• darkblurbg
  • darkblurbg
    Kleuradvies inclusief 2-sides kleurenwaaier in 40 losse kleuren.
  • darkblurbg

Helaas maak ik momenteel om gezondheidsredenen geen live afspraken.

 

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Een kleurenanalyse geeft je duidelijkheid over welke kleuren jou laten stralen.

Kleuren-analyses in 26 kleurtypes. 

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.    

 

Kleuradvies in 26 kleurtypes.

Sinds enige tijd doe ik kleurenanalyses in 26 verschillende kleurtypes. Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Ik onderzoek aan de hand van kleurenkragen wat je 'dominante kleurkarakteristiek' is en welke verder nog belangrijk voor jou zijn.

De 6 kleurendominanties waar ik mee werk zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. Nadat ik jouw beste kleurkenmerken bepaald heb bekijk ik welk kleurenpalet perfect bij jouw unieke kleuring aansluit. Er zijn enorm veel variaties mogelijk, ik werk daardoor met 26 verschillende kleurtypes. Ik ga graag heel zorgvuldig om met het advies wat ik jou geef. Naast het geld wat je kwijt bent aan de kleurenanalyse gaat het ook over wat je daarna uit zult gaan geven aan kleding, sieraden, andere accessoires, make-up en eventueel bij de kapper als je gewend bent om je haar te kleuren.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het kleuradvies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geanalyseerd.

De kleuranalyse in 26 kleurtypes is inclusief:

- 1. Een 2-sides pocket-kleurwaaier met 40 kleuren aan de voorkant en aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren (t.w.v. € 35,00). Je ziet een voorbeeld op de bovenstaande foto. Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard ook allemaal bij jouw kleurtype. Deze kleuren uit je kleurenwaaier kun je uiteraard gebruiken voor kleding, maar ook voor sieraden, accessoires, make-up, een bril, zonnebril, schoeisel, tassen, etc. De waaier bevat ook je beste metaalkleur.

De pocketwaaier heeft een handig handtasformaat en is lekker compact, hij meet 7 cm in elkaar en 14 cm uitgevouwen. Hij is uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimt daardoor niet. Dat is erg belangrijk want glanzend papier vertekent de kleuren. Net als geplastificeerde kleurenpasjes. Je kunt hem heel goed bij stoffen gebruiken.

Kleurenwaaier in 40 kleuren met 160 nuances op de achterkant.

^ Voorbeeld van de '2-sides' waaier in 40 kleuren.

- 2. Haarkleurenenkaart.

Je natuurlijke haarkleur past altijd perfect bij jouw kleurenpalet. Je haar kleuren is daarom niet meer nodig. Wil je je haar wel kleuren of twijfel je hier nog over? Je krijgt altijd advies over de haarkleuren die in dat geval het beste bij jou zouden passen. Als je er over nadenkt om haar grijs te laten worden of in de toekomst een andere haarkleur wilt weet je na de analyse wat bij je past. Je kunt dus na het kleuradvies beslissen wat je wilt met je haar.

Bij de kleurenanalyse hoort een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, waarop ik enkele voor jou geschikte haarkleuren aangeef.

Haarkleurenkaart bij kleuradvies.

^ De haarkleurenkaart.

- 3. Achteraf via e-mail een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype in PDF (t.w.v. € 17,50) met minimaal 65 pag. 

- 4. Achteraf e-mail: Een e-Book met handige algemene kleurentips van 62 pag. in PDF (t.w.v. € 12,50).

- 5. Een geprint verslag van 8 pagina's (A4) met uitleg over jouw optimale licht-donker contrast, jouw haarkleur, oogkleur, wittinten, jouw best metaalkleur en en welke je ook goed kunt hebben, je belangrijkste kleurkenmerken, de kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart vlak onder je gezicht kunt dragen. Naast de kleuren die jouw het mooiste staan leer je ook wat je optimale licht-donker contrast is. Hier kun je lezen wat ik met licht-donker contrast bedoel.

- 6. Het E-book: NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING (t.w.v. € 17,50). Neutrale kleuren zijn rustige 'non-kleuren' die niet opvallen. Jouw specifieke neutralen zijn het fundament voor je gerderobe. In dit e-book van 191 pagina's deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

- 7. Ik maak een lijstje met 5 van jouw persoonlijke 'signatuurkleuren'. Deze noteer ik in het geprinte verslag. Hier kun je lezen wat ik met signatuurkleuren bedoel.

- 8. Enkele nummers van make-upkleuren die voor jouw geschikt zijn. Je kunt deze, mocht je dat willen,  later gewoon kopen bij de gangbare drogisten en de Hema. 

Kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Het kleuradvies is alleen mogelijk voor 1 persoon.

Prijs voor 1 persoon: € 199,00

Tijdsduur ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag overdag.

Incl. 2 x koffie / thee en lekkers.

Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen

Afspraken zijn om gezondheidsredenen momenteel helaas nog niet mogelijk. Ik hoop mijn werkzaamheden na de zomer weer te kunnen hervatten. Wanneer dit zo ver is zal ik dit op de website en op Facebook bekendmaken. Goed om te weten dat dit dan in Joure zal zijn en niet meer in Groningen.

Kleuradvies in 26 verschillende kleurtypes.

Harmonie in je kledingkast na een kleuradvies.

^ Je krijgt harmonie in je kledingkast na een kleuradvies. Hier zie je een foto van mijn kast. Ik ben zelf een koel zomertype.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* José kon niet meer met haar kleuren uit de voeten nu haar haar grijs geworden is. Ik heb José aangeboden om haar gratis te analyseren als een blog over haar mocht schrijven. Lees hier meer.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.