• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Gezellige make-up workshop in centrum van Groningen.
  • darkblurbg
    Leerzame make-up/ visagie-workshop.

^ Zoek je een gezellige plek voor een make-up-workshop? Margriet Roorda van Style Consulting in het centrum van Groningen verzorgt een praktische en leerzame workshop waarbij we samen stap-voor-stap aan het werk gaan!

Deze make-up/ visagie-workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 15 personen.

Laat je gezicht stralen door de juiste make-up!

Mensen kijken als eerste naar ons gezicht. Een goede make-up is daarom van essentieel belang. 
Een mooie, verzorgde dagmake-up geeft zelfvertrouwen. Het maakt de huid egaal en glanzend en laat het gezicht op z'n moois uitkomen. Je kunt met make-up camoufleren en accenten leggen. 
Wil je leren hoe je stap-voor-stap een compleet verzorgde dagmake-up kunt aanbrengen? Of wil je wel eens iets anders dan je oude vertrouwde methodes? 

Speciaal voor deze workshop heb ik een handig '10-stappenplan' ontwikkeld. Ik werk met make-up van diverse merken: de betaalbare merken uit de gangbare drogisterijen zoals Kruidvat, Hema en Etos.

Ik heb veel praktische ervaring met make-up, deze ervaring deel ik uiteraard met jullie. De workshop is gezellig en van hetgeen je leert kun je je leven lang plezier hebben...

Deze visagie  workshop is geschikt voor bijvoorbeeld een groepje vriendinnen, collega's, moeders/ dochters/ schoondochters/ zussen/ schoonzussen. Of voor een team-uitje, een vrijgezellenfeestje of baby-shower.

In de workshop leer je hoe je een compleet verzorgde dagmake-up aanbrengt. Deze make-up ziet er natuurlijk uit en is ook heel geschikt voor op het werk. Wie dat wil kan zich natuurlijk ook feestelijk of kleurrijk opmaken.

Je krijgt uitgebreide informatie over de verschillende soorten make-up. Welke soorten zijn het meest praktisch? Welke kunt je het beste nemen en hoe breng je ze het beste aan? 

Je gaat jezelf 'stap-voor-stap' opmaken met mijn praktische '10-stappenplan'. Ik leg steeds een stap uit, waarna je het meteen gaat toepassen.

Uiteraard mag je naar hartenlust experimenteren, met allerlei kleurtjes en soorten make-up. Er zijn allerlei leuke, duidelijke voorbeeldfoto's om je te inspireren.
Tijdens het opmaken loop ik rond om te helpen en jullie vragen te beantwoorden.Aan het eind van de workshop maak ik een leuke groepsfoto.

Er is ook een GLAMOUR MAKE-UP PARTY mogelijk. Deze workshop is leuk voor bijv. een vrijgezellenfeestje. Lees meer.

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen. Is het voor een vrijgezellenfeestje vanaf 10 personen hoeven jullie niet voor de a.s. bruid te betalen.

- Tijdsduur van de workshop: tussen de 2,5 en 3 uur.
- Bij beschikbaarheid alle dagen van de week mogelijk, zowel overdag als 's avonds. 
- Tijdstip: in overleg. 
- Inclusief: 2 x koffie/thee en iets lekkers. 
- Gebruik van alle make-up, kwasten e.d.
- Ik mail de contactpersoon naderhand een pdf-bestand van 13 pagina's met het '10-stappenplan' voor een volledig verzorgde make-up en andere handige make-uptips. Zij kan dit bestand doorsturen aan de rest van de groep.
- De contactpersoon ontvangt per mail een leuke groepsfoto.
- De workshop vindt plaats in de studio van Style Consulting in het centrum van Groningen. Je kunt na de workshop gemakkelijk de stad in, mocht je dit willen.

Je kunt bij mij ook terecht voor een persoonlijk make-up/viasagie advies. Bij dit persoonlijk make-upadvies maak ik jullie op. Geschikt voor 1 tot 3 personen. Lees meer.

Ik hoop jullie snel te zien in mijn gezellige studio hartje Groningen!

Studio make-up workshop Groningen

'PETIT HIGH TEA' Willen jullie eerst samen een uurtje bijkletsen? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'. Ik heb een hip theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' bestaat uit verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p en duurt een uur.