• darkblurbg
  • darkblurbg

Gebruik een riem om je eigen stijl neer te zetten.

Gepubliceerd op: 06-04-2018

Houd jij ook zo van riemen? Met een riem kun je je taille gemakkelijk benadrukken. Een riem is ook een handige accessoire om je eigen stijl mee neer te zetten. Denk aan trendy, vrouwelijk, sportief of juist stoer. In dit blog vind je leuke voorbeelden.

Gebruik een riem om je stijl mee neer te zetten.

Gebruik een riem om je stijl mee neer te zetten.

^ Heb je er wel eens aan gedacht om een riem te gebruiken om je stijl mee neer te zetten? Riemen zijn in allerlei stijlsoorten te vinden. Ze geven je outfit in één handomdraai een andere uitstraling.

Gebruik een riem om je stijl mee neer te zetten.

^ Deze riem is gemaakt van elastisch materiaal en is door de geel met zwarte strepen lekker sportief.

Brede tailleriem.

^ Deze brede tailleriem maakt het jurkje van Steps nog vrouwelijker als het al is.

Romatische stijl.

^ Dit smalle riempje met een klein strikje maakt het romantische strapless jurkje van Asos nog verfijnder.

Romantische stijl.

^ Dit jurkje is door de print met kleine bloemetjes en het model romantisch. De bruintint van de riem komt terug in het motiefje van de jurk.

Korset-riem.

^ Een korset-riem maakt je outfit heel sexy.

Bijzondere riemen.

^ Met een opvallende riem val je lekker op. Mooi voor meer extravagante stijltypes die er wel van houden om een beetje op te vallen. Denk aan riemen gemaakt van bijzondere materialen, in felle kleuren of met versieringen in de vorm van bijvoorbeeld kralen, pompons, kettingen of kwastjes etc.

Riem/ ceintuur in de klassieke stijl.

^ Deze riempjes zijn klassiek en geven de kleding net even dat beetje extra. Neem voor een klassieke stijl riem van een goede kwaliteit leer en houd het bescheiden.

Riem/ ceintuur in de Bohemian stijl.

^ Voor een bohemien sfeertje neem je een riem van vlechtwerk, met kwastjes, kettingen, met een mooie gesp of afgewerkt met gekleurde stenen (bijvoorbeeld turkoois). Combineer hem met een wijde rok en een witte t-shirt of blouse.

Riem/ ceintuur in de natuurlijke stijl.

^ Voor een natuurlijke stijl neem je het beste riemen van leer in een naturel-tint of een andere rustige kleur. Bijvoorbeeld beige, bruin, grijs, offwhite, camelkleur, taupe, kiezelkleur, olijfgroen, cognackleur etc. Neem het liefst riemen die eenvoudig van vorm zijn. Riemen van natuurlijke materialen passen het beste bij deze stijl. Dus bijvoorbeeld van glad leer, gevlochten leer, stof, touw, suède, etc.

Meer lezen?

* In dit blog lees je over verschillende soorten riemen. 

* Met een riem, maar ook met getailleerde kledingstukken benadruk je je taille. In dit blog lees je wie dat het beste wel en of juist niet kunnen doen.

* Wil je mijn Pinterest-pagina over riemen zien? Kijk dan hier.