• darkblurbg
  • darkblurbg

De kledingstijl van Jennifer Aniston.

Gepubliceerd op: 22-02-2019

Jennifer Aniston kennen we vooral van de hitserie 'Friends' en van allerlei feelgood films. De haarstijl die ze had in de tijd van Friends was destijds ongekend populair. Het kapsel stond bekend als 'The Rachel'. Inmiddels is Jennifer 50 jaar en is haar kledingstijl nog steeds 'spot on'. In dit blog een aantal voorbeelden van de schijnbaar moeiteloze en toegankelijke stijl van Jennifer.

De stijl van Jennifer Aniston noemen we de 'natuurlijke stijl'. Op de rode loper verschijnt Rachel als filmster uiteraard graag in glamourjurken, maar in haar vrije tijd is haar stijl ongekunsteld en lekker casual. Ze komt altijd heel relaxed over en heeft een gezonde, fitte uitstraling. Het is een stijl die door vele vrouwen graag gekopieerd wordt.

In dit blog laat ik je zien hoe jij deze stijl kunt evenaren. Bij een casual stijl komt het erg nauw qua verzorging, het kan als je niet oppast al gauw wat onverzorgd/ slonzig worden.

Hier zie je waar je op moet letten:

* Let op je kleurkeuze: Jennifer draagt meestal kleding in natuurlijke kleuren.

* Let op de materiaalkeuze: De materialen die ze kiest zijn ook natuurlijk: veelal zijn het materialen als katoen, denim, wol, canvas en leer.

* Houd het geheel fris en verzorgd. Zorg er voor dat je kleding netjes gestreken is, er niet verwassen uitziet, dat je schoenen niet afgetrapt zijn en dat je tassen er netjes uitzien. Bij deze stijl loop je anders al snel het gevaar dat het er wat te casual/ gewoontjes uit kan gaan zien.

* Let er op dat de kleding goed past. Bij de natuurlijk stijl kun je er met te grote of te wijde kledingstukken al snel wat rommelig uitzien. Bij de natuurlijk stijl zien we kleding die losjes valt. Neem je kleding echter niet te wijd en gebruik je een wijder item combineer dat dan met mooi aansluitende kleding.

* Het kapsel van Jennifer oogt natuurlijk, maar verzorgd. Ze draagt haar haar wat langer, met subtiele highlights. Het langere haar maakt dat ze er vrouwelijk uitziet. Het haar is belangrijk onderdeel van Jennifer's verschijning.

* Ook haar make-up is bescheiden maar heel verzorgd en natuurlijk van kleur. Je zult Jennifer nooit zien met een knalrode lipstick.

* Jennifer is een neutraal zomertype. Dit kleurtype staan mooi in rustige, gedempte kleuren.

* Zorg altijd voor een aantal leuke accessoires om je outfit mee af te maken. Zonder een aantal goed gekozen accessoires wordt het een saai plaatje. Verderop in dit artikel zie je welke accessoires bij Jennifer favoriet zijn.

We zien een aantal kledingstukken steeds terugkomen:

- Eén ervan is de tanktop:

Jennifer komt uit Californië, waar het weer heel geschikt is om vaak een hemdje te dragen. Ze combineert haar hemdjes met allerlei soorten broeken. Jennifer zorgt ervoor dat ze door  regelmatig te sporten haar armen stevig houdt. Heb je stevige armen, neem dan liever tops met een mouwtje.

Een aantal andere veel terugkerende items zijn:

- een hippe zonnebril,

- grote sjaals,

- een rechte jeans,

- zwarte leren jasjes:

Ook zien we Jennifer vaak met:

- een bruine leren riem,

- een combat broekje met zakjes,

- wedge sandalen,

- een aviator zonnebril,

- groepjes van verschillende dunne halskettinkjes:

Jennifer draagt ook graag:

leren sandalen of leren slippers,

- een yogabroek,

- lange vesten,

- zachte breisels,

- een stoere cap:

Voorbeelden van een aantal kledingstukken en accessoires die Jennifer graag draagt.

Verder zijn items die we vaak zien:

- eenvoudige t-shirts,

- boyfriend jeans,

- flared jeans,

- klassieke knoopblouses gecombineerd met een jeans,

- katoenen zomerjurkjes in een eenvoudig model,

- zwarte blazers,

- stoere korte broekjes,

- witte gympen,

- hoge leren laarzen,

- een hoedje van stro,

- leren armbandjes,

- een hoed van vilt,

- een leren handtas in een neutrale kleur.

Tip 1: draag je een wijdere broek, combineer hem dan met een aangesloten top en of jasje.

Tip 2: draag geen vieze witte gympen of afgetrapte leren schoenen.

Meer lezen?

* De stijl van Jennifer is de natuurlijke stijl. Lees meer over deze stijl.

* Dit is de link naar mijn Pinterest-bord over de natuurlijke stijl. Wist je dat je dit soort borden kunt volgen?

* Jennifer Aniston is een neutraal zomertype. Lees hier meer over dit kleurtype.

* Draag je wijde kleding? Bijvoorbeeld een wijde trui of een boyfriend jeans? Combineer het dan met iets straks. Lees meer.

* Foto's van Jennifer mag ik i.v.m. fotorechten helaas niet plaatsen... Ik heb een Pinterest-bord gemaakt over de kledingstijl van Jennifer Aniston. Ben jij een natuurlijk stijltype of een kleurtype met gedempte kleuren? Hier vind je leuke fotovoorbeelden ter inspiratie! Kijk hier maar eens.