• darkblurbg
  • darkblurbg

Wil je wat nieuws leren? Bestel een e-Book.

Gepubliceerd op: 20-03-2020

Helaas zijn we door het Coronavirus met elkaar verplicht om zo veel mogelijk thuis te zijn. Begin je je te vervelen en heb je zin om nieuwe kennis op te doen? Gebruik je tijd nuttig en bestel een e-Book. Ik heb 12 e-boeken geschreven over hele leuke onderwerpen zoals stijl, kleur, visagie, sjaals knopen, looking good voor 40+ en ouder, enz. Sinds 14 jaar ben ik image consultant. Ik vind het heel erg leuk om over mijn vak te schrijven en mijn kennis te delen met particulieren of beginnende collega's. Je kunt deze e-boeken bij me bestellen. Je krijgt ze dan digitaal in je mailbox en kunt ze opslaan in je computer.

Wil jij even wat anders dan Netflixen en wat nieuws leren? Bestel een e-Book. Er zit vast een onderwerp bij wat jou interesseert!

Wil jij meer leren over kleur en stijl?

Alle 12 e-Books bestaan uit minimaal 65 pagina's (A4) praktische informatie, compleet met veel verduidelijkende kleurenfoto's. 

Ik verstuur de e-Books per mail. Het zijn PDF-bestanden. Je kunt ze gemakkelijk downloaden en zelf kiezen of je ze wilt bewaren bij je documenten in je computer of wilt uitprinten (of beide). Je hoeft hiervoor dus niet over een zgn. e-reader te beschikken zoals sommige mensen denken.

Omdat de e-Books per e-mail verstuurd worden kun je ze over de hele wereld ontvangen. Op werkdagen kan ik de e-Books de dag na het overmaken al naar je mailen.

VERDER: Seizoens-e-Books over de seizoenstypes bij kleurenanalyses. In 20 verschillende seizoenen verkrijgbaar. De seizoens-e-Books kunnen uiteraard gecombineerd worden met de 12 onderstaande titels.

Prijzen:

- 1 e-Book: € 17,50

- 2 of meer e-Books: € 13,50 per stuk.

Wil jij meer leren over kleur en stijl?

De Titels van mijn 12 e-books zijn:

- 1. GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN EN GARDEROBE PLANNING & -UPDATE (V).

Trek je steeds weer dezelfde setjes aan en vind je het moeilijk  om te mixen en matchen met je kleding en accessoires? In dit e-Book leg ik duidelijk uit hoe je kleding en accessoires eenvoudig keer op keer anders kunt stylen en combineren. Je leert aan de hand van dit e-Book van 197 pagina's hoe je er met een beperkt aantal kledingstukken toch steeds anders uit kunt zien. Ik geef uitleg over de 15 belangrijkste onderdelen bij het maken van leuke kledingsetjes. Verder leg ik uit hoe je een goede garderobe op kunt bouwen waarmee je bij iedere situatie in je leven goed voor de dag kunt komen. De map bevat veel duidelijke kleurenfoto's van goede basics, accessoires en allerlei andere leuke aanvullingen. Verder uitleg over het werken met handige kledingcapsules. Een kledingcapsule is een kleine groep van kleding-items die goed met elkaar combineren.

- 2.'WAT IS MIJN PERSOONLIJKE STIJL?' Voor vrouwen.

Door middel van kleding kan iemand zichzelf uitdrukken. Ik merk dat veel van mijn klanten totaal geen idee wat hun stijlpersoonlijkheid is. Ze kopen eenvoudigweg allerlei losse items. Na vaak lang zoeken zijn ze allang bij dat ze iets redelijks hebben gevonden. Met als gevolg dat er totaal geen samenhang in hun kledingkast is en ze steeds het idee hebben dat ze 'niets hebben om aan te trekken'. Ondanks dat ze soms een kast boordevol kleding hebben (vaak ongedragen en met de prijskaartjes er nog aan...).

