• darkblurbg
    Figuuradvies
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Je ontvangt een persoonlijk figuurpaspoort.
  • darkblurbg
    Uitgebreid figuurpaspoort bij de figuuranalyse.

VERANDER JE LOOK, VERANDER JE LEVEN...

Hoe kun je je figuur het mooist uit laten komen?
Welke stofdiktes, belijning en dessins kun je het beste kiezen?
Weke halslijnen, tops, rokken, jasjes en broeken staan het mooist bij jouw figuur?
Welke lengtes kunnen je broeken, rokken en jassen het beste hebben?
Hoe kan je je pluspunten accentueren en minpuntjes verdoezelen? 


Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en kan je helpen een antwoord op deze en vele andere vragen te vinden. D.m.v. eenvoudige opmetingen gaan we bepalen welke kleding je het meeste flatteert. Er word gekeken naar je figuurvorm, lichaamsbouw, gezichtsvorm, lengte, lijnen in je lichaam en persoonlijkheid. Je leert wat jouw pluspunten en minpuntjes zijn.
Vaak weten we niet waar we op moeten letten bij de aankoop van kleding die past bij ons figuur. 
Mijn frisse blik als professional kan dan wonderen doen. Ik komt met mooie kanten en sterke punten die jezelf misschien nog nooit ontdekt had. 

Met de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur, maat of leeftijd. Met de juiste kleding krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en energie. 

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is ons uitgangspunt. Niet de modetrends, maar je figuurtype en smaak staan voorop. In mijn studio heb ik veel voorbeeldkleding en leuke accessoires ter verduidelijking.

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon (digitaal). Mail me hier gerust over. Je kunt hiervoor een leuke persoonlijke tekst opgeven. Je kunt als je dat leuk vind kosteloos als toeschouwer meekomen naar het advies.
FIGUURADVIES 'DELUXE' (M / V) alleen met 1 of 2 personen mogelijk.

Je hebt vast weleens gezocht op internet naar bijv. tips bij brede heupen. Het nadeel is dat de tips die je dan vindt heel algemeen zijn. Ik kijk naar het geheel van je gezichtsvorm, figuurvorm, lichaamsbouw, de proporties in je lichaaam en je persoonlijkheid. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen.
Je neemt ca. 15 kledingstukkken mee, zgn. 'toppers' en 'floppers'. Ook is het leuk om een aantal accessoires mee te nemen. We beginnen met een kennismakingsgesprekje. Daarna gaan je lichaam van top tot teen langs en ik vertel wat de do's en dont's zijn voor jouw specifieke silhouet. Je krijgt over alle onderdelen die opvallen (in positieve of negatieve zin) een apart blad met do's en dont's. Je krijgt dus meteen een persoonlijk figuurpaspoort mee naar huis. Zo heb je na de figuuranalyse een compleet en uitgebreid een naslagwerk op maat, je kunt er vanaf dag één mee uit de voeten...

Figuurpasboort bij figuuranalyse.

Je ontvangt:
- Een uitgebreid persoonlijk figuurpaspoort met vele duidelijke illustraties in kleur. Dit systeem heb speciaal voor mijn klanten ontwikkeld en omvat persoonlijke adviezen over o.a. je figuurvorm, gezichtsvorm, lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht. Verder de beste belijningen voor jouw figuurvorm, aparte bladen van alle opvallende onderdelen van jouw specifieke figuur, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, dessins, belijningen, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken, de beste kledingmodellen voor jouw figuur en de zaken die je beter kunt vermijden, stofkeuzes, adviezen voor je gezichtsvorm en de beste kapsels en accessoires hierbij, etc. Ook leer je wat je beter niet kunt kiezen. Je hebt zo een geweldig naslagwerk compleet met verduidelijkende foto's, compleet op maat gemaakt.
Incl. 2 x koffie / thee en lekkers.

Figuurpaspoort bij figuuradvies 'deluxe'.

Prijs: 1 persoon € 140,00. Tijdsduur ca. 2 uur. 
Tijdstip: van maandag t/m vrijdag overdag of 's avonds. Op de zaterdag alleen 's ochtends van 10.30 uur tot 12.30 uur mogelijk. 

Prijs: 2 personen € 125,00 p.p. Tijdsduur ca. 4 uur. 
Tijdstip: van maandag- t/m vrijdag overdag of 's avonds. Helaas niet mogelijk op zaterdag.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, mail of bel me gerust! Door de week is er meestal wel snel ruimte voor een afspraak. Voor de zaterdagochtend is het raadzaam op tijd te boeken.

Het figuuradvies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

Verzorg jij zelf figuuradviezen? De poster (50 x 70 cm) met 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen (en een omschrijving van 7 pagina's) is ook te koop. Lees meer.