• darkblurbg
    Fotoshoot in Groningen.
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Fotoshoot met styling en make-up voor 1 tot 3 personen.

Heb je behoefte aan goede, representatieve foto's van jezelf, maar twijfel je over wat je aan zult trekken en wil je goed opgemaakt worden?

Of wil je al heel lang een aantal leuke, stijlvolle opnames laten maken, van jouzelf of samen met iemand anders?

Het komt geregeld voor dat mijn klanten goede foto-opnames van zichzelf nodig hebben. Professionele foto's geven dan uiteraard het beste resultaat. Ook is het belangrijk dat je op de foto's jezelf bent en dat je persoonlijkheid onderstreept wordt. 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en heb speciaal hiervoor een programma ontwikkeld. Ik verzorg de styling en make-up en maak een serie originele foto's van jou en evt. van een collega, zakenpartner, team etc. Hierbij maken we gebruik van zgn. 'personal branding'. We bespreken je manier van werken en de zaken waar jij voor 'staat'. Welke persoonlijke kwaliteiten wil je op de foto's naar voren laten komen? Tevens adviseer ik je op het gebied persoonlijke uitstraling en presentatie.  

MIJN WERKWIJZE: Naast de kleding die je aan hebt kun je nog 3 opties voor kleding meenemenen die je geschikt acht voor de fotoshoot. Van te voren kunnen we hierover per mail of telefoon overleggen. Ook kun je evt. een lievelingsaccessoire of een voorwerp meenemen die bij jou of je beroep past.
We bekijken samen we welke kledingopties je het beste kunt dragen tijdens de foto-shoot. 
Ook zorg ik voor een leuke styling. Er zijn hier diverse accessoires aanwezig: sjaaltjes, sieraden, stropdassen, hoeden, petten, corsages, etc.
Na het omkleden breng ik een mooie, verzorgde make-up aan, aangepast bij je persoonlijkheid. Bij heren breng ik een lichte make-up aan, nodig voor het fotograferen. Daarna bespreken we wat je uit wilt stralen op de foto's en hoe we dit het beste kunnen bereiken. Er zijn allerlei leuke voorbeeldfoto's van zowel zakelijke, als wat 'lossere' poses aanwezig. Heb je een beroep wat je uit wilt beelden, dan kijken we of we dat op een originele manier kunnen doen!

De meeste mensen vinden het spannend om te worden gefotografeerd. Ik zorg er voor dat je op je gemak gesteld wordt. In overleg bepalen we de sfeer die de foto's uit moeten stralen. Bijvoorbeeld spontaan, serieus, ontspannen of wat meer opvallend. 
Er is een professioneel fotoscherm aanwezig, zodat de uiteindelijke foto's een strakke witte achtergrond zullen hebben. 

Tip: Zorg ervoor dat je haar goed zit. Dames: Je kunt evt. een krul- of stijltang meenemen om je haar nog wat bij te werken.PRIJZEN:
- 1 persoon: € 199,00. Tijdsduur: 1,5 uur.
- 2 personen: € 159,00 p.p. Tijdsduur: ca. 2,5 uur.
- 3 personen: € 139,00 p.p. Tijdsduur ca. 3,5 uur.

Tijdstip: in overleg, overdag of 's avonds.
Incl.: 2 x koffie/ thee en lekkers. 

Er worden meerdere foto's van je gemaakt: 'headshots' en 'shots tot je middel'. Je krijgt foto's in kleur en zwart wit. De sfeer van de foto's wordt in overleg met jouw bepaald. Waneer je met 2 of 3 personen komt maak ik indien gewenst ook foto's van jullie samen.

Je ontvangt je 12 mooiste, professioneel bewerkte foto's digitaal. Dit gebeurt na +/- 2 weken.
Heb je speciale wensen, dan kun je dat van tevoren aangeven.   De foto's worden via WeTranfer verstuurd. Alle foto's zijn dan digitaal bewerkt en hebben een hoge resolutie. De foto's zijn ook geretoucheerd (oneffenheden, puistjes en rimpeltjes haal ik subtiel weg). 
Je kunt de foto's met één druk op de knop gemakkelijk downloaden en opslaan in je computer. De foto's kunnen geheel naar eigen inzicht gebruikt worden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt. Jullie hebben dus geen verplichtingen aan mij voor dure nabestellingen e.d. Bij de foto's hier onderaan deze pagina zie je voorbeelden van foto's die ik gemaakt heb.

Wees op tijd met het boeken van de fotoshoot, zodat ik jouw/ jullie datum vrij kan houden! Mail of bel me gerust om naar de mogelijkheden te informeren. 

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Fotoboek.cshtml)

Optie 2: 'MODEL VOOR 1 DAG' bedoeld voor min. 6 tot ca. 16 personen.

Altijd al eens voor de camera willen staan als een echt model? Dan is dit je kans! Boek deze gezellige workshop, samen met een groep collega's, vriendinnen, zussen of als vrijgezellenfeestje. Iedereen krijgt nadien 6 professioneel bewerkte foto's van zichzelf en uiteraard enkele leuke groepsfoto's. De foto's krijg je digitaal en hebben een hoge resolutie, je kunt ze overal voor gebruiken. Lees meer.