Wie haar stijlvoorkeuren kent kan gemakkelijker een evenwichtige garderobe samenstellen. Ook kun je door deze kennis bewuster spelen met stijl. Je weet wat je doet wanneer je je kleedt. 

Wanneer je je eigen smaak kent heb je minder miskopen, doordat je alleen die kleding koopt die bij jouw persoonlijkheid past. Je laat je minder beïnvloeden door mode of door wat anderen zeggen of vinden. Heel handig in kledingwinkels ;-)

Iedereen heeft minstens één dominante basisstijl en vaak zijn het er twee of drie subtypes waarin je jezelf herkent. Juist deze unieke mix van stijltypes drukt je stijlpersoonlijkheid uit.

Veel mensen weten totaal niet hoe ze hun persoonlijke kledingsmaak moeten omschrijven. Dit kan o.a sportief, tijdloos chic, romantisch, natuurlijk, creatief, elegant, dramatisch, trendy, landelijk, vrouwelijk stoer of city chic zijn. Ik laat je in dit e-Book van 80 pagina's de vier hoofdtypes en 21 verschillende subtypes zien, uiteraard compleet met vele kleurenfoto's ter verduidelijking. Vaak gaat je voorkeur uit naar een combinatie van twee of drie stijlen. Welke stijltypes jouw voorkeur hebben leer je aan de hand van dit handige e-book. Verder een overzicht van beroemde stijliconen van toen en nu van allerlei oude en nieuwe stijlinvloeden op de mode. Wie haar stijl kent kan gemakkelijker en bewuster met mode en kleding 'spelen'. Hiermee bedoel ik dat je bewust weet waar je mee bezig bent als je je outfit samenstelt en expres bewust iets 'fout' doet, gewoon omdat jij dat leuk vindt. Zo kun je bijvoorbeeld twee stijlen met elkaar mixen die eigenlijk niet zo goed bij elkaar passen, maar waardoor het geheel wel interessanter, spannender of meer 'jij' wordt.

Wat is jouw kledingstijl?

- 3. 'MAATJE MEER? IEDEREEN KAN ER SLANKER UIT ZIEN!'. Als je maar weet wat je moet doen (en wat niet...). (V).

Dit praktische e-Book van van 94 pagina's staat boordevol met adviezen, do's en dont's en duidelijke moderne voorbeeldfoto's, het boek is speciaal bedoeld voor dames met een maatje meer die midden in het leven staan. Leer hoe je je sterke punten kunt benadrukken en de mindere puntjes in je figuur kunt camoufleren.

Enkel door het kiezen van de juiste kledingstukken kun je, afhankelijk van je werkelijke gewicht, kilo's slanker lijken. Ik vertel je hoe je er zonder af te vallen modebewust en stukken slanker uit kunt zien. Ik leg uit hoe verschillende belijningen, dessins en stofkeuze bij jouw werken. Er is aandacht je voor persoonlijke stijl, de beste jeans, het corrigeren van je mindere puntjes, de beste kapsels, accessoires, make-up, brillen en zonnebrillen voor rondere vrouwen. Ook ga ik in op de vier meest voorkomende figuurtypes bij de wat voller dames en leer je hoe je je vrouwelijke rondingen het best uit kunt buiten! Want meisjes die niet superslank zijn moeten slim zijn, nietwaar...?  

Do's en font's voor dames met een maatje meer.

- 4. 'BASISCURSUS VISAGIE' (V). 

Er zijn helaas niet veel goede (en complete) Nederlandstalige boeken over visagie te vinden. In dit zeer uitgebreide en complete e-Book van 66 pagina's vind je begrijpelijke, praktische uitleg over alle aspecten van de Visagie. Over hygiene-leer en het reinigen, verzorgen en opmaken van het gezicht en een het belang van een goede lifestyle. Ook lees je hoe over het hoe en wat van de verzorging, gezichtsvormen, oogvormen, do's & dont's in de visagie, make-up voor de jonge huid, de getinte huid, de rijpere huid en het opmaken van mannen (bijv. voor fotografie). Verder een duidelijk overzicht van de meest 17 voorkomende make-upsoorten, hun verschillende vormen en de beste gereedschappen om make-up mee aan te brengen. Ook is er aandacht voor de verschillende huidtypes en hun verzorging. Uitleg over het aanbrengen van oogschaduw en inspirerende foto's van prachtige oogmake-up. Ik beschrijf de 8 meest voorkomende gezichtvormen, hoe je ze kunt herkennen en het beste kunt opmaken. 

