• darkblurbg

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

Gepubliceerd op: 23-04-2021

Afgelopen week heb ik weer spangen gemaakt. Deze keer voor het zomertype.

Halsketting voor het zomertype.

^ SPANG ZOMER 37. Bij deze spang heb ik allerlei zomerkleurtjes gebruikt!

De spangen zijn ingedeeld op kleurtype.

Het leuke van een spang is dat dit soort kettingen niet zwaar ogen. De kralen lijken een beetje te zweven. Je maakt de spang achter vast met een klein schroefje. Veel van deze halskettingen kunnen ook voor de zgn. tussentypes gebruikt worden.

Halskettingen voor het zomertype op een spang.

De prijzen van de accessoires inclusief verzending in Nederland:

* 1 accessoire: € 17,95 per stuk,

* 2 stuks: € 14,95 per stuk.

* 3 stuks of meer: € 13,95 per stuk.

De spangen op deze pagina kunnen ook gecombineerd worden met sieraden en accessoires van de andere seizoenen in de rubriek 'Producten'. En met de spangen op kleur.

De artikelen worden binnen Nederland goed verpakt per normale brievenbuspost (PostNL) naar je opgestuurd.

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland komen voor eigen rekening: een pakketje met track en trace kost € 10,50 extra.

BETALING: HET IS DE BEDOELING DAT JE DE KOSTEN VOORAF OVERSCHRIJFT OP MIJN REKENING. 

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^  VERKOCHT.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Hier een gele spang met leuke Pandora-style kralen in twee verschillende geeltinten.  Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype. SPANG ZOMER 2.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Roze spang met 7 Pandorastyle kralen in offwhite met roze en heel licht groene vlekjes. SPANG ZOMER 3. Ook geschikt voor het lichte zomertype.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ VERKOCHT.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^  Staalkleurige spang 4 blauwe glaskralen met hele fijne witte streepjes en 3 roze cateye kralen. SPANG ZOMER 5. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Spang in staalkleur met  4 zachtpaarse glaskralen met hele fijne witte streepjes en 3 roze cateye kralen. SPANG ZOMER 6. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het neutrale zomertype. 

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Metaalkleurige spang met 3 oudroze kralen, 2 blauwe kralen en 4 bewerkte metaalkleurige kralen. SPANG ZOMER 7.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Roze spang met oudroze Pandorastyle kralen met bloemetjes en 3 iets grotere keramiek kralen met lila bloemetjes. SPANG ZOMER 8. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het neutrale zomertype.

Halskettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Staalkleurige met grotere kralen. Drie keramiek kralen in het offwhite, 4 keramiek-kralen in lila, 4 metal-look kralen in zilverkleur en 4 houten kralen in turkoois. SPANG ZOMER 9. Ook geschikt voor het lichte zomertype.

Hals kettingen voor het zomertype (op een spang).

^ Van boven naar beneden: 

SPANG ZOMER 10:  Gele met zilverkleurige, bewerkte kralen op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype.

SPANG ZOMER  11: VERKOCHT.

SPANG ZOMER 12: roze en aquakleurige cateye kralen met zilverkleurige, bewerkte kralen op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype.

SPANG ZOMER 13:  Keramiek aquakleurige kralen met blauwe glaskralen op een aquablauwe spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 14: Roze cateye kralen en iets donkerder roze glimmende kralen. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het zomertype op een spang.

^ Van boven naar beneden: 

SPANG ZOMER 15: Blauwe en zacht witte cateye kralen gecombineerd met mooi bewerkte zilverkleurige kralen, op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 16: Pandora style kralen met bloemetjes en glaskralen met hele fijne, witte streepjes. Beide in een paars-rozige kleur. Op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het neutrale zomertype.

SPANG ZOMER 17: Zacht witte cateye kralen gecombineerd met zachtgroene Pandora style kralen met roze bloemetjes. Op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het zomertype op een spang.

^ Van boven naar beneden: 

SPANG ZOMER 18: Blauwe glaskralen met hele fijne, witte streepjes gecombineerd met mooi bewerkte zilverkleurige kralen, op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 19: Groene glaskralen (petrol) met hele fijne, witte streepjes gecombineerd met mooi bewerkte zilverkleurige kralen, op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het zomer/wintertype. 

SPANG ZOMER 20: Keramiek aquakleurige kralen met roze Pandora style kralen met bloemetjes op een aquablauwe spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype.

Halskettingen voor het zomertype op een spang.

^ Van boven naar beneden: 

SPANG ZOMER 21: VERKOCHT.

SPANG ZOMER 22: Roze cateye kralen en rustige paarse kralen, op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het neutrale zomertype.

SPANG ZOMER 23:  VERKOCHT.

Halskettingen voor het zomertype op een spang.

^ Van boven naar beneden: 

SPANG ZOMER 24: VERKOCHT.

SPANG ZOMER 25: Lila cateye kralen gecombineerd met mooi bewerkte zilverkleurige kralen, op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 26: VERKOCHT.

