• darkblurbg
  • darkblurbg

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

Gepubliceerd op: 24-02-2021

Vandaag ben ik spangen aan het maken. Ik heb ze ingedeeld op kleurtype. Het leuke van een spang is dat dit soort kettingen niet zwaar ogen. De kralen lijken een beetje te zweven. Je maakt de spang achter vast met een klein schroefje. In dit blog spangen voor het wintertype. Ze zijn verkrijgbaar met 7 verschillende kleuren spang. Sommige spangen voor het wintertype zijn ook geschikt voor andere wintertypes of voor het zomer/wintertype. Onderaan zie je voorbeelden die ik voor het zomer/wintertype heb gemaakt

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

Prijzen van deze kettingen: 

De prijzen van de accessoires inclusief verzending in Nederland:

* 1 accessoire: € 16,95 per stuk,

* 2 stuks: € 14,95 per stuk.

* 3 stuks of meer: € 13,95 per stuk.

De spangen op deze pagina kunnen ook gecombineerd worden met sieraden en accessoires van de andere seizoenen in de rubriek 'Producten'.

De verzendkosten naar Belgie en Duitsland komen voor eigen rekening: een pakketje zonder track en trace kost € 9,80/ met track en trace € 13,00.

De artikelen worden binnen Nederland goed verpakt per normale brievenbuspost (PostNL) naar je opgestuurd.

BETALING: HET IS DE BEDOELING DAT JE DE KOSTEN VOORAF OVERSCHRIJFT OP MIJN REKENING. 

Halsketting voor het wintertype (op een spang).

^ Hier een zwarte spang met leuke Pandora-style kralen in blauw en blauw/wit (Delfst blauwe bloemetjes). De zwarte spang valt wat meer op dan de staalkleurige spang. Ook leuk voor het heldere wintertype en het diepe wintertype. VERKOCHT.Halsketting voor het wintertype (op een spang).

^ Staalkleurige spang met glanzende roze en rode kralen. Deze staalkleurige spang valt minder op dan de zwarte. Ook leuk voor het heldere wintertype of voor het zomer/wintertype. SPANG WINTER 2.

Halsketting voor het wintertype (op een spang).

^ Stalen spang met frisse gele Pandora-style kralen. Deze geeltinten passen goed bij het wintertype. Ook leuk voor het heldere wintertype, het lichte wintertype of voor het zomer/wintertype. SPANG WINTER 3.

Halsketting voor het wintertype (op een spang).

^ Stalen spang met roze en blauwe kralen. Dezelfde kleuren als ketting 6. Ook leuk voor het heldere wintertype, het lichte wintertype of voor het zomer/wintertype. SPANG WINTER 4.

Halsketting voor het wintertype (spang).

^ Boven: zwarte spang met zwart en groene Pandora style kralen. SPANG WINTER 5. Ook mooi voor de diepe winter. Of voor het zomer/wintertype op staal.

Onder: staalkleurige spang met roze, blauwe en zilverkleurige kralen. SPANG WINTER 6. Dezelfde kleuren als ketting 4.

Halsketting voor het wintertype (op een spang).

^ Staalkleurige spang met aqua-blauwe Pandora style kralen. Rond en vierkant. SPANG WINTER 7. Ook leuk voor de heldere winter of voor het zomer/wintertype.

Halsketting voor het wintertype (spang).

^ Zachtroze spang met zeven dezelfde roze/wit gevlekte Pandora style kralen. Ook leuk voor het lichte wintertype of voor het zomer/wintertype, op staal. SPANG WINTER 8.

Halskettingen voor het wintertype (spangen).

^ Boven: Staalkleurige spang met vierkante Pandora-style kralen in het groen. SPANG WINTER 9.

Onder: Zwarte spang met helder gekleurde midden blauwe glaskralen (cateye) en zwart Pandora-style kralen met groene streepjes en kleine roze roosjes (keramiek). SPANG WINTER 10.

Beide zijn ook heel leuk het zomer/wintertype nr. 10 kan dan beter op staalkleur.

Halsketting voor het wintertype (spang).