Verder hoe je gemakkelijk stap-voor-stap smokey eyes kunt aanbrengen en hoe je een dagmake-up kunt omtoveren in een mooie avondmake-up. Tevens uitleg over de belangrijkste do's en dont's in de make-up, de 20 meest voorkomende make-upmissers en mijn handige 10- stappenplan voor een uitgebreide, compleet verzorgde dagmake-up. Weinig tijd? Er is ook aandacht voor een make-up in 1, 5 en 10 minuten. Verder een lijst met titels van goede visagieboeken. De map is compleet met vele duidelijke kleurenfoto's. Je krijgt bij dit e-Book mijn gratis oogschaduw e-Book met vele voorbeelden hoe je oogschaduw kunt aanbrengen (36 pagina's) er gratis bij.

- 5. 'LOOKING GOOD VOOR 40, 50 en 60+'. 101 Geheimen om er jonger, slanker en beter uit te zien (V).

Haast elke vrouw droomt van het wondermiddeltje om jonger te lijken, maar wil er liever niet voor onder het mes of er fortuinen aan spenderen. Dankzij enkele eenvoudige ingrepen in je kledingkast of make-uptas lijk je al snel enkele jaren jonger. Wil je hulp bij je vragen over hoe je je sterke punten kunt benadrukken en de mindere puntjes kunt verdoezelen? Bestel dan deze infomap en geef je zelfvertrouwen een 'BOOST'.

Vergeet waardig oud te worden! We willen er jeugdig uitzien en uitstralen dat we midden in het leven staan. In dit leerzame e-Book van 67 pagina's verklap ik je 101 geheimen om er CHIC, HIP, JONGER en SLANKER uit te zien. Ouder worden is fijn, maar we willen er natuurlijk wel goed uit blijven zien. 

Wil je precies weten wat de do's en dont's zijn? Welke kleding, make-up, kapsels en accessoires je het beste kunt kiezen? Geen probleem, door deze map te lezen leer je de fijne kneepjes van het vak! Ik bespreek 101 tips en trick's! Zoals de beste kledingstukken als rokken, broeken en jeans, schoeisel, voorbeelden van de goede accessoires, voorbeelden van juiste make-upsoorten en de meest zinvolle verzorgingsproducten voor de rijpere huid. Compleet met inspirerende kleuren-illustraties. 

Looking good voor vrouwen van 40, 50 en 60+.

- 6. 'KLEDINGTIPS EN ADVIEZEN DE KLEINE VROUW' (V).

Vrouwen die kleiner zijn dan ca. 1.62 m worden gezien als klein. (Ik ben zelf ook 'petite', ik ben 1,57 m).

Dames met een normaal of groot postuur krijgen in de media aan de lopende band kledingtips voorgeschoteld. Prima natuurlijk, maar je zou bijna gaan denken dat er geen vrouwen meer bestaan die klein zijn. 

Maar die zijn er uiteraard wel en ook zij hebben de nodige problemen met het vinden van de ideale outfit. Eigenlijk steeds meer in deze tijd waarin de Nederlandse vrouwen gemiddeld steeds groter en zwaarder worden. Het petite figuur is een van de lastigste figuurtypes om te kleden.

Daarom heb ik in dit geweldige e-Book van 94 pagina's alle handige tricks & do's en dont's op modegebied voor kleine vrouwen op een rijtje gezet. Waar moet je nou precies op letten bij het kiezen van je kleding? De sleutel naar er goed uitzien is om kledingstukken te kiezen die passen bij je kleine proporties. 

