend bent om je haar te kleuren. Deze kosten lopen uiteraard behoorlijk in de papieren...

Aan het einde de kleurenanalyse laat ik je enkele voorbeelden van accessoires zien die goed bij je passen. Je kunt deze, mocht je dat willen, aanschaffen voor € 12,50 per stuk, maar dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het kleuradvies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geanalyseerd.

Tegenwoordig adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten. Je mag, als je dit zou willen, wel kosteloos een toeschouwer meenemen.

De kleuranalyse (M/V) in 26 kleurtypes is inclusief:

- 1. Een 2-sides pocket-kleurwaaier.

Deze compacte kleurenwaaier heeft 40 kleuren aan de voorkant en aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren. De waarde van deze waaier is € 35,00.

Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard ook allemaal bij jouw kleurtype. Deze kleuren uit je kleurenwaaier kun je uiteraard gebruiken voor kleding, maar ook voor sieraden, accessoires, make-up, een bril, zonnebril, schoeisel, tassen, etc. De waaier bevat ook je beste metaalkleur.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure.

^ De pocketwaaiers (zie foto) hebben een handig handtasformaat en zijn lekker compact. Ze zijn 7 cm in elkaar en vormen een cirkel van 14 cm als ze zijn uitgevouwen.

De kleurenwaaier is uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimt daardoor niet. Dat is erg belangrijk, want glanzend papier vertekent de kleuren. Dat laatste geldt ook voor de geplastificeerde kleurenpasjes die je soms krijgt bij een kleuradvies. Je kunt de 2-sides waaier heel goed bij stoffen gebruiken, maar ook zaken als bij make-up, leer, metalen, kralen en accessoires.

- 2. Haarkleurenkaart.

Je natuurlijke haarkleur past altijd perfect bij jouw kleurenpalet. Je haar kleuren is daarom niet meer nodig. Wil je je haar wel kleuren of twijfel je hier nog over? Je krijgt altijd advies over de haarkleuren die in dat geval het beste bij jou zouden passen. Als je er over nadenkt om haar grijs te laten worden of in de toekomst een andere haarkleur wilt weet je na de analyse wat bij je past. Je kunt dus na het kleuradvies in alle rust beslissen wat je wilt met je haar.

Bij de kleurenanalyse hoort een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, waarop ik enkele voorbeelden van voor jou geschikte haarkleuren aangeef.

- 3. Een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype.

Dit is e-book in PDF (t.w.v. € 17,50) met minimaal 65 pagina's. 

- 4. e-Book met handige algemene kleurentips

Dit is een e-book van 62 pagina's in PDF (t.w.v. € 12,50).

- 5. Een licht-donker analyse.

Ik bepaal hoe hoog jouw licht-donker contrast het beste kan zijn. Hier kun je lezen wat ik met licht-donker contrast bedoel.

- 6. Een kleurcontrast analyse.

Ik onderzoek jouw specifieke kleurcontrast. In dit blog lees je wat ik daarmee bedoel.

- 7. Een glans-analyse.

Ik bekijk aan de hand van doeken en andere materialen hoeveel glans je kunt hebben in je kleding, make-up en accessoires. Sommige mensen staan heel mooi in veel glans, anderen juist niet. Dit is afhankelijk van hoeveel glans jij van nature in je gelaat hebt.

- 8. Een geprint verslag van 10 pagina's (A4).

In dit verslag vind je handige uitleg en vul ik in: jouw optimale licht-donker contrast, jouw specifieke kleurcontrast, hoeveel glans je het beste kunt hebben, jouw natuurlijke haarkleur en welke haarkleuren je het beste kunt nemen mocht je je haar willen kleuren.

Verder beschrijf ik je oogkleur, jouw beste wittinten, jouw beste metaalkleur en welke je evt. ook goed kunt hebben, je drie belangrijkste kleurkenmerken, de drie kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuur-kleuren', enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart vlak onder je gezicht kunt dragen. 

- 9. Mijn e-Book: NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING (t.w.v. € 17,50). 

Neutrale kleuren zijn rustige 'non-kleuren' die niet opvallen. Jouw specifieke neutralen zijn het fundament voor je gerderobe. In dit e-book van 191 pagina's deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

- 10. Lijstje met signatuur-kleuren.

