• darkblurbg
  • darkblurbg

Ken jij Pinterest al?

Gepubliceerd op: 04-03-2019

Pinterest is een internationale community waar je inspiratie kunt vinden over allerlei leuke onderwerpen. Er staan miljarden afbeeldingen op. Over bijvoorbeeld mode, koken, wonen, reizen en over allerlei hobby's. Style Consulting heeft uiteraard ook een account. Ik heb sinds een tijdje meer dan 2350 volgers. Misschien is het voor jou ook interessant om me te volgen.

Pinterest-logo.

Op Pinterest kun je borden aanmaken over allerlei onderwerpen. De borden zijn eigenlijk een soort prikborden waar je foto's op kunt 'vastpinnen'.  De naam Pinterest is een samenvoegsel van 'to pin' (vastmaken) en 'interesting' (interessante dingen).

Logo van Pinterest.

Ik heb inmiddels 127 borden gemaakt over onderwerpen die met mijn vak als image consultant te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende kleurtypes, persoonlijke stijl, figuurtips, accessoires, natuurlijk grijs haar, haarkleuren, kapsels, make-up, kleding combineren, persoonlijke stijl, kleurenanalyse-systemen, kleding voor vrouwen met een maatje meer, garderobe-planning, mode-iconen etc. Ook zijn de afbeeldingen en collages uit mijn blogs weer gekoppeld aan mijn Pinterest-borden.

Op je account zie je een balk waar je allerlei zoektermen kunt invoeren. Je kunt Nederlandse woorden invoeren, maar als je op Engelse woorden zoekt heb je natuurlijk een veel groter bereik.

Ken jij Pinterest al?

Als je een account aanmaakt kun jij zelf ook borden maken en anderen volgen. Pinterest geeft jou steeds leuke suggesties van plaatjes om weer door te pinnen op jouw eigen borden.

Pinterest bord voor het warme lentetype.

^ Hier zie je een foto van mijn Pinterest-bord voor het warme lentetype.

Neem gerust eens een kijkje op mijn Pinterest-account: klik hier.

Margriet Roorda, image consultant in Groningen.

Kom je snel eens kijken?