• darkblurbg
    Figuuradvies
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Je ontvangt een persoonlijk figuurpaspoort.
  • darkblurbg

VERANDER JE LOOK, VERANDER JE LEVEN...

Hoe kun je je figuur het mooist uit laten komen?
Welke stofdiktes, belijning en dessins kun je het beste kiezen?
Weke halslijnen, tops, rokken, jasjes en broeken staan het mooist bij jouw figuur?
Welke lengtes kunnen je broeken, rokken en jassen het beste hebben?
Hoe kan je je pluspunten accentueren en minpuntjes verdoezelen? 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en kan je helpen een antwoord op deze en vele andere vragen te vinden. Zo hoef je nooit meer te twijfelen bij het shoppen.

Figuuradvies/ stijladvies/ figuuranalyse/ figuurvormen

D.m.v. eenvoudige opmetingen gaan we bepalen welke kledingstukken jou het meeste flatteren. Hierbij kijk ik naar je figuurvorm, lichaamsbouw, gezichtsvorm, lengte, bosstructuur, de lijnen in je lichaam en persoonlijkheid. Je leert exact wat jouw sterke punten zijn, deze pluspunten ga je accentueren. Ik vertel je hoe je dit doet. Ook leer ik je welke puntjes je beter wat kunt camoufleren.

Vaak weten we niet waar we op moeten letten bij de aankoop van kleding die past bij ons figuur. 
Mijn frisse blik als professional kan dan wonderen doen. Ik komt met mooie kanten en sterke punten die je zelf misschien nog nooit ontdekt had. 

Met de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur, maat of leeftijd. Met de goede kledingmodellen krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en energie. 

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is bij het figuuradvies 'deluxe' het uitgangspunt. Niet de modetrends, maar je figuurtype en smaak staan voorop. In mijn studio heb ik veel voorbeeldkleding en leuke accessoires ter verduidelijking. Ook in het figuurpaspoort staan allerlei foto's ter ondersteuning van het advies.

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon (digitaal). Mail me hier gerust over. Je kunt hiervoor een leuke persoonlijke tekst opgeven. Je kunt als je dat leuk vind kosteloos als toeschouwer meekomen naar het advies.
FIGUURADVIES 'DELUXE' (M / V) alleen met 1 of 2 personen mogelijk.

Je hebt vast weleens gezocht op internet naar bijv. tips bij brede heupen. Het nadeel is dat de tips die je dan vindt heel algemeen zijn. Ik kijk naar het geheel van o.a. je gezichtsvorm, figuurvorm, lichaamsbouw, de proporties in je lichaaam en je persoonlijkheid. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen.
Je neemt ca. 15 kledingstukkken mee, zgn. 'toppers' en 'floppers'. Ook is het leuk om een aantal favoriete accessoires mee te nemen. We beginnen met een kennismakingsgesprekje. Daarna gaan je lichaam van top tot teen langs en ik vertel wat de do's en dont's zijn voor jouw specifieke silhouet. Je krijgt over alle onderdelen die opvallen (in positieve of negatieve zin) een apart blad met do's en dont's. Je krijgt dus meteen een persoonlijk figuurpaspoort mee naar huis. Zo heb je na de figuuranalyse een compleet en uitgebreid een naslagwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw figuur. Je kunt er vanaf dag één mee uit de voeten!

Figuurpaspoort bij stijladvies/ figuuradvies

Je ontvangt:
- Een uitgebreid persoonlijk figuurpaspoort met vele duidelijke illustraties in kleur. Dit systeem heb speciaal voor mijn klanten ontwikkeld en omvat persoonlijke adviezen over o.a. je figuurvorm, gezichtsvorm, lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht. Verder de beste belijningen voor jouw figuurvorm, aparte bladen van alle opvallende onderdelen van jouw specifieke figuur, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, dessins, belijningen, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken, de beste kledingmodellen voor jouw figuur en de zaken die je beter kunt vermijden, stofkeuzes, adviezen voor je gezichtsvorm en de beste kapsels en accessoires hierbij, etc. Ook leer je wat je beter niet kunt kiezen. Je hebt zo een geweldig naslagwerk compleet met verduidelijkende foto's, compleet op maat gemaakt.
Incl. 2 x koffie / thee en lekkers.

Figuurpaspoort bij figuuradvies 'deluxe'.

Prijs: 1 persoon € 140,00. Tijdsduur ca. 2 uur. 
Tijdstip: van maandag t/m vrijdag overdag of 's avonds. Op de zaterdag alleen 's ochtends van 10.30 uur tot 12.30 uur mogelijk. 

Prijs: 2 personen € 125,00 p.p. Tijdsduur ca. 4 uur. 
Tijdstip: van maandag- t/m vrijdag overdag. Niet mogelijk op zaterdag.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een figuuranalyse 'deluxe', mail of bel me gerust! Door de week is er meestal wel vrij snel ruimte voor een afspraak. Voor de zaterdagochtend is het raadzaam op tijd te boeken.

- Dit figuuradvies 'deluxe' kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

- Het figuuradvies 'deluxe' kan ook gecombineerd worden met het kleuradvies 'deluxe' lees meer. Dan is de totale tijdsduur ca. 3 uur, de kosten zijn normaal € 235,00 samen geboekt komt het op € 220,00. Alleen mogelijk voor 1 persoon. Tijdstip in overleg: van maandag t/m vrijdag gedurende de hele dag. Op de zaterdag alleen 's ochtends van 10.00 uur tot 13.00 uur mogelijk. 

- Woon je te ver weg om bij mij in de studio langs te komen, heb je het te druk of wil je gewoon liever een online figuuradvies 'deluxe'? Dat is ook mogelijk, de prijs is € 75,00. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

^ Het zit hem niet in de hoeveelheid kleding, maar in de juiste modellen.

 ^ Verzorg jij zelf figuuradviezen/ figuuranalyses?

Deze poster (50 x 70 cm) met 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen (en een omschrijving van 7 pagina's) kun je ook bij mij bestellen. Lees meer.