• darkblurbg
  • darkblurbg

Boekentip: 'De juiste look op elke leeftijd' van Lien Degol.

Gepubliceerd op: 04-01-2017

Mijn klanten vragen vaak of ik ze een bepaald boek kan aanraden. Zoek je een geweldig boek over stijl? Dan kan ik je dit boek van harte aanbevelen. Het heet: 'De juiste look op elke leeftijd' en is geschreven door een Belgische collega, Lien Degol. Het boek staat vol met inspirerende metamorfoses van vrouwen zoals jij en ik, van allerlei leeftijden. Ik pak het bijna week wel even uit mijn boekenkast!

Het leuke van dit boek is dat er mensen in staan die zo van de straat geplukt kunnen zijn. Lien geeft in dit boek uitleg over verschillende figuurvormen en alle dames zijn in een donker sportpakje gefotografeerd zodat je hun figuur kunt zien. Bij elke make-over staat uitleg over het hoe en waarom. Dit boek is up to date. Dat kun je niet van alle boeken over dit soort onderwerpen zeggen. De mode verandert snel, dus dit soort boeken zijn snel gedateerd.

Op de foto hieronder een voorbeeld van een metamorfose uit het boek. Deze dame is vrij lang. Door het haar los te dragen en verschillende kleuren in de outfit lijkt ze wat korter. De enkels mogen zichtbaar zijn als je wat groter bent. Wat een verschil niet?

Er zijn ook leuke artikelen en filmpjes van Lien Degol te vinden. Google maar eens op haar naam.

Er is ook nog een boek met de titel: 'De juiste look op de werkvloer'. Over leuke outfits voor op kantoor. Ook heel leuk om te lezen als je in een zakelijke omgeving werkt.

Haar nieuwste boek is net verschenen en heet: Nog steeds fantastic 50.