• darkblurbg
  • darkblurbg
    Kleuradvies inclusief 2-sides kleurenwaaier in 40 losse kleuren.
  • darkblurbg

Wil jij je niet meer hoeven afvragen: 'Staat deze kleur me eigenlijk wel?'

 

Door Covid 19 doe ik alleen online kleuren-analyses (M/V), aan de hand van foto's en een vragenlijst die je voor me invult.

Je krijgt de uitslag per post en e-mail. Je hoeft niet hiervoor zelf beschikbaar te zijn.

Online kleuradvies/ kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Wil je er fris, stralend en jonger uitzien? Een kleurenanalyse geeft je duidelijkheid over welke kleuren jou laten stralen. 

Het dragen van kleuren die bij je passen is de gemakkelijkste manier om er geweldig uit te zien!

Een kleuradvies verdient zichzelf terug:

- Je kunt toe met een kleine, uitgekiende garderobe. Hoeft niet persé natuurlijk ;-)

- Tijdwinst doordat je overzicht hebt bij het winkelen.

- Gemakkelijk kleuren kunnen combineren aan de hand van jouw kleurenwaaier.

- En... nooit meer over kleuren twijfelen bij het shoppen.    

 

Kleuradvies in 26 kleurtypes.

Sinds enige tijd doe ik online kleurenanalyses in 26 verschillende kleurtypes. Mijn methode is zeer verfijnd en geeft een uiterst persoonlijk resultaat. Met de juiste kleuren ziet je huid er gezond en fris uit, stralen je ogen, lijken je oogwit en tanden witter, zie je minder rimpeltjes, lijkt je kaaklijn strakker en heeft je haar meer diepte en glans. Wie wil dat nou niet?

Ik onderzoek aan de hand van jouw foto's wat je 'dominante kleurkarakteristiek' is en welke verder nog belangrijk voor jou zijn.

De 6 kleurendominanties zijn: helder, gedempt, koel, warm, licht en donker. Nadat ik jouw beste kleurkenmerken bepaald heb bekijk ik welk kleurenpalet perfect bij jouw unieke kleuring aansluit. Er zijn enorm veel variaties mogelijk, ik werk daardoor met 26 verschillende kleurtypes. Ik ga graag heel zorgvuldig om met het advies wat ik jou geef. Naast het geld wat je kwijt bent aan de online kleurenanalyse gaat het ook over wat je daarna uit zult gaan geven aan kleding, sieraden, andere accessoires, make-up en eventueel bij de kapper als je gewend bent om je haar te kleuren.

Het is daarom heel belangrijk dat ik de juiste informatie en natuurgetrouwe foto’s, zonder make-up, van je aangeleverd krijg. Tegenwoordig kun je hele goed foto's maken met een mobiele telefoon.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij de online kleurenanalyses. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel wat mensen online geadviseerd.

De online kleuranalyse in 26 kleurtypes is inclusief deze 10 zaken:

- 1. Per post: een 2-sides pocket-kleurwaaier in 40 kleuren met aan de achterkant 160 nuances van deze kleuren (t.w.v. € 35,00). Je ziet een voorbeeld op de bovenstaande foto. Je kunt beide kanten gebruiken om kleuren uit te zoeken. De 160 kleurennuances passen uiteraard allemaal bij jouw kleurtype. Deze kleuren kun je gebruiken voor kleding, make-up, een bril, zonnebril. Hij bevat ook je beste metaalkleur.

De pocketwaaier is lekker compact (14 cm is uitgevouwen) en dus gemakkelijk in je handtas mee te nemen. Hij is uitgevoerd in luxe kunstdruk en glimt daardoor niet. Dat is erg belangrijk want glanzend papier vertekent de kleuren. Je kunt hem heel goed bij stoffen gebruiken.

Kleurenwaaier in 40 kleuren met 160 nuances op de achterkant.

^ Voorbeeld van de 2-sides waaier in 40 kleuren.

- 2. Per post: een haarkleurenkaart (t.w.v. € 6,50) met 126 kleuren, waarop ik enkele voor jou geschikte haarkleuren aangeef.

Haarkleurenkaart bij kleuradvies.

^ De haarkleurenkaart.

- 3. Per e-mail: Een seizoens-e-Book van jouw specifieke kleurtype in PDF (t.w.v. € 17,50), minimaal 65 pag. 

- 4. Per e-mail: Een e-Book met handige algemene kleurentips van 62 pag. in PDF (t.w.v. € 12,50).

- 5. Per post: Een geprint verslag met uitleg over jouw optimale licht-donker contrast, jouw haarkleur, oogkleur, wittinten, jouw best metaalkleur en en welke je ook goed kunt hebben, je belangrijkste kleurkenmerken, de kleurkenmerken die het minst goed bij je passen, enkele voorbeelden van kleuren voor je make-up en of je zwart vlak onder je gezicht kunt dragen (8 pagina's).

Hoeveel contrast heb je in je gezicht/ gelaat?

