• darkblurbg
 • darkblurbg
  Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.
  Met een handige '2-sides waaier' in 40 kleuren.
 • darkblurbg
  Kleuradvies in Joure.
 • darkblurbg
  Kleuradvies met handige kleurenwaaier in 40 kleuren en 160 nuances op de achterkant.

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Een kleurenanalyse geeft je duidelijkheid over welke kleuren jou laten stralen.

Kleurenanalyse, alleen mogelijk voor 1 persoon per dag.

Prijs voor 1 persoon: € 219,00 (incl btw.)

Tijdsduur: ca. 2 uur. 

Tijdstip: Bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag.

Op maandag, dinsdag en woensdag naar keuze 10.00 uur of om 13.00 uur. We kunnen desgewenst wat schuiven met de begintijd.

Op de donderdag alleen om 14.00 uur

Tegenwoordig adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten. Je mag, als je dit zou willen, wel kosteloos een toeschouwer meenemen. Wil je wel graag twee complete adviezen? Dan kunnen we uiteraard ook twee afspraken maken op twee verschillende data.

Betalingswijze: Je kunt contant betalen op de dag zelf of het bedrag vooraf overmaken.

Mail me gerust als je een afspraak wilt maken. 

De studio ligt vlak bij de kruising van de A6 en de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure. 

^ Bij de kleurenanalyse krijg je een handige '2-sides' waaier in 40 kleuren met op de achterkant 160 nuances van deze kleuren. Hier zie je mij met mijn kleurenwaaier. 

Kleuren kiezen zonder te twijfelen?

Ik neem je mee op 'reis' langs alle mogelijke kleurentypes.

Sinds enige tijd doe ik kleurenanalyses in 26 verschillende kleurtypes. Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat.

Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure.

^ Voor alle 26 kleurtypes heb ik uiteraard een aparte '2-sides' kleurenwaaier.

De 6 kleurendominanties waarmee we aan het werk gaan zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. Ik laat jou de verschillen zien van met behulp van zes kleurenkragen. Ik vind het erg belangrijk dat je het zelf ook 'ziet'. Voor onszelf hebben wen namelijk vaak een zogenaamde 'blinde vlek'. We onderzoeken samen wat je 'dominante kleurkarakteristiek' is en welke verder nog belangrijk voor jou zijn.

Nadat we jouw belangrijkste kleurkenmerken bepaald hebben laat ik je zien ik je welk kleurenpalet perfect bij jouw unieke kleuring aansluit. Er zijn enorm veel variaties mogelijk, ik werk dan ook met 26 verschillende kleurtypes. Van al deze 26 kleurtypes is een aparte kleurenkraag zoals op de onderstaande foto aanwezig.

Kleuradvies in 26 kleurtypes in Joure.

Ik ga graag heel zorgvuldig om met het advies dat ik jou geef. Naast het geld wat je kwijt bent aan de kleurenanalyse gaat het ook over wat je daarna uit zult gaan geven aan kleding, jassen, sieraden, andere accessoires, zoals bijv. schoeisel, tassen, een bril, een zonnebril, make-up en eventueel de kosten van de kapper als je gewend bent om je haar te kleuren. Deze kosten lopen uiteraard behoorlijk in de papieren...

Aan het einde de kleurenanalyse laat ik je enkele voorbeelden van accessoires zien die goed bij je passen. Je kunt deze, mocht je dat willen, aanschaffen voor € 12,50 per stuk, maar dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het kleuradvies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geanalyseerd.

Dit krijg je bij het kleuradvies:

- 1. Een 2-sides pocket-kleurwaaier.

Deze compacte kleurenwaaier heeft 40 kleuren aan de voorkant en aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren. De waarde van deze waaier is € 35,00.

Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard ook allemaal bij jouw kleurtype. Deze kleuren uit je kleurenwaaier kun je uiteraard gebruiken voor kleding, maar ook voor sieraden, accessoires, make-up, een bril, zonnebril, schoeisel, tassen, etc. De waaier bevat ook je beste metaalkleur.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in Joure.

^ De pocketwaaiers (zie foto) hebben een handig handtasformaat en zijn lekker compact. Ze zijn 7 cm in elkaar en vormen een cirkel van 14 cm als ze zijn uitgevouwen.

De kleurenwaaier is uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimt daardoor niet. Dat is erg belangrijk, want glanzend papier vertekent de kleuren. Dat laatste geldt ook voor de geplastificeerde kleurenpasjes die je soms krijgt bij een kleuradvies. Je kunt de 2-sides waaier heel goed bij stoffen gebruiken, maar ook zaken als bij make-up, leer, metalen, kralen en accessoires.

- 2. Haarkleurenkaart.

Je natuurlijke haarkleur past altijd perfect bij jouw kleurenpalet. Je haar kleuren is daarom niet meer nodig. Wil je je haar wel kleuren of twijfel je hier nog over? Je krijgt altijd advies over de haarkleuren die in dat geval het beste bij jou zouden passen. Als je er over nadenkt om haar grijs te laten worden of als je in de toekomst misschien een andere haarkleur wilt weet je na de analyse precies wat bij je past. Je kunt dus na het kleuradvies in alle rust beslissen wat je wilt met je haar.