Ik maak een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuur-kleuren'. Deze noteer ik in het geprinte verslag. Hier kun je lezen wat ik met signatuurkleuren bedoel.

- 11. Enkele nummers van make-upkleuren die voor jouw geschikt zijn.

Je kunt deze, mocht je dat willen, later gewoon kopen bij de gangbare drogisten en de Hema. 

- 12. Foto van jezelf met je kleurkraag en een close-up foto van je oog.

Kleurenanalyse in 26 kleurtypes in Joure.

Het kleuradvies (alleen mogelijk voor 1 persoon).

Prijs voor 1 persoon: € 219,00 incl btw

Tijdsduur: ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag. 's Ochtends begin ik om 10.00 uur en 's middags kan het vanaf 13.00 uur.

Betaling: je kunt contant betalen op de dag zelf of het bedrag vooraf overmaken.

Mail me gerust als je een afspraak wilt maken. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen naar de kleurenanalyse.

De studio ligt vlak bij de kruising van de A6 en de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Een half uur extra tijd bijboeken.

Het is helaas niet mogelijk om het kleuradvies op één dag te combineren met een compleet figuuradvies of een compleet stijladvies (over jouw unieke, persoonlijke kledingsmaak). We zouden dan minimaal 4 uur bezig zijn, je kunt dan alle informatie niet goed meer opnemen en dat is zonde vind ik.

Wel kun je desgewenst een half uur tijd extra bijboeken waarin ik je enkele tips kan geven over jouw specifieke vragen over je figuur of over je stijlpersoonlijkheid (één van de twee). Deze optie is handig wanneer je niet al te veel moeite hebt met het vinden van kleding die past bij je figuur of je stijl, maar toch wat specifieke tips van me wilt. De extra kosten hiervoor zijn € 50,00. De totale tijdsduur komt dan op ca. 2,5 uur en het totaalbedrag is dan € 269,00. Als je hier gebruik van wilt maken kunnen we het beste om om 13.00 uur afspreken. Je mag hiervoor ca. 10 kledingstukken meenemen. Je krijgt nadien per mail een verslagje van de extra tips die ik jou geef.

Wil je wel graag twee complete adviezen? Dan kunnen we uiteraard ook twee afspraken maken op twee verschillende data.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes in Joure.

^ Hier zie je de 26 kleurkragen en enkele '2 sides' waaiers.

Kleurenanalyse/ kleuradvies in Joure.

In mijn nieuwe studio in Joure heb ik een aparte hoek voor de kleurenanalyse. Hier zijn enorm hoge ramen en heb ik het mooiste licht wat ik me maar kan wensen! Het licht komt van het noorden, dus veel licht maar geen direct zonlicht. Ideaal dus bij de kleurenanalyse!

Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

 Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Hier zie een voorbeeld van een warm herfsttype in de analysestoel.

Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Je krijgt een foto van jezelf met jouw kleurkraag. Deze klant is een lente/ zometype.

Je krijgt 2 sides waaier bij de kleurenanalyse.

^ Dit is de 2-sides waaier van het lente/zomertype.

Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Deze oogfoto heb ik gemaakt van een warm herfsttype. En ja, die kunnen ook blauwe ogen hebben ;-)

Kleuradvies met haarkleurenkaart.

^ Op de haarkleurenkaart geef ik aan welke kleuren er eventueel voor jou geschikt zijn.

Hoe hoog is jouw licht-donker contrast?

^ Ik kijk ook naar jouw optimale licht/ donkercontrast.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Covid-19 Waarschijnlijk vind je het fijn om te weten dat twee keer ben ingeënt. Ik ga ervan uit dat we tijdens de kleurenanalyse beide gezond zijn. Maar mocht één van ons aan Covid gerelateerde klachten hebben dan hebben we van tevoren telefonisch overleg.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* José kon niet meer met haar kleuren uit de voeten nu haar haar grijs geworden is. Ik heb José aangeboden om haar gratis te analyseren als een blog over haar mocht schrijven. Lees hier meer.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.

Harmonie in je kledingkast na een kleuradvies.

^ Je krijgt harmonie in je kledingkast na een kleuradvies. Hier zie je een foto van mijn kast. Ik ben zelf een koel zomertype.

Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.