• darkblurbg
    Stijlpersoonlijkheden.
    Advies over persoonlijke stijl.
  • darkblurbg
    Vind jouw persoonlijke stijl.
  • darkblurbg
    Stijladvies voor zowel mannen als vrouwen.

Wat is jouw persoonlijke stijl?

Mode verdwijnt, maar stijl blijft..... Coco Chanel.

Wil jij ook weten wat jouw persoonlijke stijl is?

Regelmatig hoor ik van klanten: 'ik zie het gewoon niet'. Voor onze eigen uitstraling hebben we vaak een blinde vlek. Ook houden we vaak jarenlang vast aan het oude, vertrouwde. De frisse blik van een professional kan wonderen dan doen. 

Vaak kopen we onze kleding impulsief. Het is in de mode... of het staat zo leuk de verkoopster in de winkel. Thuisgekomen denken we: 'waar combineer ik het mee...'? De rode draad in je garderobe is ver te zoeken.
Veel mensen hebben geen idee wat hun persoonlijke stijl is. Ze doen daardoor met allerlei trends mee. Het gevolg is vaak een onevenwichtige garderobe, waarmee moeilijk te combineren is. Je hebt hierdoor vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken, terwijl je misschien een hele kast vol kleren hebt. 

Door middel van je kledingstijl kun je jezelf uitdrukken.
Iedereen heeft minstens één dominante basisstijl en vaak zijn het er twee of drie subtypes waarin je jezelf herkent. Juist deze unieke mix van stijlen drukt jouw persoonlijkheid uit.

Veel mensen weten niet wat hun persoonlijke stijl is. 
Dit kan o.a sportief, klassiek, elegant, natuurlijk, creatief, exotisch, romantisch, dramatisch, trendy, landelijk, stoer of city chic zijn. 
Ik onderscheid 4 basisstijlvormen en in het totaal 20 subtypes. Vaak is gaat je voorkeur uit naar een combinatie van twee of drie subtypes, afhankelijk van de gelegenheid waarvoor je je kleedt. Welke jouw voorkeur hebben ervaart je tijdens de workshop. Vanaf nu kun je heel gericht gaan shoppen voor kleding, schoenen en accessoires!De voordelen van het kennen van je persoonlijke stijl:
- Door je persoonlijke stijl(en) te achterhalen kun je bewuster en vlotter winkelen en heb je minder miskopen.
- Je kunt gemakkelijker een basisgarderobe samenstellen waarin jij je prettig en op je gemak voelt, met onderdelen die onderling goed bij elkaar passen. 
- Je hebt bij iedere gelegenheid iets leuks om aan te trekken. Of het nu voor je werk is, voor je vrije tijd of voor een speciale gelegenheid. 
- Wie zijn/ haar stijl kent kan gemakkelijker en bewuster met mode en kleding 'spelen'. Hiermee bedoel ik dat je bewust weet waar je mee bezig bent als je je outfit samenstelt en soms bewust iets 'fout' doet gewoon omdat jij dat leuk vindt. Bijvoorbeeld twee stijlen met elkaar mixen die eigenlijk niet zo goed bij elkaar passen, maar waardoor het geheel wel interessanter, spannender of meer 'jij' wordt.

Hoe wil je graag overkomen op anderen? Kom je daadwerkelijk over zoals je graag zou willen? Je leert hoe je je persoonlijke uitstraling kunt beïnvloeden. 
We beginnen met het invullen van jouw 'levenscirkel'. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe je leven er uit ziet en welk type kleding je nodig hebt.
Iedereen maakt zelf een mode-collage op een mooi groot karton. Dit is een uitgangspunt bij het achterhalen van jouw stijlvoorkeuren. Je kunt hiervoor zelf ca. 3 modebladen of modecatalogi mee te nemen om foto's in uit te knippen. Er zijn hier ook voldoende modebladen aanwezig.
Na dit gedeelte bespreken we de collages. 
Dan bespreek ik 20 verschillende subtypes en hun uitstraling uitvoerig. We hebben in mijn studio de beschikking over veel fotomateriaal en kledingstukken en allerlei accessoires om alles visueel te maken. 

We bespreken a.d.h. van jullie collages welke stijltypes het beste bij je persoonlijke smaak aansluiten. Na afloop van de workshop weet je precies welke stijlvormen je persoonlijkheid onderstrepen. 
De workshop is gezellig en van hetgeen je leert kun je je leven lang plezier hebben...

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.

Algemeen:
- De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen en duurt ca. 2,5 uur. 
- Inclusief: 2 x koffie/ thee met lekkers. 
- Het is leuk als iedereen 3 modebladen of modecatalogi meeneemt, maar dit hoeft niet persé. Deze gebruiken we bij het maken van de stijlcollages. Er zijn hier ook bladen aanwezig.
- De contactpersoon krijgt per mail een handig overzicht van de stijltypes (9 pagina's A4) toegestuurd. 
- De contactpersoon krijgt nadien per e-mail een leuke groepsfoto toegestuurd.

LOOK GOOD, FEEL GOOD!


Style Consulting beschikt over allerlei leuke kleding en accessoires die als voorbeelden dienen. Ook verkoop ik leuke sjaals, oorbellen, armbanden en kettingen.

'PETIT HIGH TEA'
Willen jullie samen een uurtje bijkletsen? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin of eindig met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'. 
Ik heb een hip theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.