Welke modellen kun je het beste kiezen voor je rokken, broeken, tops, jurken, jasjes, jassen, schoenen. Welke accessoires en kapsels kun je het beste nemen? En welke lengstes moeten deze kledingstukken hebben? Verder tips voor de slanke meisjesachtige 'petites', de 'petites' met ronde vormen en de 'petites' met een buikje en weinig taille. Met heel veel leuke, inspirerende foto's van bekende en onbekende petites in geschikte outfits in allerlei stijlen.

- 7. '60 TRENDY MANIEREN OM SJAALS KNOPEN EN TE DRAGEN' (V).

Je kunt zo veel doen met sjaals!  Ten eerste kun je er een dosis kleur mee toevoegen en er kleuren die je niet zo mooi staan mee ophalen. 2. Je kunt d.m.v. sjaals je persoonlijk stijl tot uitdrukking laten komen. Denk bijvoorbeeld aan stoer, casual, chique, creatief of vrouwelijk. 3. Voor ieder figuur zijn er leuke toepassingen. 4. Je kunt er op een voordelige manier je outfit totaal mee veranderen. 5. Ze houden je lekker warm. 6. Je kunt met sjaals je creativiteit tot uitdrukking laten komen. Je kunt sjaals namelijk op zoveel andere manieren dragen dan alleen om je hals. 

Dit geweldige en complete e-Book van 88 pagina's staat boordevol duidelijke 'stap-voor-stap' uitleg en heel veel voorbeeldfoto's. Je vindt er inspirerende kleurenfoto's van manieren waarop bekende sterren hun sjaals dragen. Verder duidelijke tekeningen en precieze omschrijvingen van 60 VERSCHILLENDE gebruiks- en knoopvormen die je met langwerpige sjaals, soepele jersey sjaals, katoenen 'Arafat' sjaals en met vierkante sjaals van zijde, zoals die van Hermes kunt doen. Behalve bijzondere manieren om sjaals om je hals te knopen ook hippe manieren om o.a. leuke trendy topjes, rokjes, een giletje, jurkjes, een armband, versieringen van je tas en ceintuurs te maken van je sjaals. Om het nog leuker te maken worden er ook riemen en andere attributen bij gebruikt. Verder 16 pagina's uitleg en voorbeeldfoto's over hoe je sjaals kunt gebruiken om de pluspunten in je figuur de accentueren en de minpuntjes te verbergen. Denk aan een grote buste, een lange hals, een buikje, een korte hals, de kleine vrouw, etc.

60 Manieren om sjaals te knopen en te dragen.

^ Foto: Little Soho.

- 8. 'WERKEN MET KLEUR' (M/V).

In dit prachtige e-Book van 93 pagina's vind je allerlei uiteenlopende informatie over het onderwerp kleur. Ik bespreek allerlei boeiende zaken die ik dagelijks tegenkom in mijn praktijk als kleurenconsulent. Het e-book is uiteraard geïllustreerd met vele verduidelijkende kleurenfoto's. 

Onderwerpen in dit e-Book zijn o.a.: Hoe winkel je met je waaieren hoe ga je het beste om met je kleurenwaaier? Wat zijn nou precies warme, koele en neutrale kleuren. Wat zijn mode of accentkleuren en hoe gebruik je ze? Hoe gebruik je jeanskleuren, dierenprints en dessins. Hoe kies je kleuren voor accessoires. Wat is kleurcontrast en hoe pas je het toe? Wat zijn monochrome kleuren en ton-sur-ton kleuren. Wat zijn de effecten en betekenissen van kleuren. Hoe kun je langer en slanker lijken door middel van je kleurgebruik (of juist kleiner). Hoe kun je kleuren op een bijzondere manier combineren. Hoe kun je je zakelijke doelen bereiken d.m.v. het dragen van kleuren. Hoe herhaal je je oogkleur en of je haarkleur in je kleding. Hoe gebruik je kleur op de werkvloer? Hoe kun je de aandacht naar het gezicht sturen d.m.v. kleur. Hoe kun je leer- en metaalkleuren toepassen?

