• darkblurbg
  • darkblurbg

Set van drie spangen met met 95 kralen voor het lentetype.

Gepubliceerd op: 17-10-2024

NIEUW: Vorige week heb ik voor speciaal voor de lentetypes een leuke set gemaakt. Deze bestaat uit 95 verschillende kralen en 3 spangen in verschillende kleuren. Je kunt met deze set ontelbare combinaties kunt maken. Je kunt de kralen steeds op andere manieren combinatineren, aangepast aan de kleding die je die dag draagt. Je kunt er een outfit in neutrale kleuren mee opfleuren of kralen uitzoeken die je in kledingstukken voorkomen. In de toekomst ga ik dit soort sets ook maken voor de zomertypes, wintertypes en herfsttypes, maar dit kost nog wat tijd, want ik maak meerdere set in een keer. Houd mijn blog in de gaten.

Set met halskettingen voor het lentetype.

^ Op deze foto zie je de set van drie spangen en 95 kralen voor de lentetypes.

Van sommige kralen heb ik er één gekozen en van sommige kralen 2 of meer. De kralen hebben allerlei formaten en kleuren. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen: porselein, metaal, hout en kunststof.

De kleuren van de spangen zijn: goudkleur, aquablauw en rosé. Ze hebben een lengte (45 cm) die geschikt is voor vrouwen met een normale hals.

Het leuke van een spang is dat dit soort kettingen niet zwaar ogen. De kralen lijken een beetje te 'zweven'. Je maakt de spang achter in de nek vast met een klein schroefje.

Alle kralen hebben een wat grotere opening en hangen los aan de spang. Je kunt de kralen daardoor heel gemakkelijk aan een andere kleur spang doen. Zo kun je leuk afwisselen en steeds nieuwe combinatie maken. 

Deze spangen-set bestaat uit 3 spangen van 45 cm en 95 kralen in allerlei lentekleuren.

De set is geschikt voor 5 verschillende lentetypes:

- Het warme lentetype,

- Het lente/herfsttype,

- Het lichte lentetype,

- Het neutrale lentetype,

- Het heldere lentetype.

Set met halskettingen voor het lentetype.

^ Op deze foto zie je drie voorbeelden van mogelijke combinaties en de losse kralen die nog over zijn. Ook kun je zien dat de set goed past bij de 5 kleurenwaaiers van de verschillende lentetypes.

Je kunt met de 95 kralen oneindig veel combinaties maken. Je kunt heel simpel één kraal aan de spang hangen, maar ook 3, 5, 10, 20. Net wat je leuk vindt.

Alles in één kleur of juist in verschillende kleur.

Bij deze spangen-set voor het lentetype heb ik een PDF-bestand gemaakt, waarin ik ter inspiratie foto's van 40 verschillende combinaties heb gemaakt. Je kunt echter wel op 400 manieren combineren met deze kralen en de spangen.

Als je één keer begint kun je zelf gemakkelijk steeds weer nieuwe combinaties bedenken.

Ook krijg je een apart bestandje met uitleg over hoe je met de spang werkt en met nog wat extra tips.

BONUS: Wil je ook zo'n leuke set? Geef bij het bestellen aan welk van deze 5 lentetypes je bent, je krijgt namelijk ook nog 10 extra kralen, in kleuren die ik aanpas bij jouw subtype.

Set met halskettingen voor het lentetype.

^ Voorbeeld van een combinatie die je met de kralen kunt maken. Ik draag hier de normale spang van 45 cm. In het midden heb ik de grotere kralen gebruikt en naar achteren toe kleinere exemplaren. Je kunt ook alleen grotere of juist kleinere kralen gebruiken.

Je kunt symmetrische combinaties maken, maar ook asymmetrisch werken (zoals ik hierboven heb gedaan).

Set van 3 halskettingen voor het lentetype.

Set van 3 halskettingen voor het lentetype.

Set van 3 halskettingen voor het lentetype.

^ Je vind foto's van 40 verschillende combinatiemogelijkheden in het PDF bestand. Hier zie je enkele foto's die ik van het bestand gemaakt heb. Naast deze combi's kun je de kralen op oneindig veel andere manieren groeperen.

TIP: Maak foto's van je combinaties die je verzonnen hebt, dan kun je ze later opnieuw namaken.

Halsketting, ketting voor het lentetype.