Bij de kleurenanalyse hoort een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, deze is aan twee kanten bedrukt. Op de kaart geef ik enkele voorbeelden van voor jou geschikte haarkleuren aan.

- 3. Een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype.

Dit is een PDF bestand (t.w.v. € 17,50) met minimaal 65 pagina's. 

- 4. e-Book met handige algemene kleurentips

Dit is een e-book van 62 pagina's in PDF (t.w.v. € 12,50).

- 5. Een licht-donker analyse.

Ik bepaal hoe hoog jouw licht-donker contrast het beste kan zijn. Hier kun je lezen wat ik met licht-donker contrast bedoel.

- 6. Een kleurcontrast analyse.

Ik onderzoek jouw specifieke kleurcontrast. In dit blog lees je wat ik daarmee bedoel.

- 7. Advies over jouw beste glansniveau.

Ik bekijk tijdens de analyse hoeveel glans je kunt hebben in je kleding, make-up en accessoires. Sommige mensen staan heel mooi in veel glans, anderen juist niet. Dit is afhankelijk van hoeveel glans jij van nature in je gelaat hebt.

- 8. Een geprint verslag van 11 pagina's (A4).

In dit verslag vind je handige uitleg en vul ik in: jouw optimale licht-donker contrast, jouw specifieke kleurcontrast, hoeveel glans je het beste kunt hebben, jouw natuurlijke haarkleur en welke haarkleuren je het beste kunt nemen mocht je je haar willen kleuren.

Verder beschrijf ik je oogkleur, jouw beste wittinten, jouw beste metaalkleur en welke je evt. ook goed kunt hebben, je drie belangrijkste kleurkenmerken, de drie kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuur-kleuren', enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart vlak onder je gezicht kunt dragen. Je kunt dus alles rustig thuis nalezen.

- 9. Mijn e-Book: NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING (t.w.v. € 17,50). 

Neutrale kleuren zijn rustige 'non-kleuren' die niet opvallen. Jouw specifieke neutralen zijn het fundament voor je gerderobe. In dit e-book van 191 pagina's deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

- 10. Lijstje met signatuur-kleuren.

Ik maak een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuur-kleuren'. Deze noteer ik in het geprinte verslag. Hier kun je lezen wat ik met signatuurkleuren bedoel.

- 11. Enkele nummers van make-upkleuren die voor jouw geschikt zijn.

Je kunt deze, mocht je dat willen, later gewoon kopen bij de gangbare drogisten en de Hema. 

- 12. Foto van jezelf met je kleurkraag en een close-up foto van je oog.

Kleurenanalyse in 26 kleurtypes in Joure.

 

Covid-19

Mijn studio maak ik steeds grondig schoon. Bij binnenkomst kun je als je wilt je handen desinfecteren. Waarschijnlijk vind je het fijn om te weten dat ik inmiddels twee keer ben ingeënt en de booster heb ik ook gehad. Ik ga ervan uit dat we tijdens de kleurenanalyse beide gezond zijn en bij klachten doe ik een test. Mocht één van ons twijfels hebben dan hebben we van tevoren telefonisch overleg. Uiteraard zijn afspraken onder voorbehoud van eventuele veranderingen in de Covid-regels.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes in Joure.

^ Hier zie je de 26 kleurkragen en enkele '2 sides' kleurenwaaiers.

Kleurenanalyse/ kleuradvies in Joure.

^ In mijn studio in Joure heb ik een aparte hoek voor de kleurenanalyse. Door de enorm hoge raampartij heb ik het mooiste licht wat ik me maar kan wensen! Het licht komt van het noorden, dus veel licht maar geen direct zonlicht. Ideaal dus bij de kleurenanalyse, zelf op de meest 'grijze' dagen :-)

Kleuradvies bij Style Consulting in Joure.

^ In mijn studio heb ik een enorme raampartij van 8 meter hoog. Dus we hebben altijd genoeg licht :-)

Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Je kijkt tijdens de kleurenanalyse uiteraard zelf in de spiegel mee. Ik vind het erg belangrijk dat je zelf ook ziet hoe we op jouw kleurtype uitkomen.

 Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Hier zie een voorbeeld van een warm herfsttype in de analysestoel.

Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Je krijgt een foto van jezelf met jouw kleurkraag. Deze klant is een lente/ zometype.

Kleuradvies in Joure (Fr.) in 26 verschillende kleurtypes.

^ Deze oogfoto heb ik gemaakt van een warm herfsttype. En ja, die kunnen ook blauwe ogen hebben ;-)

Kleuradvies met haarkleurenkaart.

^ Op de haarkleurenkaart geef ik aan welke kleuren er eventueel voor jou geschikt zijn.

Hoe hoog is jouw licht-donker contrast?

^ Ik kijk ook naar jouw optimale licht/ donker contrast.

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* José kon niet meer met haar kleuren uit de voeten nu haar haar grijs geworden is. Ik heb José aangeboden om haar gratis te analyseren als een blog over haar mocht schrijven. Lees hier meer.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.

^ Na de kleurenanalyse durf je meer met kleur en kleding :-)

Harmonie in je kledingkast na een kleuradvies.

^ Je krijgt harmonie in je kledingkast na een kleuradvies. Hier zie je een foto van de inhoud mijn kast. 

Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.