SPANG ZOMER 27: Roze en rode glimmende kralen op een staalkleurige spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 28: Aquablauwe spang met 2 grotere keramiek kralen in offwhite gecombineerd met houten en glazen kralen. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

Halsketting voor een zomertype op een spang.

^ SPANG ZOMER VERKOCHT.

Halskettingen voor het zomertype op een spang.

Van boven naar beneden: 

SPANG ZOMER 29: Frisse roze en zachte witte cateyekralen gecombineerd met keramiek kralen in aquablauw. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 30: VERKOCHT.

SPANG ZOMER 31: Roze spang met 4 Pandora style kralen, 2 in offwhite met roze en heel licht groene vlekjes en 2 oudroze Pandora style kralen met streepjes.

SPANG ZOMER 32: Frisse roze cateyekralen gecombineerd met keramiek kralen in aquablauw. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

SPANG ZOMER 33: VERKOCHT.

SPANG ZOMER 34: Keramiek aquakleurige kralen en aquakleurige glaskralen gecombineerd met mooi bewerkte zilverkleurige kralen, op een aquablauwe spang. Ook geschikt voor het lichte zomertype en het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het neutrale zomertype.

^ Hier twee halskettingen die ik voor het neutrale zomertype gemaakt heb.

Bovenaan SPANG ZOMER 35: Stalen spang met donkerrode, paarse, grijze en crèmekleurige kralen.

Onderste SPANG ZOMER 36: Stalen spang met roze glaskralen, aquablauwe keramiek kralen, paarse en bruine kralen.

Ketting, halsketting, accessoires, sieraden voor zomertype.

^ SPANG ZOMER 37. Bij deze spang heb ik allerlei zomerkleurtjes gebruikt!

Halsketting voor het zomer/herfsttype.

^ Het neutrale zomertype staat mooi in gedempte redelijk koele kleuren. De kleuren zijn echter een beetje beïnvloed door het herfsttype, vandaar dat dit type zowel zilver, roségoud als goud kan hebben. Het liefst niet te glimmend.

Bovenaan SPANG ZOMER 38: Spang in lichtbruin (roségoud-achtig) met groene, rozerode, bruine en goudkleurige kralen.

Middelste SPANG ZOMER 39: VERKOCHT.

Onderste SPANG ZOMER 40: Spang in lichtbruin (roségoud-achtig) met rozerode, bruine, paarse, grijze en goudkleurige kralen.

Halsketting voor het zomer/herfsttype.

^ SPANG ZOMER 35 en SPANG ZOMER 36 zijn ook geschikt voor het zomer/herfsttype. Hier zie je ze bij de kleurenwaaier van het zomer/herfsttype.

Halsketting voor het zomertype.

^ SPANG ZOMER 41. Houd je van wat eenvoudiger kettingen maar wil je toch wat kleur? Dan is deze spang heel leuk. De grote blauwe kraal is bezet met kleine rocailles en aan weerszijden vind je een zilverkleurige kraal. De zilverkleurige kralen kun je er ook afhalen als je dat wilt (zie foto hieronder). Zo heb je twee opties. Deze spang is ook geschikt voor het zomer/wintertype en het lichte zomertype.

Halsketting voor het zomertype.

^ SPANG ZOMER 42. Dit is eenzelfde spang, maar dan in het aquablauw. Er horen nog twee zilverkleurige kralen bij net als bij spang 41. Die kun je er ook afhalen als je dat wilt. Zo heb je twee opties. 

Wil je mijn blog lezen over de kenmerken en kleuren van het koele zomertype? Kijk dan hier.

HOE KUN JE DE SPANGEN BESTELLEN?

STAP 1: Je stuurt een mail naar info@styleconsulting.nl met wat je precies wilt bestellen, onder de foto's staat een seizoen + getal (geef dit door). Geef ook je naam en adres op.
Verzending binnen Nederland is gratis. Ik werk met PostNL. 

STAP 2: Ik stuur je een bevestigingsmail met mijn bankgegevens en het over te maken bedrag. Wacht alsjeblieft dit mailtje af alvorens je geld overmaakt. 

Wacht alsjeblieft dit mailtje af alvorens je geld overmaakt. 

STAP 3: Je kunt nu het bedrag overmaken.
IBAN nummer: NL86ABNA0435130730/ t.n.v. Style Consulting.

STAP 4: Zodra het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven stuur ik je bestelling meteen op. Ik stuur je een email, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Tevreden klanten :-)

- Anne-Marie schreef me: 

Beste Margriet, Ploep, daar viel het pakje in de bus en....................wat ben ik blij met mijn aankopen. Precies zoals op de site  (in werkelijkheid nog mooier uiteraard) en met zorg verpakt. Graag wil ik je bedanken. Van de sjaal en ketting ga ik zeker genieten en met plezier dragen.

- Erna schreef me: 

Heb sjaal en ketting binnen: prachtig!!!! Heel blij mee👍. Ik heb je toegevoegd op Facebook en kom vaker bij je snuffelen.

Meer spangen voor andere kleurtypes:

* Zoek je spangen voor het wintertype? Kijk dan hier.

* Zoek je spangen voor het lentetype? Kijk dan hier.

* Zoek je spangen voor het herfsttype? Kijk dan hier.