• darkblurbg
    'Totaal Imago Advies': krijg advies over kleur, stijl en figuur.
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Nieuw: 'Totaal Imago Advies' voor vrouwen.

Al enige tijd merk ik dat er veel behoefte is aan een totaaladvies, waarbij de drie belangrijke aspecten van mijn vak in één keer behandeld worden. Ik krijg klanten uit heel Nederland en soms zelfs uit België, voor hen is het fijn om maar één keer ver te hoeven reizen.

Mijn vier 'DELUXE' adviezen (de inhoud hiervan vind je verderop in dit kopje 'adviezen') gaan expliciet over 1 onderdeel van mijn vak. Ze duren ca. 3 uur per onderdeel. Bij het 'Totaal Imago Advies' behandel ik alles wat sneller, maar krijg je toch een heel goed en compleet beeld over jouw kleurtype, figuur en persoonlijke stijlvoorkeuren.

Bij het 'Totaal Imago Advies' gaan we gedurende 4,5 uur heel hard aan het werk om het gehele plaatje duidelijk te krijgen.

Je krijgt enorm veel informatie in één middag. Daarom krijg je alle persoonlijke informatie in een map mee. Zo kun je thuis alles uitgebreid en op je gemak nalezen en stapsgewijs en op je eigen tempo veranderingen doorvoeren. Daarnaast ontvang je later nog e-books en enkele verduidelijkende foto's van jezelf.

Wat gaan we doen bij het 'Totaal Imago Advies'?

1. We beginnen met 1,5 uur kleuradvies in 26 kleurtypes.

2. Daarna volgt de bepaling van jouw unieke mix van stijltypes, dit duurt ca 1 uur.

3. Dan volgt 1 uur figuuradvies. 

4. Tot slot besteden we 1 uur aan het het samenvoegen van deze drie onderdelen.

Het 'Totaal Imago Advies' is alleen mogelijk voor 1 persoon.

Prijs: € 495,00 (incl. btw).

Het 'Totaal Imago Advies' duurt ca. 4,5 uur.

Bij beschikbaarheid mogelijk op dinsdag-, woensdag-, donderdagmiddag van 12.00 tot 16.30 uur.

Het is natuurlijk een behoorlijke uitgave, maar daar staat tegenover dat je na het 'Totaal Imago Advies' een heel compleet beeld hebt van jouw kleuring, figuur en persoonlijke stijl. Je zult veel sneller kunnen winkelen en veel minder miskopen hebben. Verder zul je gemakkelijk een perfect bij jouw passende garderobe op kunnen opbouwen.

1. Inhoud van het onderdeel kleurenanalyse:

Aan de hand van kleurkragen bepaal ik in ca. 1,5 uur jouw kleurtype, ik werk met verschillende 26 kleurtypes.

Je ontvangt een 2-sides kleurenwaaier in 40 kleuren van jouw kleurtype. Daarnaast ontvang een geprint verslag van 6 pagina's, welke ik speciaal voor jou invul en tevens drie e-Books over kleur.

Verder bepaal ik je optimale licht-donkercontrast, beste metaalkleur(en) en wittinten. Ook breng ik een lichte make-up bij je aan en noteer ik enkele nummers voor jou geschikte make-upkleuren op (bronzer, lippenstift, blusher, wenkbrauwpotlood). Deze make-up is gewoon verkrijgbaar bij de Hema, Kruidvat, Etos, Kiko Milano, e.d. 

Voor wie dat wil geef ik ook tips over mogelijke haarkleuren. Tevens maak ik een foto van jouw met de kleurkraag die bij jouw kleurtype hoort.

2. Inhoud van het onderdeel persoonlijk stijl:

We gaan samen jouw unieke stijlcode 'kraken'. Dit is een unieke combinatie van verschillende stijltypes.We bespreken hoe je leven er op dit moment uitziet en wat je uit wilt stralen op verschillende momenten van je leven. Komt dit overeen met hoe je jezelf kleedt? 

We hebben de beschikking posters van alle 21 subtypes en ik heb ook voorbeeldaccessoires bij de hand. Ik vul jouw unieke mix van voorkeuren voor stijltypes in in een handig boekje van 5 pagina's.

Het is de bedoeling dat je ter voorbereiding van het stijladvies van tevoren wat foto's uit bladen of catalogi knipt van kledingcombinaties in een stijl die jou aanspreken. Liefst compleet met accessoires. Ook is het fijn om al wat na te denken over of je iets aan je stijl zou willen veranderen.

3. Inhoud van het onderdeel figuuradvies:

We bepalen in 1 uur jouw specifieke figuurvorm en gezichtsvorm. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen. Daarna bepalen welke punten in je lichaam die je heb beste kunt benadrukken of juist beter wat kunt camoufleren. Je krijgt losse bladen met adviezen en fotovoorbeelden over deze zaken mee naar huis.

4. Inhoud het van laatste onderdeel:

We voegen deze drie aspecten samen tot één geheel, toegespitst op jouw kleuren, stijl en figuur. Dit zal bij iedereen weer een beetje anders zijn. Wat zijn de voor jou de belangrijkste aspecten om op te letten? Dit noteer ik voor je in een verslagje. Je kunt tijdens dit uur uiteraard ook je vragen hierover stellen.

Tevens krijg je nadien enkele verduidelijkende foto's toegestuurd.

Wil je een afspraak maken?

De boekingen gaan hard. Vanaf 19 maart kan ik weer afspraken maken. Wil je vast een afspraak inplannen voor de tweede helft van maart of later? Mail me gerust! 

TIP:

Kom je van ver? Het 'Totaal imago Advies' is best intensief. Sommige klanten combineren een bezoek aan Style Consulting daarom met een overnachting in de buurt. Er zijn hier in en om Joure (Friesland) veel leuke, betaalbare B&B's te vinden. En in het waterrijke Friesland is veel leuks te zien, wil je er nog een gezellig dagje aan vast knopen. Denk aan bijvoorbeeld Sneek, Lemmer, Sloten, Leeuwarden of de Friese Meren.

Lees meer:

Ik verzorg tevens vier verschillende adviezen over de losse onderdelen van mijn vak, ze duren ca. 3 uur per onderdeel (maximaal 1 onderdeel per dag).

Het zijn:

1. Kleuradvies in 26 kleurtypes: Lees meer,

2. Figuuradvies: Lees meer,

3. Advies over persoonlijke stijl + styling: Lees meer,

4. Garderobe-planning-sessie in mijn studio: Lees meer,

Totaal Imago Advies: kleuradvies, figuuradvies en stijladvies.