• darkblurbg
  • darkblurbg

Ideale accessoire: de statement ketting.

Gepubliceerd op: 11-11-2016

De statement ketting is een ideale accessoire. Je kunt er een saaie outfit in één handomdraai bijzonder mee maken. Het is de kers op de taart. Je past hem gewoon aan bij je stemming. Wil je er klassiek uitzien? Dan neem je een halsketting in een klassieke stijl waarin bijvoorbeeld parels verwerkt zijn. Wil je er bijvoorbeeld bohemien uitzien? Er zijn momenteel volop statement kettingen verkrijgbaar in deze stijl. Met dit soort kettingen kun je gemakkelijk ook een dosis kleur aan je outfit toevoegen.

Een statement ketting is een ketting die opvalt door zijn kleur, het gebruikte materiaal of zijn vorm.

Statement ketting.

^ Deze statement ketting valt op door de kleur blauw en de mooie glanzende stenen. Statement ketting nummer 50.

De effecten van een statement ketting:

1. Met een opvallende ketting kun je op een betaalbare manier je stijl tot uitdrukking laten komen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden:

Breng jouw smaak tot uiting met een statement ketting.

2. Geef dezelfde outfit door een andere ketting steeds weer een andere 'look'. Deze zwart gemêleerde trui ziet er door een andere ketting steeds weer anders uit:

Laat je kleding er steeds anders uitzien door een statement ketting.

3. Je kunt met een statement ketting heel gemakkelijk kleur aan je kleding toevoegen. Deze zachtroze jurk heb ik gecombineerd met verschillende statement kettingen:

Voeg gemakkelijk kleur toe aan je outfit.

4. Met een statement ketting kun je heel simpel de aandacht naar je gezicht leiden, weg van eventuele figuurprobleempjes:

Een gekleurde ketting leidt de aandacht naar je gezicht.

TIP: Neem je een statement ketting in een metaalkleur of in neutrale kleuren dan past hij bij vrijwel al je kleding. Een goede investering dus! Hieronder zie je voorbeelden:

Een neutraal gekleurde ketting is heel gemakkelijk te combineren.

^ Metaalkleurige kettingen passen door hun neutrale kleur bij heel veel kleding. Neem als je je kleurtype weet metaalkleuren die bij jouw passen.

Statement-ketting.

^ Met een opvallende ketting haal je een eenvoudig zomerjurkje totaal op. Zo kun je er heel gemakkelijk steeds weer anders uit zien. Een statement-ketting trekt de aandacht naar je gezicht, weg van eventuele probleemzones ;-)

 

 

 

Statement-ketting voor een feestelijke outfit.

^ Je feestoutfit maak je helemaal af met een mooie halsketting.

Statement-ketting.

^ Met een opvallend gekleurde ketting voeg je gemakkelijk wat sjeu aan je outfit toe.

Statement-kettingen.

^ Sta je niet zo mooi in zwart? Met een grote ketting in een lichte metaalkleur kun je zwarte kleding verzachten.

Voorbeelden van een aantal statement-kettingen die je bij mij kunt bestellen:

Statement-ketting.

^ Deze zachtoranje statement-ketting valt mooi plat tegen de hals. Hij haalt een outfit compleet op. Met een statementketting voeg je gemakkelijk wat kleur toe. De ketting is bij mij te bestellen. Statement-ketting nummer 12.

Statement-ketting.

^ Prachtige statement-ketting op een spang. Sluit met een draaischroef. Bij mij te bestellen: Statement-ketting nummer 14. 

Oranje statement-ketting.

^ Deze oranje halsketting valt mooi plat tegen het lichaam en is een echte eye-catchter! Statement-ketting nummer 15. 

^ Prachtige statement ketting in allerlei groentinten. Statement-ketting nummer 16.

Statement-ketting.

^ Deze houten ketting in rood met oranje valt mooi plat tegen je lichaam. Hij is op twee manieren te dragen. Statement-ketting nummer 17. 

Statement-ketting.

^ Statement-ketting in mooie zachte kleuren. Statement-ketting nummer 18.  

Statementketting in zilverkleur.

^ Met deze zilverkleurige statement- ketting maak je van een eenvoudige outfit in één handomdraai iets speciaals. De stijl van deze statement-ketting is een beetje etnisch. Door de neutrale metaalkleur (zilverkleur met een antiek effect) is hij ook weer met vrijwel alle kleuren te combineren. Ook deze ketting is bij mij te bestellen. Statement-ketting nummer 19. 

Dit is de link naar nog veel meer statement-kettingen die ik verkoop. Ze zijn te bestellen voor € 16,95 inclusief verzending (binnen Nederland). Bestel je twee of meer sieraden tegelijk? Dan betaal je € 14,95 per stuk incl. verzending binnen Nederland.

Van alle sieraden heb ik er maar één op voorraad. Kijk ook in deze rubriek 'Producten' voor nog veel meer leuke accessoires zoals sjaals, oorbellen en kettingen. Ingedeeld op kleurtypes. Vermeld bij je bestelling het nummer/ de nummers. Deze accessoires kunnen ook gecombineerd worden met de statement-kettingen.

ACCESSOIRE-TIPS VOOR DE VAKANTIE: 

- Ga je binnenkort op vakantie en wil je niet te veel meenemen? Met een paar leuke accessoires (KETTINGEN, OORBELLEN, SJAALTJES) kun je er gemakkelijk steeds weer anders uit zien! Ze nemen maar weinig ruimte in in je koffer!

- Stop je halskettingen in kleine, losse zakjes zodat ze onderweg niet in de knoop raken. Of doe ze in een toilettasje met vakjes. Of google bij bol.com op: 'Sieraden Organizer Tas Voor Op Reis'

- Pas op met zonnebrand, haarlak en parfum, hiervan kunnen je sieraden verkleuren.

- Een leuke, wat grotere sjaal geeft kleur en is lekker warm in winkelcentra/ vliegtuigen met airco of als het 's avonds afkoelt.

Meer lezen over trend-items?

* Nieuwe trend: Metalen mixen. Lees hier meer.

* Schoenentrend: 'Over knee boots'. Lees hier meer.