• darkblurbg
  • darkblurbg
    Je ontvangt een persoonlijk figuurpaspoort.
  • darkblurbg

Figuuradvies/ figuuranalyse/ stijladvies in Joure.

VERANDER JE LOOK, VERANDER JE LEVEN...

Hoe kun jij jouw figuur het mooist uit laten komen?
Welke stofdiktes, belijning en dessins kun je het beste kiezen?
Weke halslijnen, tops, rokken, jasjes en broeken staan het mooist bij jouw figuur?
Welke lengtes kunnen je broeken, rokken en jassen het beste hebben?
Hoe kan je je pluspunten accentueren en minpuntjes verdoezelen? 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en kan je helpen een antwoord op deze en vele andere vragen te vinden. Zo hoef je niet meer te twijfelen bij het shoppen.

Figuuradvies/ figuuranalyse.

D.m.v. eenvoudige opmetingen gaan we bepalen welke kledingstukken jou het meeste flatteren. Hierbij kijk ik naar je figuurvorm, lichaamsbouw, gezichtsvorm, de lijnen in je gezicht, lengte, botstructuur, de lijnen in je lichaam en uitaard ook naar jouw persoonlijkheid. Je leert exact wat je sterke punten zijn, deze pluspunten ga je accentueren. Ik vertel je hoe je dit doet. Ook leer ik je welke puntjes je beter wat kunt camoufleren.

Vaak weten we niet waar we op moeten letten bij de aankoop van kleding die past bij ons figuur. 
Mijn frisse blik als professional kan dan wonderen doen. Ik kom met mooie kanten en sterke punten die je zelf misschien nog nooit ontdekt had :-)

Met de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur, maat of leeftijd. Met de goede kledingmodellen krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en energie. 

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is bij het figuuradvies het uitgangspunt. Niet de modetrends, maar je figuurtype en smaak staan voorop. In mijn studio heb ik veel voorbeeldkleding en leuke accessoires ter verduidelijking. In het figuurpaspoort staan allerlei foto's ter verduidelijking van het figuuradvies.

Ik heb 15 jaar ervaring als image consultant. 

Mijn jarenlange ervaring helpt uiteraard sterk mee bij het figuuradvies. Inmiddels heb ik met veel plezier al heel veel mensen geanalyseerd.

Tegenwoordig adviseer ik slechts één persoon per dag. Dit doe ik zodat ik jou alle aandacht kan geven en mijn focus helemaal op jou kan richten. Je mag, als je dit zou willen, wel kosteloos een toeschouwer meenemen.

Figuuradvies/ figuuranalyse/ stijladvies in Joure.

FIGUURADVIES (V).

Alleen voor 1 persoon mogelijk.

Je hebt vast weleens gezocht op internet naar bijv. tips bij brede heupen. Het nadeel is dat de tips die je dan vindt heel algemeen zijn. Ik kijk naar het geheel van o.a. je gezichtsvorm, figuurvorm, lichaamsbouw, de proporties in je lichaaam en je persoonlijkheid. Geen mens is uiteraard gelijk. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen.
Je mag ca. 8 tot 15 kledingstukken meenemen, dit kunnen zgn. 'toppers' zijn of 'floppers' of kledingstukken waarover je vragen hebt. Deze kledingstukken gebruiken we bij de figuuranalyse.

We beginnen met een oriënterend gesprekje. Wat zijn je vragen, waar loop je tegen aan? Daarna gaan we je lichaam van top tot teen langs en ik vertel wat de do's en dont's zijn voor jouw specifieke silhouet. Je krijgt over alle onderdelen die opvallen (en die je kunt benadrukken of juist beter wat kunt camoufleren) een apart blad met do's en dont's en illustraties. Je krijgt zo een heel persoonlijk figuurpaspoort mee naar huis. Zo heb je na de figuuranalyse een compleet en uitgebreid een naslagwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw (unieke) figuur. Je kunt er vanaf dag één mee uit de voeten! Het figuurpaspoort heeft niets met mode te maken, maar alles met wat jou het beste tot zijn recht laat komen.

Figuurpaspoort bij stijladvies/ figuuradvies

^ Voorbeelden van een aantal mogelijke pagina's van het figuurpaspoort.

Je ontvangt:
- Een uitgebreid persoonlijk figuurpaspoort  (van ca. 20 tot 30 pagina's, afhankelijk van het aantal onderdelen die aandacht behoeven). Het paspoort bevat vele duidelijke illustraties in kleur. Dit systeem heb speciaal voor mijn klanten ontwikkeld en omvat persoonlijke adviezen over o.a. je figuurvorm, gezichtsvorm, specifieke onderdelen in je figuur die extra aandacht behoeven, lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht.

