• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

DRESS FOR SUCCES!

Margriet Roorda van Style Consulting traint personeel van o.a. bedrijven, non-profit organisaties en winkels.

De uiterlijke presentatie van je medewerkers is het belangrijkste visitekaartje voor je bedrijf. Straalt jouw personeel datgene naar de buitenwereld uit wat je zou willen? In deze visueel ingestelde tijd is dit van groot belang!

We krijgen maar één kans om een eerste indruk te maken. Dit geldt zowel voor jouzelf als leidinggevende, als voor je medewerkers.

Wil je voor jezelf of voor je personeel advies over hoe je je uitstraling kunt versterken? Dan bent je bij mij aan het juiste adres.

Kleding is altijd communicatie, bewust of onbewust. Doe je voordeel met dit gegeven. Ik leer jullie:
- Wat het effect is van de kleuren en kleding die ze dragen,
- Nadenken over hetgeen ze willen uitstalen. Is hun kleding daarmee in overeenstemming?
- Welke kleding het beste past bij verschillende functies en branches (zgn. dresscodes).
- Hoe uiterlijke verzorging, kleur- en kledingkeuze mensen kunnen versterken en ondersteunen (maar ook ondermijnen....).
- Wat het effect is van hun stemgebruik, lichaamstaal en houding.
- Hoe geef je elkaar op een positieve manier feedback over persoonlijke presentatie zodat je elkaar kunt versterken.

Voor de trainingen heb ik verschillende leermethodes en veel ondersteunende materialen, zodat e.e.a. afwisselend en boeiend blijft. Desgewenst met studiemateriaal op maat. Ook kunnen tijdens de training gemaakte onderlinge afspraken over de uiterlijke presentatie voor je op papier zetten.
Persoonlijke adviezen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Heb je zelf ideeën schroom dan niet dit kenbaar te maken.Margriet Roorda van Style Consulting verzorgt naast trainingen op maat ook verschillende workshops. Lees meer. Deze workshops duren normaal gesproken ca. 2,5 a 3 uur. Ze vinden plaats in mijn studio in het centrum van Groningen. Ik kan echter ook een workshop op maat voor jullie maken.

Workshop Dress for succes: lees meer.

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. 
Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.

Trainingen voor personeel van bijvoorbeeld modezaken, drogisten, opticiens en kappers

Kennis van bovenstaande zaken is zeker belangrijk voor winkelpersoneel.

Wij bieden echter ook trainingen aan die gericht zijn op het beter kunnen herkennen en adviseren van verschillende types klanten. 
Mogelijke thema's: optimale klantenadvisering, klantvriendelijkheid, professionele presentatie, kleurgebruik in kleding, globaal herkennen van kleurentypes bij de klant, herkennen van figuurvormen bij de klant, herkennen van persoonlijke stijl van de klant, kledingmodellen en voor welk figuur zijn ze geschikt, het combineren van kleding, make-up, haarkleuren.

De trainingen kunnen in mijn studio plaatsvinden (max. 15 personen), in company of op locatie. De tijdsduur kan naar wens variëren van één dagdeel tot meerdere trainingsdagen. Na de training ziet iedereen de noodzaak, maar ook het plezier van een representatief voorkomen.

Persoonlijke kleuren-, stijl- of figuuranalyses van je personeel behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. 

De trainingen kunnen compleet op maat gemaakt voor jouw branche. Een verkoop(st)er in een modezaak heeft andere opleidingsbehoeften dan bijvoorbeeld een kapper/kapster. Style Consulting beschikt over veel materialen die de trainingen ondersteunen. Stoffen, gekleurde doeken, fotomateriaal, kledingmallen, paskragen, voorbeelden van make-up bij de seizoenstypes, brilmonturen en allerlei soorten accessoires. Voor personeel van drogisterijen en voor kappers beschikken ik over ruim 20 verschillende pruiken in warme, koele en neutrale tinten.

Verder kan ik speciale klanten-dagen, VIP avonden, klantenacties etc. op allerlei speciale manieren voor je invullen.

Benieuwd? Neem contact met mij op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw bedrijf of onderneming te bespreken. Ik denk graag met je mee om de trainingen voor jouw onderneming zo praktisch en effectief mogelijk te maken.