• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Doe meer met minder kledingstukken!

Ben jij er zat van om steeds maar te twijfelen bij het aankleden? Ben je (te) veel tijd kwijt aan het kiezen van kleding die past bij allerlei gelegenheden? Ik leer je hoe je gemakkelijk kunt combineren met je eigen kleding.

Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past.

Een garderobe-update kan uitkomst bieden. Je leert welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding naar jouw smaak, waarin jij je prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt. Door een uitgekiend soort kledingstukken kun je gemakkelijk 'up-dressen' en 'down-dressen'. Je hebt dan altijd iets geschikts in je kast hangen.

Wanneer je gekleed gaat in een stijl die bij je past zie je elke dag in de spiegel de man/ vrouw waar je blij van wordt. En dat blije geeft je zelfvertrouwen en energie!

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon voor iemand die wel wat hulp kan gebruiken (ik mail de bon in een in PDF-bestand). E-mail me hier gerust over. Je kunt hiervoor een leuke persoonlijke tekst opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met mij maken.

Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken, mail me gerust!

Ik kan bij je thuis komen om je kledingkast te herstructureren lees meer zoals op het bovenstaande filmpje, je kunt echter ook met een koffer of grote tas vol kleding naar mijn studio komen.

Garderobe update en garderobeplanning.

GARDEROBE UPDATE/ -PLANNING IN MIJN STUDIO IN GRONINGEN (M/V).

Heb je er genoeg van om uren voor de kast te staan om te bedenken wat je aan zult doen? Heb je moeite met het maken van allerlei leuke combinaties? Wil je weten welke kledingstukken in jouw kledingkast ontbreken? Kom dan voor een update naar mijn studio.

Je hebt echt veel meer combinatiemogelijkheden dan je denkt!

Je neemt de belangrijkste kledingstukken & accessoires uit je garderobe mee, ongeveer 30 kledingstukken en 10 verschillende accessoires (schoeisel, sieraden, tas, sjaal etc.). 
Deze kledingstukken worden bekeken. We bespeken: wat kun je houden, wat kun je laten vermaken, aanpassen door het beter te STYLEN met bijvoorbeeld accessoires, wat kun je beter weg doen, wat mis je? Ook vraag ik je sommige kledingstukken aan te trekken, zodat we een beeld krijgen van de effecten op je lichaam.

Garderobe-planning in mijn studio.

In de studio bekijken we na een kennismakingsgesprekje welke kleding je nodig hebt in je dagelijks leven. Ook bespreken we wat je uit wilt stralen op verschillende momenten in je leven. We bekijken wat je stijlvoorkeur is en ik geef je tevens een aantal tips over kleding die past bij je figuur.

Style Consulting beschikt over allerlei leuke accessoires zoals tassen, sjaals, riemen, sieraden etc. om e.e.a. te verduidelijken.

Ik maak foto's van setjes die we maken met jouw eigen kleding en maken een handig lijstje met zaken die je aan zou kunnen schaffen. Door de aanschaf van een paar kledingstukken of accessoires kun je heel gemakkelijk oneindig veel combinatiemogelijkheden toevoegen. 

Ik leer je hoe je met dezelfde kledingstukken steeds weer andere combinaties kunt maken. 

Prijzen:

1 persoon: € 110,00 p.p. Tijdsduur ca. 1,5 uur, bij beschikbaathied mogelijk op maandag t/m vrijdag gedurende de hele dag. Op de zaterdag alleen 's ochtends van 11.00 uur tot 12.30 uur mogelijk.
2 personen: € 90,00 p.p. Totale tijdsduur voor 2 personen ca. 3 uur, bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m zaterdag gedurende de hele dag. 

- Plaats in mijn studio in het centrum van Groningen. Voor bereikbaarheid en parkeertips zie: over ons/ de studio.
- Inclusief: Koffie/ thee met iets lekkers. 
- Praktische naslagwerkje van 3 pagina's met handige informatie over garderobeplanning en styling. Verslag met persoonlijke tips en enkele verduidelijkende foto's van jezelf (achteraf per e-mail).
Het advies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

Haal meer uit je garderobe door goed te combineren.

^ Door uitgekiend te combineren haal je meer uit je garderobe.

Wil je meer lezen over het arrangement? Lees dan bij dit blog.

Uiteraard kan ik ook bij je thuis kan komen om je te helpen met je garderobe. Kijk hier: Shoppen in je eigen kast.

HAAL MEER UIT JE GARDEROBE!* Wist je dat je voor € 15,00 mijn e-book van 112 pagina's kunt bestellen over 'Garderobe-update & planning/ Gemakkelijk stylen en combineren?
In dit e-book leg ik uit hoe je het beste een goede basis-garderobe op kunt bouwen waar je in iedere situatie goed mee voor de dag kunt komen. 

E-book bestellen over garderobe- planning

Het e-book bevat vele duidelijke foto's met voorbeelden van goede basics en leuke aanvullingen. Verder uitleg over het werken met handige 'kledingcapsules'. Een kledingcapsule is een kleine groep van items die goed mix en matchen. Bijvoorbeeld: van 9 goed gekozen items (kleding, schoenen en accessoires) kun je wel 20 outfits maken. Voeg nog 3 andere items toe en je kunt wel 40 verschillende combinaties maken! Ook veel aandacht voor het leuk stylen en combineren van je outfits. Op de foto een aantal van de 112 pagina's.
Je kunt dit e-book gemakkeijk opslaan in je computer. Lees meer.