Verder leer je wat de beste belijningen voor jouw figuurvorm zijn. He bevat aparte bladen van alle opvallende onderdelen van jouw specifieke figuur, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, stoffen, dessins, belijningen, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken en de zaken die je beter kunt vermijden. We bekijken jou je gezichtsvorm en wat de beste kapsels en accessoires hierbij zijn, etc. Je hebt zo een geweldig persoonlijk naslagwerk, compleet op maat gemaakt voor jouw specifieke (en unieke)  figuur.

Prijs: 1 persoon € 219,00.

Tijdsduur ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag- t/m donderdag. 's Ochtends begin ik om 10.00 uur en 's middags kan het vanaf 13.00 uur.

Betaling: je kunt contant betalen op de dag zelf of het bedrag vooraf overmaken.

Mail me gerust als je een afspraak wilt maken. Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen naar het figuuradvies.

De studio ligt vlak bij de A7. Je kunt hier parkeren op eigen terrein. De studio is rolstoeltoegankelijk.

Het is helaas niet mogelijk om het figuuradvies te combineren met een stijladvies of een kleurenanalyse. Dit omdat het anders te intensief wordt, je kunt dan alle informatie niet meer opnemen. Wel kun je een half uur extra bijboeken waarin ik je enkele tips kan geven over jouw over jouw specifieke stijlpersoonlijkheid of over garderobeplanning (één van de twee). De kosten hiervoor zijn € 50,00. Het totaal komt dan dus op € 269,00.

Je kunt kosteloos een toeschouwer meenemen naar de figuuranalyse.

Het figuuradvies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

Een half uur extra tijd bijboeken.

Het is helaas niet mogelijk om het figuuradvies op één dag te combineren met een complete kleurenanalyse of een compleet stijladvies (over jouw unieke, persoonlijke kledingsmaak). Dit omdat het anders te intensief wordt. We zouden dan minimaal 4 uur bezig zijn, je kunt dan alle informatie niet goed meer opnemen en dat is zonde vind ik.

Wel kun je een half uur tijd extra bijboeken waarin ik je enkele tips kan geven over jouw specifieke vragen over jouw stijlpersoonlijkheid of over garderobe-planning (één van de twee). Dit is handig wanneer je niet al te veel moeite hebt met het vinden van kleding die past bij je persoonlijke stijl of bij het samenstellen van je garderobe, maar toch wat praktische tips van me wilt. De extra kosten hiervoor zijn € 50,00. De totale tijdsduur komt dan op ca. 2,5 uur en het totaalbedrag is dan € 269,00. Als je hier gebruik van wilt maken kunnen we het beste om 13.00 uur afspreken. Je mag hiervoor ca. 10 extra kledingstukken of accessoires meenemen. Ook is het fijn wanneer je ter voorbereiding van tevoren wat foto's uit bladen of catalogi scheurt van complete kledingcombinaties in een stijl die jou aanspreken (je kunt ze ook van internet halen). En wil je  jouw lievelingskleding aan doen? Dit geeft ook veel informatie. Je krijgt nadien per mail een verslagje van de tips die ik jou geef.

Wil je wel graag twee complete adviezen? Dan kunnen we uiteraard ook twee afspraken maken op twee verschillende data.

Covid-19 Waarschijnlijk vind je het fijn om te weten dat twee keer ben ingeënt. Ik ga ervan uit dat we tijdens de figuuranalyse beide gezond zijn. Maar mocht één van ons aan Covid gerelateerde klachten hebben dan hebben we van tevoren telefonisch overleg.

Ben je nieuwsgierig hoe een figuuradvies verloopt? Lees hier hoe het figuuradvies van Margreet in zijn werk ging.

Figuur-advies/ figuur-analyse/ stijl-advies

Reactie van Margreet, hierboven op de foto: Deskundig en plezierig figuuradvies gekregen van Margriet. Nieuwe inzichten opgedaan en woorden kunnen geven aan dingen die ik intuïtief al (goed) doe. Dank je wel, Margriet! Margreet is onlangs in mijn studio langs geweest voor een gratis figuur-advies. De voorwaarde was dat ik hiervan foto's mocht maken voor een blog. Uiteraard plaats ik nooit zomaar foto's van klanten. 

* Wil je liever je eigen kleding met mij doornemen?  Doe dan een garderobe-update & -planningadvies in mijn studio in Joure. Je mag ongeveer 30 kledingstukken en 10 a 15 verschillende accessoires meenemen. Lees meer.

^ Het zit hem niet in de hoeveelheid kledingstukken die je hebt, maar in de juiste modellen.

 ^ Verzorg jij zelf figuuradviezen/ figuuranalyses?

Deze handige poster (50 x 70 cm) met 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen kun je ook bij mij bestellen. Je ontvangt bij de poster een gratis e-boekje van 10 pagina's over deze 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen. Lees meer.

Kledingadviezen bij Style Consulting in Joure.