Naast de kleuren die jouw het mooiste staan leer je ook wat je optimale licht-donker contrast is.

- 6. Per email: Een foto van jou met je kleurenwaaier (gemaakt vanaf mijn computer).

- 7. Per post: Geprinte foto van jou met daarbij geschreven een lijstje met 5 van jouw 'signatuurkleuren', lees meer.

- 8. Een extra e-Book (t.w.v. € 17,50) naar keuze. Ik heb 12 e-Books geschreven over allerlei leuke onderwerpen, denk aan figuurtips, visagie, persoonlijke stijl , etc. Ze bestaan uit minimaal 65 pagina's (A4) praktische informatie, compleet met veel verduidelijkende kleurenfoto's. Ik verstuur de e-Books per mail. Het zijn PDF-bestanden. Je kunt ze gemakkelijk downloaden en zelf kiezen of je ze wilt bewaren bij je documenten in je computer of wilt uitprinten (of beide). Je hoeft hiervoor dus niet over een zgn. e-reader te beschikken. Lees hier uit welke titels je kunt kiezen.

- 9. Het E-book: NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING (t.w.v. € 17,50). Neutrale kleuren zijn rustige 'non-kleuren' die niet opvallen. In dit e-book van 191 pagina's deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

- 10. Ik bepaal jouw gezichtsvorm. Je krijgt via e-mail een blad met tips over deze gezichtsvorm. Ik werk met 9 verschillende gezichtsvormen.

Prijzen voor de online kleurenanalyse in Nederland en in Europa:

- De prijs van dit online kleuradvies (M/V) in 26 kleurtypes is € 125,00. Deze prijs geldt voor Nederland en is incl. 21% btw en de verzendkosten.

- Voor Europa zone 1 en 2 komt de online kleuren-analyse op € 130,00. Dit is incl. 21% btw en de verzendkosten. De prijs is hoger i.v.m. de verzendkosten naar het buitenland.

Woon je buiten Europa? Dan kan ik je uiteraard ook analyseren. Mail me dan even over de mogelijkheden/ prijs.

Het is momenteel helaas erg druk. De wachttijd voor een online kleuradvies is ruim 8 weken. Wanneer je belangstelling voor de online kleurenanalyse hebt kun je me mailen. Ik stuur je dan een bestand waarin je kunt lezen wat ik van je nodig heb en geef je dan (eerst vrijblijvend) een datum door waarop jij aan de beurt zou kunnen komen. Voor de online kleuranalyse hoef je niet zelf beschikbaar te zijn. Ik werk namelijk aan de hand van de foto's en de vragenlijst en stuur je de uitslag op de aangegeven dag per e-mail en post.

Mijn e-mailadres is: info@styleconsulting.nl

Advies over eventuele haarkleuren

Zet gekleurd haar op de foto's alsjeblieft vast met een elastiek of draag het uit je gezicht, vastgezet met haarspeldjes. Ik geef je namelijk een advies wat je ook kunt gebruiken als je je haar grijs zou willen laten worden of in de toekomst een andere haarkleur wilt. Je kunt dus achteraf altijd zelf besluiten of je je haar grijs wilt laten worden of wilt blijven kleuren. Of dat je je van haarkleur wilt veranderen.

Heb je een uitgroei in je haar dan wil ik daar ook graag een foto van.

Onze natuurlijke haarkleur past altijd perfect bij jouw kleurenpalet. Je haar kleuren is daarom niet meer nodig. Wil je je haar wel kleuren of twijfel je hier nog over? Je krijgt altijd advies over de haarkleuren die in dat het beste bij jou zouden passen. Je kunt dus na het kleuradvies beslissen wat je wilt met je haar.

Online kleurenanalyse in 26 kleurtypes.

Meer lezen/bekijken?

* Wil je weten waarom een kleuradvies jouw leven een stuk gemakkelijker kan maken? Lees dan dit blog.  

* Ken jij je kleuren al en wil je een losse kleurenwaaier kopen of zoek je leuke, betaalbare accessoires voor jouw kleurtype? Kijk dan hier. 

* José kon niet meer met haar kleuren uit de voeten nu haar haar grijs geworden is. Ik heb José aangeboden om haar gratis online te analyseren als een blog over haar mocht schrijven. Hiervoor heeft ze me een aantal foto's aangeleverd die ik voor het blog mocht gebruiken. Lees hier meer.

* In dit blog zie je Janna, zij heeft zich vrijwillig opgegeven als proefpersoon voor de kleurenanalyse. Kijk hier als je wilt zien hoe dat in zijn werk ging.

* Of lees dit blog, over Aggy, een warm lentetype met grijs haar.

* Ik maak tegenwoordig ook armbanden passend bij allerlei kleurtypes. Je kunt ze als een soort alternatieve kleurenwaaier gebruiken. Lees meer.

YOU-TUBE FILMPJE: Wil je een kort filmpje zien over de uitkomst van de kleurenanalyse van Elza? Ze bleek een helder wintertype te zijn. Bekijk het filmpje hier.