• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

LOOK GOOD, FEEL GOOD.

Margriet Roorda van Style Consulting heeft een workshop ontwikkeld speciaal voor voor dames van 40, 50 en 60+. 
Zelf ben ik 57 en weet dus uit eigen ervaring tegen welke probleempjes je aan loopt.

Haast elke vrouw droomt van het wondermiddeltje om jonger te lijken, maar wil er liever niet voor onder het mes of er fortuinen aan spenderen. 
Dankzij de juiste make-up, leuke accessoires en goed kapsel en een juiste haarkleur lijk je al snel enkele jaren jonger. 
Wil je hulp bij je vragen over je persoonlijke stijl, make-up, kapsel en haarkleur? Volg dan een van deze leuke workshops en geef je zelfvertrouwen een 'BOOST'!
De workshops zijn gezellig en van hetgeen je leert kun je je hele verdere leven lang plezier hebben...


In deze gezellige en leerzame workshop verklap ik jullie allerlei geheimen om er CHIC, 'UP TO DATE', JEUGDIG en SLANKER uit te zien. Ouder worden is fijn, maar we willen er natuurlijk wel goed uit blijven zien. 
Wil je precies weten wat de do's en dont's zijn? Welke kledingstijl, make-up, kapsels, haarkleuren en accessoires je het beste kunt kiezen? Geen probleem, in deze workshop leer je de fijne kneepjes van het vak!
Ik vertel ieder van jullie welke gezichtsvorm en welke figuurvorm je hebt.
We bespreken vele tips en trics's. Hierbij gebruik ik allerlei leuke zaken zoals: kledingstukken, brillen, zonnebrillen, vele leuke accessoires (sjaals, kettingen, oorbellen, armbanden), allerlei verduidelijkend fotomateriaal en voorbeelden van juiste make-upsoorten.
Ook leer ik jullie een aantal leuke sjaalknopen.

De workshop is bedoeld voor vrouwen (met humor) van ong. 40 tot 85 jaar, die er stijlvol uit willen blijven zien, op een ongekunstelde manier. 
Er wordt tijd ingeruimd voor persoonlijke vragen.

Workshop looking good voor vrouwen van 40, 50 en 60 +.

Het is de bedoeling iedereen 2 kledingstukken meeneemt die niet graag gedragen wordt (zgn. miskoop). Dan kunnen we samen kijken of je er met enkele aanpassingen of met leuke accessoires misschien nog wel plezier van kunt hebben.

Na de workshop kun je als je wilt de accessoires (sjaals, kettingen, oorbellen, armbanden) in mijn studio nog even rustig bekijken. Ik kan je hierbij natuurlijk advies en tips geven. Ze zijn indien je wilt te koop voor tussen de € 5,00 en € 10,00 per stuk.- De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen, duurt ca. 2,5 uur. Het is leuk om na de workshop nog ongeveer een half uur te reserveren voor het uitproberen van accessoires. Dit wordt vaak erg leuk gevonden. 
- Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zondag, zowel overdag als 's avonds. 
- Tijdstip: ik pas me aan bij uw wensen.
- Voor bereikbaarheid en parkeertips zie: over ons/ de studio.
- Incl. 2 x koffie of thee en lekkers. Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.

Via de contactpersoon ontvang je per email een leuke groepsfoto.
Via de contactpersoon krijgt je per email een handig e-book van 26 pagina's met honderd 40+ tips, om thuis rustig na te lezen. 
De workshop vindt plaats in de studio van Style Consulting in het centrum van Groningen. Enkele DO'S voor vrouwen van 40, 50 en 60+:
- Draag een glanzende zachtroze lipstick, staat zacht, sexy en jong. Glans laat je lippen voller lijken en roze compenseert het verlies van glans in onze teint.
- Draag kleding in éé kleur voor een slankmakend effect. Donkere kleuren kleden het meeste af. Dus niet alleen zwart, maar ook donkerbruin, donkerblauw, donkergrijs ect.
- Laat een stuk been zien, het liefst met een hakje, maakt jong. Als je benen niet zo mooi meer zijn neem dan ragdunne zwarte panty's of dunne opaque (halftransparante) panty's.
- Neem een mooie, lange pony of een in een hoek gesneden lok als je haartype het toelaat, staat fris en jeugdig (en verbergt eventuele rimpeltjes).
- Koop een goede spijkerbroek, dit is de snelste manier om er 'up to date' uit te zien. 

Enkele DONT'S voor 40+ en ouder:
- Huidkleurige panty's met versterkt teenstuk, je snapt zelf wel waarom!
- Touwtje aan je leesbril. 
- Een superkorte minirok, applicaties van beertjes, muizen e.d., twee staartjes of vlechtjes in het haar. Staat te jeugdig en krampachtig jong. Maakt daardoor juist ouder.
- Zware eyeliner en donkere lipstick. Maken je beide ouder en harder in plaats van jeugdiger. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk make-up advies.
- Dure, maar gedateerde juwelen dragen. Draag moderne accessoires, laat zien dat je op de hoogte bent van de trends. Als ze van goede kwaliteit zijn mogen ze best 'nep' zijn. Kijk op internet-sites of in de bladen wat er in de mode is en vertaal het naar jouw stijl.
- Zgn. 'mommiejeans'. 'Moeke'achtige spijkerbroeken die niets voor het figuur doen. 

LOOK GOOD, FEEL GOOD!

'PETIT HIGH TEA'
Willen jullie eerst samen een uur bijpraten? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'. 
Ik heb een hip theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit: verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p. en duurt een uur.Wil je persoonlijk advies over accessoires? Bij mij kun je heel veel leuke accessoires kopen lees meer.