Wil je eens wat meer variatie of ruimte om kleuren te dragen die niet in je kleurenpalet voorkomen, ik leg je uit wat je dan wel en juist niet moet doen. Verder vertel ik je hoe het 12 seizoenen-systeem (CMB) werkt. Dit e-book is erg fijn voor mensen die een kleurenanalyse hebben gehad en meer willen weten over kleur. Ook voor beginnende collega's is dit e-book heel informatief.

-9. KLEREN MAKEN DE MAN' (M).

In dit e-Book van 76 pagina's ga ik in op allerlei aspecten van kleding voor de man. Momenteel zijn er helaas weinig goede boeken over kleding voor de man te vinden. In dit e-book de zes meest voorkomende figuurvormen, 8 gezichtsvormen bij mannen, informatie over lichaamsbouw, stofgebruik en veel handige kledingfoefjes. Je krijgt uitleg over dresscodes: zakelijk en feestelijk, de effecten van je kleurgebruik. De tips zijn bedoeld voor zowel privé als voor op de werkvloer. Het e-Book is compleet met vele kleurenillustraties. 

-10. HET VIER SEIZOENENBOEK (M/V).

In dit zeer complete e-Book van 102 pagina's vind je een duidelijke omschrijving van hoe het vier seizoenen-systeem in elkaar zit. Dit systeem bestaat uit: het zomertype, het wintertype het lentetype en het herfsttype. Alle vier kleurtypes worden uiteraard uitgebreid besproken. Ook is er van elke type een lijst met de 48 beste kleuren te vinden. Ik vertel je hoe een kleurenanalyse in het vier seizoenen-systeem werkt. Uiteraard is het e-boek duidelijk geïllustreerd met veel voorbeeldfoto's. Naast veel aandacht voor vrouwen ook 21 pagina's uitleg over de winterman, zomerman, lenteman en herfstman.

- 11. FIGUURTIPS VOOR VROUWEN (V).

In dit praktische e-Book van 71 pagina's ga ik het lichaam van top tot teen langs. Dus: de gezichtsvorm, lijnen in het gezicht/ valling van het haar, hals, schouders, armen, polsen, buste, taille, buik, heupen, billen, dijen, knieën, kuiten, enkels, voeten. Ik bespreek bij elk lichaamsdeel de do's en dont's en geef tips over hoe je bepaalde lichaamsdelen kunt camoufleren of juist kunt accentueren. Verder bespreek ik de proporties in het lichaam, lichaamsbouw, botstuctuur, lijnen in het lichaam, lengte, effecten van kleuren. Uiteraard is het e-book geïllustreerd met veel voorbeeldfoto's. Tevens bespreek ik de 8 meest voorkomende gezichtsvormen, de 10 meest bekende figuurvormen en geef ik handige figuurfoefjes. Aan de hand van het e-book kun je de tips die op jouw lichaam gelden toepassen.

- 12. NEUTRALE KLEUREN VOOR KLEDING

Neutrale kleuren zijn het fundament van je garderobe. Het zijn rustige kleuren die niet opvallen. Je kunt eigenlijk niet zonder neutrale kleuren. Je kunt outfits in alleen neutrale kleuren dragen, maar je kunt ze ook combineren met felle(re) kleuren. Neutrale kleuren hebben heel veel voordelen. Vaak vinden mensen het lastig om de juiste neutrale kleuren voor hun kleurtype te vinden. In dit e-book deel ik al mijn kennis over neutrale kleuren met jou. Het e-Book is uitraard geïllustreerd met heel veel kleurenfoto's.

TIP: e-Book 12 krijg je gratis bij een etui met stofstaaltjes in neutrale kleuren. Lees meer.

Winonah schreef me: "Beste Margriet, Ik heb onlangs een paar e-Books bij je bestelt. Graag wil ik nog twee e-boeken bestellen.
Het leest heerlijk weg en je geeft goede info en tips!"

Wil je bestellen?

Kijk hier hoe je mijn e-Books kunt bestellen.