^ Staalkleurige spang met glaskralen in roze (cateye) en blauw met witte streepjes. SPANG WINTER 11. Deze spang is ook heel mooi voor het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Zwarte spang met groene kralen. SPANG WINTER 12. Ook mooi voor de diepe winter of voor het zomer/wintertype en dan op staal.

^ SPANG WINTER 11, zie ook foto hierboven. Ook mooi voor het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Boven: Staalkleurige spang met geel gebloemde Pandora style kralen en geelgroen met wit gestreepte glaskralen. SPANG WINTER 13. Ook mooi voor het zomer/wintertype.

^ Onder: Aquablauwe spang met zwart gevlekte en petrol groene kralen. SPANG WINTER 14. Ook mooi voor het zomer/wintertype.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Zwarte spang met glaskralen, zwart met witte streepjes en aquablauw met witte streepjes. SPANG WINTER 15. Ook mooi voor het diepe wintertype of voor het zomer/wintertype op staalkleurige spang.

^ Zwarte spang met zwarte en zilverkleurige kralen. SPANG WINTER 16. Ook mooi voor het diepe wintertype.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Boven: metaalkleurige spang met een ovale offwhite kraal (keramiek) en gele Pandora style kralen. SPANG WINTER 17. Ook mooi voor het zomer/ wintertype, het lichte wintertype of voor het heldere wintertype.

^ Onder: zwarte spang met groene Pandora style kralen. SPANG WINTER 18. Ook mooi voor het diepe wintertype, het heldere wintertype of voor het zomer/wintertype op staalkleurige spang.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Boven: Zwarte spang met 7 dezelfde groen/zilveren kralen. SPANG WINTER 19. Ook mooi voor het diepe wintertype of voor het zomer/wintertype op staalkleurige spang.

Onder: Zwarte spang met gele, rode en zilverkleurige kralen. Ook leuk voor het heldere wintertype en het lichte wintertype of voor het zomer/wintertype op staalkleurige spang. SPANG WINTER 20.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Boven: zwarte spang met helder roze en zwart gevlekte kralen. Ook leuk voor het heldere wintertype en het lichte wintertype. SPANG WINTER 21.

Onder: aqua-blauwe spang met kralen in aqua, rond en vierkant. Ook leuk voor het heldere wintertype en het lichte wintertype of voor het zomer/wintertype. SPANG WINTER 22. VERKOCHT.

Halskettingen voor het wintertype (op een spang).

^ Boven: zwarte spang met kralen in zwart, rood en aquablauw. Ook leuk voor het heldere wintertype en het lichte wintertype. VERKOCHT.

Onder: Zwarte spang met rode en groene/zilveren kralen. Ook leuk voor het heldere wintertype en het lichte wintertype. SPANG WINTER 24.

Halskettingen multi color voor het wintertype.

^ Zoek je een halsketting met veel mogelijkheden om te combineren? Ga dan voor één van deze MULTI COLOR kettingen. Leuk bij zwarte kleding, maar ook heel mooi bij gekleurde kledingstukken.

Ook heel leuk voor het heldere wintertype.

Bovenaan, staalkleurige spang met allerlei kleuren Pandora style kralen. SPANG WINTER 25.

Tweede van boven, zwarte spang met allerlei kleuren Pandora style kralen. SPANG WINTER 26.

Derde van boven, staalkleurige spang met allerlei kleuren Pandora style kralen. SPANG WINTER 27.

Onderste, zwarte spang met allerlei kleuren Pandora style kralen. SPANG WINTER 28.

Ketting, sieraden, accessoires voor het wintertype.

^ SPANG WINTER 29. In deze spang vind je allerlei kleurtjes uit het winterpalet. Ideaal om een outfit in bijv. zwart, grijs of donkerblauw mee op te fleuren.

Ketting/ halsketting voor het wintertype.

^ Hier draag ik de ketting zelf. Hij is heel geschikt voor het koele wintertype en het heldere wintertype.

Ketting/ halsketting voor het wintertype.

Ketting, accessoires, sieraden wintertype.

^ SPANG WINTER 30. Staalkleurige spang met zilverkleurige, helder blauwe cat eye kralen en petrol-groene glaskralen met een mooie facetslijping.

Zomer/wintertype.

