• darkblurbg
  • darkblurbg

Zoek je een originele manier om een een personeelsevent, een bedrijfsevent, workshop, een bedrijfsuitje of een teambuildingsdag in te vullen? Voor je medewerkers, team of klanten?

Style Consulting heeft hiervoor een breed scala aan mogelijkheden. Margriet Roorda, eigenaar van Style Consulting kan een dagdeel voor je invullen. De verschillende activiteiten zijn zowel ontspannen als leerzaam, zo vangt je twee vliegen in één klap. Kies voor een workshop met veel interactie of voor een presentatie. Groepen tot 15 personen ontvang ik graag in mijn ruime studio in het centrum van Groningen. 

Onderwerpen kunnen zijn:

- Kleuren die je persoonlijkheid op de werkvloer onderstrepen en ondersteunen. Voor zowel heren als dames. We werken met gekleurde doeken, overhemdkleuren, kleuren en stoffen voor kostuums, stropdassen, stoffen met dessins en pruiken. Kan in combinatie met individuele kleurenanalyses.

- Psychologie van kleuren, welke invloed hebben kleuren op je omgeving, klanten of werknemers. Hoe kun je kleuren in je kleding gebruiken om door jou gewenste effecten te bewerkstelligen.

- Zakelijke stijl / dress codes. Interessant voor zowel heren als dames. Wat draag je nou precies bij bepaalde gelegenheden. Leer de 4 stappen in zakelijke stijl van 'zakelijk formeel' tot 'casual'. En wat is bijvoorbeeld 'black tie', 'smart casual', 'tenue de ville' en hoe kleed je je op 'casual friday'.

- Stijltypes, welke type(s) passen bij jou. Voor heren en dames. Iedereen heeft zijn of haar unieke persoonlijke stijl. Wie zijn of haar stijl kent kan veel meer eenheid aanbrengen in de kledingkast en voelt zich in de juiste comfortabel en vol zelfvertrouwen. Leer welke stijltypes er bestaan en ondervind waar uwe je het beste thuis bij voelt. (Vaak een combinatie van 2 of 3 types). Kan gecombineerd worden met het zelf maken van een voor iedereen unieke stijlcollage. Hierbij ondervind je wat jouw voorkeur(en) voor de verschillende stijltypes zijn, zowel zakelijk als privé.

- Illusiondressing. Voor zowel heren als dames. Iedereen heeft sterke en minder sterke punten in zijn/haar figuur. Style Consulting kan deze punten opsporen door een figuuranalyse. Leer hoe je jouw figuur op z'n voordeligst uit kunt laten komen, in kleding die past bij je functie.

- Corparate image. Hoe presenteer je jezelf, wat is jouw lichaamstaal, wat straal jij uit, hoe spreekt je?.We onderzoeken hoe deze zaken zich verhouden met wat je werkelijk uit wilt stralen. Wanneer je je ervan bewust bent van eventuele verschillen tussen wat je uit wilt stralen en je daadwerkelijke uitstraling is. En... hoe kun je hierop inspelen?

- Moderne omgangsvormen en etiquette. Weer helemaal hot op het moment. Mensen merken dat het houvast geeft. Je bepaalt zelf het aantal onderwerpen. 

- Uitleg over: Garderobe-opbouw, garderobe up-to-date houden, wat schaf ik aan / waar en hoe winkel ik het beste voor mijn zakelijke outfit.

- Voor dames: Leer welke make-up, accessoires en haardracht en haarkleuren passen bij je functie. 

- Fotoshoot voor een groep van 8 tot 15 personen. Leuke en nuttige invulling van een team-event. Doordat jullie tijdens een fotoshoot allemaal bewust bezig bent met je presentatie en uitstraling is dit ook een hele zinvolle bezigheid. Voorafgaand aan de fotoshoot kan ik eventueel een inleiding verzorgen over presentatie en uitstraling. Lees meer.

Neem voor meer informatie of een prijsopgave geheel vrijblijvend contact op.Zakelijke workshops met veel interactie. Deze workshops duren allemaal ca. 2, 5 a 3 uur en zijn geschikt voor groepen van 8 tot 15 personen en vinden plaats in mijn studio in het centrum van Groningen.
In mijn studio verzorg ik ook verschillende workshops lees meer.

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p.
Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.