• darkblurbg
  • darkblurbg

Halslijnen voor vrouwen met een kleine buste.

Gepubliceerd op: 09-02-2018

Dit keer een artikel over halslijnen die je het beste kunt kiezen wanneer je een kleine boezem hebt.

Vaak zijn vrouwen met een kleine boezem hier niet erg tevreden over. Je hebt als vrouw met een kleine buste echter veel meer mogelijkheden dan vrouwen met een grote boezem. Kleding is voor dames met een kleine boezem een stuk gemakkelijker te vinden en past ook veel beter. En jij kunt met een kleine boezem kiezen voor allerlei stijlen. Maak slim gebruik van je kleine buste door de goede halslijnen te kiezen. Je kunt er voor kiezen om je buste wat groter te laten lijken, maar beter is het nog om je kleine cupmaat als pluspunt te zien en in je voordeel uit te buiten. 

Op de catwalk zien we tegenwoordig alleen maar vrouwen met een kleine buste. Dit omdat kleding bij een lange slanke vrouw veel beter valt.

Sinds de doorbraak Audrey Hepburn (rond 1953) zie je steeds vaker filmsterren met een kleine boezem. En dat in een tijd dat een filmster een seksbom moest zijn. Enige tijd later (halverwege de jaren '60) werden ook dunne fotomodellen een trend. Denk aan het Engelse model Twiggy. Verder is presidentsvrouw  Jackie Kennedy is een voorbeeld van een vrouw met een kleine buste die er altijd zeer sophisticated uit zag. Op de catwalk is een kleine buste tegenwoordig zelfs een must geworden.

Een aantal beroemdheden met een kleine boezem zijn: Cara Delevigne, Kate Hudson, Keira Knightley, Natalie Portman, Kendall Jenner, Sienna Miller, Ariana Grande. Niet de minsten dus!

Als vrouw met een kleine buste heb je echt heel veel mogelijkheden om je te kleden. Je kunt er ook met een kleine boezem heel sexy uit zien en kunt als je wilt/durft zelfs bh-loos over straat! Dan zie je er super chic en stijlvol uit, dit in tegenstelling tot een vrouw met een grote boezem. Die zien er zonder een goede bh al snel ordinair uit...

Kledingstukken voor vrouwen met een kleine buste.

Jij kunt met een kleine buste dan misschien geen gevuld decolleté laten zien, maar je kunt wel je huid tonen in leuke transparante tops en gemakkelijk een kledingstuk kiezen met een open rug. En jij hoeft je, in tegenstelling tot vrouwen met een grote cupmaat, geen zorgen te maken over bh-bandjes die in het zicht komen...

Hoge halslijnen en zakjes op de buste staan jou erg mooi. Je kunt ook prima een coltrui of turtle-neck (zie voorbeeld in het midden) hebben. Je kunt ook kiezen voor kleding met een halterlijn of met een 1-schouderlijn.

Kleding voor vrouwen met een kleien buste/ boezem.

^ Jij kunt met een kleine buste ook prima een 'halterneck' kiezen.

Voor een bikini-topje is deze halslijn ook erg geschikt. Neem ze met een printje of met ruches.

Kledingstukken voor vrouwen met een kleine buste.

 

^ Strapless kleding kan leuk staan. Kijk bij strapless kleding eerst of die je buste niet erg plat maakt. Het is fijn als er bij een halterlijn iets 'gebeurt': denk aan ruches, kraaltjes of een andere versiering die wat volume of afleiding geeft. Onder strapless kleding kan eventueel een strapless-bh met wat vulling gedragen worden.

Kledingstukken voor vrouwen met een kleine buste.

Draag blouses met een hoge halslijn, dat staat jou altijd goed. Of knoop een sjaal hoog in je hals vast.

Hoger gesloten halslijnen staan jou erg mooi. Ook ruches op een blouse staan je erg leuk.

Kledingstukken voor vrouwen met een kleine buste.

^ Ook een mooi aansluitend coltruitje of kleding met een turtleneck (een kleine col) staat goed als je een kleine buste hebt.

Borstzakjes leiden het oog af van een kleine boezem.

In tegenstelling tot een vrouw met een volle boezem kun je jurken en tops nemen met een blote rug. Dat ziet er bij jou geweldig uit! Je kunt kiezen voor bh-loos of een goede plak-bh nemen.

Jij hoeft niet bang te zijn dat je borsten uit een strapless jurk vallen ;-)

Kleding bij een kleine buste.

Bloesjes met ruches staan erg leuk bij een kleine buste.

Kleding voor vrouwen met een kleine buste.

TIP: Laat een wijde sweater of een trui met een wijde hals nonchalant van je schouder glijden voor een sexy look. Of laat je rug zien.

Meer lezen?

* Ben je heel tenger? In dit blog tips voor de tengere vrouw.

* Audrey Hepburn was in haar tijd uniek door haar ranke gestalte. Zij zette een nieuwe standaard neer met haar slanke figuurtje en vrij jongensachtige verschijning. Lees meer.

* Wanneer je een kleine buste hebt sta je erg mooi in een klassiek coltruitje. Lees meer.

* Wil jij precies weten welke kledingmodellen jij het beste kunt kiezen voor jouw figuur? Doe dan de figuur-analyse. Je ontvangt dan een persoonlijk figuurpaspoort, helemaal op jouw unieke figuur toegesneden. Lees meer.

* Wil je tips lezen over kleding die geschikt is wanneer je een buikje hebt? Lees meer.