Het zomer/wintertype is een kleurtype wat tussen het zomer en wintertype in valt. Dit kleurtype kan een groot aantal van de winter spangen hebben. De kralen zijn immers maar klein, dus hoeveelheid kleur die ze geven is mooi subtiel. Toch geven ze een leuk kleuraccent. Wel is het voor het zomer/wintertype mooier om een staalkleurige spang te nemen i.p.v. een zwarte. De aqua-blauwe spang is ook heel leuk voor het zomer/wintertype.

Geschikt zijn winterspangen nummer 1 (op staalkleur), 2, 3, 5 (op staal), 9, 10 (op staal), 11, 12 (op staal), 13, 15 (op staal), 17, 18 (op staal).

Deze spangen heb ik speciaal voor het zomer/wintertype gemaakt:

Halskettingen voor het zomer/wintertype.

Zomer/winterspang nr. 1: Roze en rood.

Zomer/winterspang nr. 2: Blauw en zilverkleur.

Zomer/winterspang nr. 3: Geel.

Zomer/winterspang nr. 4: Lila en zilverkleur.

Zomer/winterspang nr. 5: Lichtblauw, transparant wit en zilverkleur.

Halskettingen voor het zomer/wintertype.

Zomer/winterspang nr. 6: Lichtblauw met glimmertjes, transparant wit en zilverkleur.

Zomer/winterspang nr. 7: Aquablauw met offwhite, grijs en zilverkleur.

Zomer/winterspang nr. 8: Donkerpaars met een glimmertje met roze.

Zomer/winterspang nr. 9: Geel met een glimmertje en zilverkleur.

Zomer/winterspang nr. 10: Koel groen met zilverkleurige bolletjes.

Zomer/winterspang nr. 11: Aquablauw met blauw.

Spang in 7 kleuren.

^ Wil je een andere kleur spang? Dat kan. Geef dit dan duidelijk aan bij je bestelling. De opties zijn 1. lichtbruin (roségoud-achtig), 2. groen, 3. aqua-blauw, 4. goudgeel, 5. lichtroze, 6. staalkleur, 7. zwart.

Wil je dat de spang zelf het minst opvalt? Dan kun je het beste de staalkleurige nemen. Die is net als de zwarte heel neutraal. De zwarte is daarentegen lekker opvallend en past daardoor heel goed bij het wintertype. De turkooisblauwe kleur is ook heel mooi bij het wintertype.

Je kunt de kralen van de spang afhalen. Je kunt ook een extra kleur spang meebestellen zodat je kunt afwisselen, dit komt op € 2,50.

Wil je mijn blog lezen over de kenmerken en kleuren van het wintertype? Kijk dan hier.

HOE KUN JE DE ACCESSOIRES BESTELLEN?

STAP 1: Je stuurt een mail naar info@styleconsulting.nl met wat je precies wilt bestellen, onder de foto's staat een seizoen + getal (geef dit door). Geef ook je naam en adres op.
Verzending binnen Nederland is gratis. Ik werk met PostNL. 

STAP 2: Ik stuur je een bevestigingsmail met mijn bankgegevens en het over te maken bedrag. Wacht alsjeblieft dit mailtje af alvorens je geld overmaakt. 

STAP 3: Je kunt nu het bedrag overmaken.
IBAN nummer: NL86ABNA0435130730/ t.n.v. Style Consulting.

STAP 4: Zodra het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven stuur ik je bestelling meteen op. Ik stuur je een email, zodat je weet wanneer je je bestelling kunt verwachten.

- Anne-Marie schreef me: 

Beste Margriet, Ploep, daar viel het pakje in de bus en....................wat ben ik blij met mijn aankopen. Precies zoals op de site  (in werkelijkheid nog mooier uiteraard) en met zorg verpakt. Graag wil ik je bedanken. Van de sjaal en ketting ga ik zeker genieten en met plezier dragen.

- Erna schreef me: 

Heb sjaal en ketting binnen: prachtig!!!! Heel blij mee👍. Ik heb je toegevoegd op Facebook en kom vaker bij je snuffelen.

Meer spangen voor andere kleurtypes:

* Zoek je spangen voor het zomertype? Kijk dan hier.

* Zoek je spangen voor het lentetype? Kijk dan hier.

* Zoek je spangen voor het herfsttype? Kijk dan hier.