^ Hier zie je de 95 kralen en de 3 spangen. Je krijgt nog 10 extra kralen aangepast bij je subtype. Dat zijn: de warme lente (dit is het 'normale lentetype), de lichte lente, lente/herfst, neutrale lente en de heldere lente. 

EXTRA MOGELIJKHEDEN:

* Heb je een vollere hals? Dan kan de spang van 45 cm wat kort in je hals vallen. Ik heb speciaal hiervoor ook wat langere spangen van 54 cm. Je kunt zelf even meten met een ketting of draadje van 54 cm hoe dat bij jouw hals uitvalt. Past deze lengte beter bij jou dan kun je de 3 spangen omruilen voor 1 goudkleurige spang van 54 cm.

* Ben je een lente/wintertype of een lente/zomertype? Dan passen deze kralen niet allemaal bij je, sommige zijn wat te warm. Ik kan de kleuren van de kralenset wel speciaal bij jouw kleurtype aanpassen.

Ik heb hiervan geen foto’s beschikbaar, maar de set lijkt erg op deze set. Ze maak ze nl. steeds op maat. De kleuren van de 3 spangen en het aantal kralen, de afmetingen en materialen (dus in het totaal 105 stuks) zullen wel steeds ongeveer hetzelfde zijn. Je krijgt ook het standaard PDF bestand (dus voor de lentetypes), deze dient dan als inspiratie om met jouw kralen zelf steeds weer combinaties te verzinnen.

De prijs van deze set inclusief verzending in Nederland:

*  € 69,00.

De artikelen worden binnen Nederland goed verpakt in een luchtkussen enveloppe per normale brievenbuspost (PostNL) naar je opgestuurd. Het past dus gewoon door de brievenbus.

Verzenden naar België kan ook, dan komt er € 4,50 extra bij i.v.m. de hogere verzendkosten. Dan verzend ik ook met PostNL.

BETALING: HET IS DE BEDOELING DAT JE DE KOSTEN VOORAF OVERSCHRIJFT OP MIJN REKENING. 

Wil je deze set bestellen?

STAP 1: Je stuurt een e-mail naar info@styleconsulting.nl waarin je aangeeft WAT je precies wilt bestellen, dus in dit geval een set van drie spangen voor het lentetype. Geef aan of het om de warme lente (dit is het 'normale lentetype), de lichte lente, lente/herfst, neutrale lente of heldere lente gaat. 3e E-bookOok geef je je NAAM en het BEZORGADRES op. Verzending binnen Nederland is gratis. Ik werk met PostNL, de set kan gewoon door de brievenbus. 

Wil je de drie normale spangen (45 cm) vervangen voor de langere spang (54 cm) in goudkleur en/of ben je een lente/wintertype of een lente/zomertype geef dit dan ook aan.

Voor België (en de rest van de zone EUR 1) komt er voor deze set een extra bijdrage van € 4,50 bij. Dit is i.v.m. de hogere verzendkosten.

STAP 2: Ik stuur je een bevestigings-email waarin ook het over te maken bedrag vermeld staat. Wacht a.u.b. dit mailtje af alvorens je geld overmaakt. 

TIP: Bij  de set krijg je een PDF bestand met 40 voorbeelden van combinatiemogelijkheden en een PDF met extra uitleg. Je kunt ze naar keuze in je computer opslaan bij je bestanden, uitprinten of beide doen.

STAP 3: Nu kun je het bedrag overmaken op IBAN nummer: NL86ABNA0435130730.

STAP 4: Wanneer het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven stuur ik je bestelling meteen naar je op en stuur ik een hierover een e-mail zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten. Ik stuur je dan ook de twee PDF bestanden.

* MISSCHIEN OOK LEUK VOOR JOU:

Ik heb ook deze spang te koop, geschikt voor zowel het warme lentetype als het lente/herfsttype. 

Halsketting op een spang voor het lentetype.

^ SPANG voor de LENTE en LENTE/HERFST. Deze halsketting heb ik gemaakt voor het warme lentetype en het lente/herfsttype. Hij bevat heel veel vrolijke, warme kleurtjes. Ideaal dus om je outfit mee op te fleuren. De lengte van de spang is 45 cm.

Je kunt ook minder kralen aan de spang doen, of de volgorde veranderen, want de kralen hangen los aan de spang.

Hij is zowel geschikt voor het lentetype als het lente/herfsttype zoals je op de foto kunt zien. De waaier links is van het warme lentetype en de waaier rechts van het lente/herfsttype. Lees hier meer over hoe je hem kunt bestellen.