• darkblurbg
  • darkblurbg

Weet welke make-upkleuren je staan.

Gepubliceerd op: 08-11-2021

Een klein beetje make-up kan wonderen voor ons doen. Vooral wanneer je je kleuren 'kent' ben je niet veel make-up nodig.

Tijdens een kleurenanalyse onderzoeken we welke kleuren jou er op je allermooist uit laten zien. Als je de kleuren draagt die jou laten stralen heb je maar een klein beetje make-up nodig. Ook kom je niet steeds thuis met make-up in de verkeerde kleuren.

Je hebt daarentegen ook vast wel eens gemerkt dat je bij kleuren die niet optimaal voor je zijn juist heel veel make-up nodig hebt...

^ De dames op de bovenstaande collage heb ik allemaal opgemaakt. Een klein beetje make-up in de juiste kleuren laat je sprankelen.

Weet welke make-upkleuren je staan.

^ Ik gebruik elke dag dezelfde make-up. Een foundation van Maybelline, een bronzer van Rimmel (nummer 1), een roze blusher van Essence, een roze lippotlood van de Etos. Verder een taupekleurig wenkbrauwpotlood, paarse en nudekleurige oogschaduw, een blauw oogpotlood en een zwarte waterproof mascara van Kiko Milano.

Hieronder zie je een voorbeeld van een klant die een tijd geleden bij me was voor een kleurenanalyse.

De kracht van make-up.

^ Een mooie, rustige make-up in natuurlijke kleuren doet het geweldig bij dit warme herfsttype. Het effect is niet 'erg opgmaakt' maar wel een stuk sprekender en verzorgder.

Voor en na het make-upadvies.

^ Een klein beetje make-up in de juiste kleuren geeft meteen een groot resultaat. Deze dame heb ik ook geanalyseerd. Ze bleek een 'neutraal zomertype' te zijn.

Lentetype met grijs haar.

^ Aggy heb ik geanalyseerd als een 'warm lentetype'. Ze heeft inmiddels volledig grijs haar. Dit bloesje in koel blauw maakt haar wat grauw en flets. Haar ogen krijgen een onbestendige kleur in deze kleding.

Een lentetype met grijs haar.

^ Hier heb ik Aggy opgemaakt in echte 'warme lentekleuren'. Ze wordt er jong en sprankelend van. Ook haar natuurlijke grijze haarkleur wordt vanzelf veel mooier met deze make-up, de gouden oorbelletjes en het warm groene topje. Ook zie je nu pas hoe groen haar ogen zijn!

Weet jij welke mak-opkleuren je moet kiezen?

^ In de winkel weet ik altijd welke make-upkleuren ik als zomertype het beste kan kiezen.

^ Op deze voor en na foto's zie je nog meer voorbeelden van dames die ik op heb gemaakt.

Lipsticks / lippenstift/ lipstick-kleuren voor het zomertype.

^ Je kunt je kleurenwaaier heel goed gebruiken om make-up uit te zoeken. Hier zie je voorbeelden van lipsticks die heel geschikt zijn voor het koele zomertype. Hier zie je ze bij de '2-sides pocketwaaier' in 40 kleuren.

Gebruiken je kleurenwaaier om make-opkleuren uit te kiezen.

^ Hier gebruik ik een waaier in stof om een blusher uit te kiezen voor een neutraal herfsttype.

Meer lezen?

* Ben jij ook benieuwd welke (make-up)kleuren jou doen stralen? Kom dan eens langs voor een kleurenanalyse. Ik werk met 26 verschillende kleurtypes. Lees meer.

* In dit blog-artikel lees je meer over de kracht van make-up.

* Houd je van een praktische en natuurlijke make-up? In dit blog laat ik je zien hoe je een eenvoudige 5 minuten make-up bij jezelf kunt aanbrengen.

* Wil je nog meer voorbeelden zien? Lees dan dit blog-artikel.

* In dit blog zie je een klant die ik kleuradvies heb gegeven en ook heb opgemaakt.

* Wil je thuis meer lezen over visagie? Ik heb hiervoor een zeer compleet e-book gemaakt. Lees meer. Het is mijn e-book nummer 4.

* Wil jij je oogkleur op een subtiele manier nog mooier uit laten komen? Lees hier hoe je dat kunt doen.

* Klanten vragen me vaak welke make-up ik gebruiken en of ik mijn make-up steeds aanpas bij mijn outfit. Het antwoord is dat ik elke dag precies dezelfde make-upkleuren gebruik. Ik heb dus geen la vol ongebruikte make-up zoals je bij veel vrouwen ziet... Lees meer.