• darkblurbg

 

Incentives voor je werknemers

De vertaling van het woord 'incentive' zegt het eigenlijke al. Incentive staat voor prikkel. Een schouderklopje in de vorm van een beloning. Omdat een belangrijk project succesvol is afgerond, een target is gehaald. Of gewoon omdat je tevreden bent over je medewerkers en je je waardering wilt laten blijken.

Wil je je medewerkers belonen dan is een incentive een uitstekende optie. Style Consulting kan hiervoor één op één of in groepjes allerlei diensten aanbieden. Bijvoorbeeld een kleurenanalyse deluxe of een advies over zakelijke kledingstijl. Je zult je mensen er een groot plezier mee doen en het zal hun motivatie ten goede komen.
En.. op de werkvloer zul je hier voordeel van hebben.

Style Consulting heeft allerlei mogelijkheden afhankelijk van jouw wensen en budget. 
Uiteraard zijn de adviezen gericht op zowel de privé als zakelijke presentie van je personeel. Zo bewijs je zowel je werknemers als jezelf een dienst. De incentives kunnen naar keuze in mijn studio of 'in company' plaatsvinden.

Incentives voor klanten

Wil je een speciale klant op een verrassende manier bedanken? Dan is een kleurenanalyse een heel bijzonder cadeau, dat hen nog lang in herinnering zal blijven.
Neem contact met me op om geheel vrijblijvend de vele mogelijkheden te bespreken.

Enkele suggesties:

KLEURENANALYSE in 18 kleurtypes. Lees meer.

FOTOSHOOT MET MAKE-UP & STYLING voor 1 tot 3 personen. Lees meer.

PERSOONLIJK MAKE-UPADVIES voor 1 of 2 personen. Lees meer.MODEL VOOR 1 DAG: Wil je professionele foto's laten maken van je team?
Kies dan de workshop 'MODEL VOOR 1 DAG' in Groningen voor minimaal 8 tot ca. 15 personen. Lees meer.

Workshop: Model voor 1 dag in Groningen.