• darkblurbg
  • darkblurbg

3 Leuke workshops van ca. 2,5 a 3 uur.

Zoeken jullie een super gezellige invulling voor een onvergetelijk vrijgezellenfeestje?
Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting in Groningen ik verzorg al vele jaren super gezellige vrijgezellenfeestjes. Jullie kunnen kiezen uit 3 verschillende workshops. Er zit dus vast iets leuks voor jullie tussen!

^ Op deze foto zie je mij in mijn studio, hartje Groningen. De vrijgezellenfeestjes zijn bedoeld voor 8 tot 16 personen en duren ca. 2,5 a 3 uur. Jullie worden ontvangen met koffie/thee en iets lekkers.
Daarna kun je een workshop naar keuze volgen. 

De 3 workshops voor een vrijgezellenfeestje zijn:

- 1. Make-up/ Visagie workshop, lees meer.

- 2. Fotoshoot: Model voor 1 dag, lees meer.

- 3. Workshop: Glamour make-up party, lees meer.

Make-upworkshop in Groningen als vrijgezellenfeestje.

Heb je vragen of willen jullie een workshop boeken, dan kun je me altijd vrijblijvend mailen. 

Prijzen:

- 12 tot 16 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum, minder personen kan ook, maar je betaalt dan wel voor 8 personen.

- Met 10 of meer personen hoeven jullie niet voor de a.s. bruid te betalen.
- Plaats: in mijn studio in het centrum van Groningen (Pottebakkersrijge 7, vlak bij de A-brug/ Vismarkt), handig als jullie na de workshop nog de stad in willen. 
- Tijdsduur/ tijdstip: tussen de 2,5 en 3 uur, in overleg door de week overdag of 's avonds. Zaterdag tot uiterlijk 19.00 uur. Ik pas me aan bij jullie plannen. 
- Inclusief: 2 x koffie/ thee met lekkers. 
- Willen jullie op een zaterdag komen dan is het goed om tijdig te boeken, de zaterdagen zijn erg populair.
- De contactpersoon krijgt nadien per e-mail twee leuke groepsfoto's toegestuurd. Jullie mogen natuurlijk zelf ook foto's maken. Voor de a.s. bruid heb ik een grappig bruidssluiertje te leen voor de foto.

Bloemenkransjes voor in het haar.

^ Bloemenkransjes voor in het haar. Deze kunnen als jullie dat leuk vinden gebruikt worden voor één van de groepsfoto's die jullie als aandenken krijgen.

'PETIT HIGH TEA'

Willen jullie liever beginnen met gezellig bijkletsen of misschien zelfs kennismaken met de mensen die je nog niet kent? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin dan met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'.  Je eet van het hippe theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.Workshop: MODEL VOOR 1 DAG, deze workshop is mogelijk voor minimaal 8 tot 15 personen: Weten jullie dat de a.s. bruid altijd al eens voor de camera heeft willen staan als een echt model? Verras haar dan met de workshop 'Model voor 1 dag'. Dit originele vrijgezellenfeestje zal zeker in de smaak vallen!
Met voor iedereen 6 professioneel bewerkte foto's en uiteraard enkele leuke groepsfoto's als aandenken (digitaal). Feestelijke ontvangst met een glaasje bubbels. Lees meer. 

In centum van Groningen: Workshop model voor 1 dag/