• darkblurbg
    Figuuradvies
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Je ontvangt een persoonlijk figuurpaspoort.
  • darkblurbg

VERANDER JE LOOK, VERANDER JE LEVEN...

Hoe kun je je figuur het mooist uit laten komen?
Welke stofdiktes, belijning en dessins kun je het beste kiezen?
Weke halslijnen, tops, rokken, jasjes en broeken staan het mooist bij jouw figuur?
Welke lengtes kunnen je broeken, rokken en jassen het beste hebben?
Hoe kan je je pluspunten accentueren en minpuntjes verdoezelen? 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en kan je helpen een antwoord op deze en vele andere vragen te vinden. Zo hoef je nooit meer te twijfelen bij het shoppen.

Figuuradvies/ stijladvies/ figuuranalyse/ figuurvormen

D.m.v. eenvoudige opmetingen gaan we bepalen welke kledingstukken jou het meeste flatteren. Hierbij kijk ik naar je figuurvorm, lichaamsbouw, gezichtsvorm, lengte, botstructuur, de lijnen in je lichaam en uitaard ook naar jouw persoonlijkheid. Je leert exact wat je sterke punten zijn, deze pluspunten ga je accentueren. Ik vertel je hoe je dit doet. Ook leer ik je welke puntjes je beter wat kunt camoufleren.

Vaak weten we niet waar we op moeten letten bij de aankoop van kleding die past bij ons figuur. 
Mijn frisse blik als professional kan dan wonderen doen. Ik kom met mooie kanten en sterke punten die je zelf misschien nog nooit ontdekt had :-)

Met de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur, maat of leeftijd. Met de goede kledingmodellen krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en energie. 

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is bij het figuuradvies 'deluxe' het uitgangspunt. Niet de modetrends, maar je figuurtype en smaak staan voorop. In mijn studio heb ik veel voorbeeldkleding en leuke accessoires ter verduidelijking. Ook in het figuurpaspoort staan allerlei foto's ter ondersteuning van het advies.

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon voor het figuuradvies 'deluxe', deze verzend ik digitaal. Mail me hier gerust over. Op de cadeaubon vermeld ik de inhoud van het advies. Je kunt hiervoor tevens een persoonlijk tekstje opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken op een moment dat hem/haar uitkomt.
FIGUURADVIES 'DELUXE' (M / V) alleen met 1 of 2 personen mogelijk.

Je hebt vast weleens gezocht op internet naar bijv. tips bij brede heupen. Het nadeel is dat de tips die je dan vindt heel algemeen zijn. Ik kijk naar het geheel van o.a. je gezichtsvorm, figuurvorm, lichaamsbouw, de proporties in je lichaaam en je persoonlijkheid. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen.
Je neemt ca. 8-10 kledingstukkken mee, zgn. 'toppers' en 'floppers'. Deze gebruiken we bij de figuuranalyse.

We beginnen met een kennismakingsgesprekje. Daarna gaan je lichaam van top tot teen langs en ik vertel wat de do's en dont's zijn voor jouw specifieke silhouet. Je krijgt over alle onderdelen die opvallen (en die je kunt benadrukken of beter wat kunt camoufleren) een apart blad met do's en dont's. Je krijgt dus meteen een persoonlijk figuurpaspoort mee naar huis. Zo heb je na de figuuranalyse een compleet en uitgebreid een naslagwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw (unieke) figuur. Je kunt er vanaf dag één mee uit de voeten!

Figuurpaspoort bij stijladvies/ figuuradvies

^ Voorbeelden van een aantal mogelijke pagina's van het figuurpaspoort.

Je ontvangt:
- Een uitgebreid persoonlijk figuurpaspoort  (van ca. 20 tot 30 pagina's, afhankelijk van het aantal onderdelen dat aandacht behoeven) met vele duidelijke illustraties in kleur. Dit systeem heb speciaal voor mijn klanten ontwikkeld en omvat persoonlijke adviezen over o.a. je figuurvorm, gezichtsvorm, lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht. Verder de beste belijningen voor jouw figuurvorm, aparte bladen van alle opvallende onderdelen van jouw specifieke figuur, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, dessins, belijningen, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken, de beste kledingmodellen voor jouw figuur en de zaken die je beter kunt vermijden, stofkeuzes, adviezen voor je gezichtsvorm en de beste kapsels en accessoires hierbij, etc. Ook leer je wat je beter niet kunt kiezen. Je hebt zo een geweldig persoonlijk naslagwerk, compleet op maat gemaakt voor jouw specifieke (en unieke)  figuur.
Incl. 2 x koffie / thee en lekkers.

Prijs: 1 persoon € 140,00.

Tijdsduur ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag t/m zaterdag overdag. 

---------------------------------

Prijs: 2 personen € 125,00 per persoon.

Totale tijdsduur met 2 personen: ca. 4 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m zaterdagmiddag van 12.30 uur tot 16.30 uur. 

---------------------------------

Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een figuuranalyse 'deluxe', mail me gerust! Door de week is er meestal wel vrij snel ruimte voor een afspraak. Voor de zaterdag is het raadzaam op tijd te boeken.

- Dit figuuradvies 'deluxe' kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

- Wil je liever je eigen kleding met mij doornemen?  Doe dan een garderobe-update & -planningadvies in mijn studio in Groningen. Je mag ongeveer 30 kledingstukken en 10 verschillende accessoires (schoeisel, sieraden, tas, sjaal etc.) meenemen. Lees meer.

^ Het zit hem niet in de hoeveelheid kledingstukken die je hebt, maar in de juiste modellen.

 ^ Verzorg jij zelf figuuradviezen/ figuuranalyses?

Deze handige poster (50 x 70 cm) met 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen (compleet met een e-boekje van 10 pagina's over de 9 gezichtsvormen en de 10 figuurvormen) kun je ook bij mij bestellen. Lees meer.

Online figuuradvies deluxe.

Woon je te ver weg of heb je geen tijd om te komen? Ik doe ook een online figuuradvies 'deluxe'. Lees meer.