• darkblurbg
  • darkblurbg

Halsketting voor het wintertype (op een spang).

Gepubliceerd op: 24-02-2021

Vandaag heb ik een spang gemaakt voor het wintertype. Het leuke van een spang is dat dit soort kettingen niet zwaar ogen. De kralen lijken een beetje te zweven. Je maakt de spang achter vast met een klein schroefje.

De kralen hangen los aan de spang, je kunt er daardoor zelf ook andere combinaties mee maken of variëren in het aantal kralen wat je er aan hangt.

Prijs van deze spang: 

De prijzen van de spang inclusief verzending in Nederland:

* € 17,95.

De artikelen worden binnen Nederland goed verpakt per normale brievenbuspost (PostNL) naar je opgestuurd.

Verzenden naar België kan ook, dan komt er € 3,50 extra bij i.v.m. de hogere verzendkosten. Dan verzend ik ook met PostNL.

BETALING: HET IS DE BEDOELING DAT JE DE KOSTEN VOORAF OVERSCHRIJFT OP MIJN REKENING. 

Ketting, sieraden, accessoires voor het wintertype.

^ SPANG WINTER. In deze spang vind je allerlei kleurtjes uit het winterpalet. Ideaal om een outfit in bijv. zwart, grijs of donkerblauw mee op te fleuren.

Ketting/ halsketting voor het wintertype.

^ Hier draag ik de winter spang zelf. Hij is heel geschikt voor het koele wintertype en zeker ook voor het heldere wintertype.

Wil je mijn blog lezen over de kenmerken en kleuren van het koele wintertype? Kijk dan hier.

Extra spang/ langere spang.

^ Extra spang(en) 45 cm.

De kralen zitten los aan de spang. Je kunt de kralen daardoor heel gemakkelijk aan een andere kleur spang doen. Zo kun je leuk afwisselen. Wil je een losse spang (of meer) extra kleur mee bestellen? Dan betaal je € 2,50 per spang extra. Deze spangen zijn 45 cm lang, dit is een gemiddelde maat. Je kunt kiezen uit 8 kleuren: donkerblauw, rood, goudkleur, wit, zwart (niet op de foto), turkoois, staalkleur, rosékleur.

Extra lange spang(en) 54 cm.

Heb je een wat vollere hals? Dan ik heb speciaal hiervoor ook spangen van 54 cm. Voor deze langere spangen betaal je € 3,50 per spang extra. Je kunt kiezen uit 2 kleuren: zwart en staalkleur. Je ziet ze links boven op de foto.

HOE KUN JE DE SPANG BESTELLEN?

STAP 1: Je stuurt een mail naar info@styleconsulting.nl met wat je precies wilt bestellen, onder de foto's staat een seizoen + spang (geef dit door). Geef ook je naam en adres op.
Verzending binnen Nederland is gratis. Ik werk met PostNL. 

STAP 2: Ik stuur je een bevestigingsmail met mijn bankgegevens en het over te maken bedrag. Wacht alsjeblieft dit mailtje af alvorens je geld overmaakt. 

STAP 3: Je kunt nu het bedrag overmaken.
IBAN nummer: NL86ABNA0435130730/ t.n.v. Style Consulting.

STAP 4: Zodra het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven stuur ik je bestelling meteen op. Ik stuur je een email, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Tevreden klant :-)

- Anne-Marie schreef me: 

Beste Margriet, Ploep, daar viel het pakje in de bus en....................wat ben ik blij met mijn aankoop. Precies zoals op de site  (in werkelijkheid nog mooier uiteraard) en met zorg verpakt. Graag wil ik je bedanken. Van de ketting ga ik zeker genieten en met plezier dragen.

Meer spangen voor andere kleurtypes:

* Zoek je een spang voor het zomertype? Kijk dan hier.

* Zoek je een spang voor het lentetype? Kijk dan hier.

* Zoek je een spang voor het herfsttype? Kijk dan hier.