• darkblurbg
  • darkblurbg

Hoe kun je je spijkerblouse leuk stylen?

Gepubliceerd op: 24-04-2017

Je hebt vast wel een spijkerblouse in je kast hangen. Een spijkerblouse draagt heerlijk en je kunt hem op allerlei manieren stylen. Van stoer en casual tot chic of een beetje sexy (style hem dan met een schortje of neem een off schouder model spijkerblouse). Een spijkerblouse raakt nooit uit de mode! In dit blog voorbeelden van hoe je een denim blouse op verschillende manieren kunt stylen.

Hoe kun je een spijkerblouse stylen?

^ Voor elke stijlpersoonlijkheid is er wel een spijkerblouse te vinden.

Er is een spijkerblouse te vinden voor elk stijl.

^ De denim blouse is er in allerlei gedaantes. Van stoer, sportief en vrij standaard (met een knoopsluiting voor, een kraagje en lange mouwen) tot en met klassiek of vrouwelijk en sexy met blote schouders. Een lange spijkerblouse kun je heel leuk als jurkje dragen. Ook zijn er allerlei wassingen en kleuren te vinden. Er is dus voor elk wel wat wils!

spijkerblouse stylen

^ Op deze collage heb ik vier verschillende spijkerblouses steeds weer anders gestyled. Zo kun je elke keer gemakkelijk een ander sfeertje neerzetten.

Links een spijkerblouse die onder de buste vastgeknoopt is. Ik heb hem sportief en stoer gestyled met witte gympen en een zilverkleurige skinny broek. Het materiaal van de broek maakt de combinatie apart, de tas met een sportieve streep en het horloge van kunststof passen goed bij deze stijl.

Bij de tweede combinatie een off shoulder spijkerblouse en een wijde rok van tule in het oudroze. Beide zijn romantisch en vrouwelijk. Leuk met deze platte, maar toch elegante schoentjes en een gouden ketting die de hals mooi opvult.

De spijkerblouse met sterren is van zichzelf vrij sportief. De skinny broek en de hakken maken hem vrouwelijk, maar toch weer niet te netjes. De zonnebril geeft er een nonchalant tintje aan.

Het denimshirt met rouches wordt heel chic met de kokerrok, hakken en een chique tas die door de sterapplicaties toch ook speels is.

Links: Heerlijke combinatie voor een zonnige dag. Spijkerblouse gecombineerd met een wit schoortje en witte gympen. Zou houdt je het lekker sportief. De accessoires maken het extra zomers.

Midden: Zo wordt het spijkerblouse meteen een stuk netter. Door de kleur geel toe te voegen krijg je een opvallende en vrolijke uitstraling.

Rechts: Met het zwarte leren rokje en de pumps wordt je spijkerblouse geschikt voor een feestje.

Hoe kun je een spijkerblouse stylen?

^ Een spijkerblouse gecombineerd met een suède rokje en bruine accessoires. Zo krijg je een vrouwelijk stoere stijl.

Meer lezen?

* Een spijkerblouse is heel geschikt voor de 'vrouwelijk stoere' stijl. Wil je er meer over deze stijlpersoonlijkheid lezen kijk dan hier: vrouwelijk stoere stijl.

* Ben jij er zat van om steeds maar te twijfelen bij het aankleden? Ben je (te) veel tijd kwijt aan het kiezen van kleding die past bij allerlei gelegenheden? Ik leer je hoe je gemakkelijk kunt combineren met je eigen kleding. Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past. Een garderobe-update kan uitkomst bieden. Ik leer je welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding naar jouw smaak, waarin jij je prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt. Door een uitgekiend soort kledingstukken kun je je outfits gemakkelijk 'up-graden' en 'down-graden'. Je hebt dan altijd iets geschikts in je kast hangen. Lees meer.

Woon je te ver weg of wil je thuis meer lezen? Bestel dan mijn e-book: 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V).

Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-book van 112 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien. Ik geef uitleg over de 15 belangrijkste onderdelen bij het maken van leuke kledingsetjes. Verder leg ik uit hoe je een goede garderobe op kunt bouwen waarmee je bij iedere situatie in je leven goed voor de dag kunt komen. De map bevat veel duidelijke kleurenfoto's van goede basics, accessoires en allerlei andere leuke aanvullingen. Verder uitleg over het werken met handige kledingcapsules. Een kledingcapsule is een kleine groep van kleding-items die goed met elkaar combineren. Ga hier naar de e-books.