• darkblurbg
  • darkblurbg

Gebruik eens een accessoire als inspiratie voor je outfit.

Gepubliceerd op: 21-12-2016

In accessoires vind je vaak meerdere kleuren. Deze kleuren kunnen heel goed dienen als inspiratie voor je outfit. Bij het maken van kledingcombinaties gaan we niet zo vaak uit van een accessoire. Wanneer je echter een bijzondere accessoire als uitgangspunt neemt kan dit je veel leuke, onverwachte ideeën opleveren.

 

 

^ Deze tas van Desigual bevat heel veel leuke kleurtjes. Deze kleuren komen terug in de kledingstukken en sieraden die ik erbij heb gekozen. Door er ook offwhite en donkerbruin bij te kiezen blijft het rustig.

 

^ Deze sjaal bestaat uit een niet voor de hand liggende kleurencombinatie van donkerbruin, oker en fuchsia. Door deze kleuren te herhalen ontstaat er een harmonieus plaatje.

^ De groentinten uit deze sjaal komen terug in de kleding en accessoires die ik er bij heb gekozen. Als basiskleur heb ik gekozen voor (jeans)blauw. Het past er mooi bij en geeft rust aan de groentinten.

Kleurencombinatie van turkoois en koraal.

^ De  turkooise en koraalkleurige armbanden zijn hierbij als bron van inspiratie genomen. Het effect is een zomerse, frisse look!

Accessoires kunnen neutrale kleuren een oppepper geven.

^ Gekleurde accessoires kunnen neutrale kleuren zoals bruin een enorme oppepper geven!

Meer lezen?

* Je kunt een print als uitgangspunt nemen voor een leuke kleurencombinatie. Lees meer.

* Wil jij een leuke zomerse outfit maken. Lees hier hoe je dat doet.