• darkblurbg
  'Glamour make-up party'.
 • darkblurbg
 • darkblurbg
  Gezellige Glamour make-up party in Groningen.
 • darkblurbg
  Glamour make-upworkshop in Groningen.
 • darkblurbg
  Glamour make-upworkshop.
 • darkblurbg
  Kleur voor de foundation kiezen.

Heb je een groep van 8 tot 15 personen bij elkaar en zoek je een glamorous uitje? Kies dan voor de 'GLAMOUR MAKE-UP PARTY'. De workshop vindt plaats in de studio van 'Style Consulting' in Groningen, hartje centrum.
de Glamour make-up party is heel leuk voor een groep vriendinnen, collega's, zussen, buurvrouwen of voor een vrijgezellenfeest.Wil je een mooie feest/ of uitgaans-make-up leren aanbrengen? Dat kan bij de glamour make-up party.
Bij deze workshop gaan jullie jezelf stap-voor-stap opmaken, ik heb speciaal hiervoor een handig '10-stappenplan' ontwikkeld.
We werken met make-up van diverse merken: de betaalbare merken uit de gangbare drogisterijen zoals Kruidvat, Hema en Etos. Je kiest zelf welke je wilt uitproberen. Je kunt als je wilt de nummers noteren en ze later gewoon zelf in de winkel aanschaffen. 

Wil je een perfecte lipstick aanbrengen, glitter oogschaduw, of 'smokey eyes' het is allemaal mogelijk!


De workshop is gezellig en van hetgeen je leert kun je je leven lang plezier hebben.

Je krijgt handige informatie over de verschillende soorten make-up. Welke soorten zijn het meest praktisch? Welke kunt je het beste nemen en hoe breng je ze het beste aan? 

We beginnen met koffie of thee met lekkers.

Na een duidelijke instructie gaan jullie jezelf 'stap-voor-stap' opmaken met mijn praktische '10-stappenplan'. Ik leg steeds een stap uit, waarna je het meteen gaat toepassen. 
Uiteraard mag je naar hartenlust experimenteren, met allerlei kleurtjes en soorten make-up. Er zijn allerlei leuke, duidelijke voorbeeldfoto's om je te inspireren.
Tijdens het opmaken loop ik uiteraard rond om vragen te beantwoorden en jullie te helpen.

Halverwege de workshop is er nog een keer koffie of thee en lekkers.

Ik heb voor iedereen een felgekleurde boa te leen. Deze boa's staan erg leuk op de groepsfoto.

We sluiten de workshop af met het maken van twee leuke groepsfoto's (1 met en 1 zonder boa's) die de contactpersoon achteraf via e-mail toegestuurd krijgt. Zelf foto's maken tijdens de workshop mag uiteraard ook!

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.


* De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen en duurt tussen de 2,5 en 3 uur.
* Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag overdag. Op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 19.00 uur.
* Tijdstip: Ik pas me aan bij jullie plannen.
* Voor bereikbaarheid en parkeertips zie: contact.
* De contactpersoon krijgt nadien per e-mail enkele leuke groepsfoto's toegestuurd. Zelf foto's maken mag uiteraard ook.
* Ik mail de contactpersoon naderhand een pdf-bestand van 13 pagina's met het '10-stappenplan' voor een volledig verzorgde make-up en andere handige make-uptips.
* Inclusief: ontvangst met koffie/ thee met lekkers. Korte pauze met koffie / thee en lekkers halverwege.
* Ik beschik over spiegels, heel veel make-up in alle kleuren en vormen, demake-up spullen, 'face & bodyglitter', kwasten en voor de groepsfoto kan ierdereen een gekleurde boa lenen. TIPS:
- Kleed je feestelijk aan voor de workshop. Je zou afspraken kunnen maken over een dresscode of bepaalde kleur die iedereen draagt. 
- De workshop is op zaterdag en zondag te volgen tot 19.00 uur. Je kunt na de workshop uit eten en daarna op stap gaan. Mijn studio is in het centrum van Groningen, dus alles is hier om de hoek te vinden.

De Glamour Make-up Party is ook heel geschikt als VRIJGEZELLENFEESTJE. Voor de a.s. bruid heb ik voor de foto een grappig bruidssluiertje te leen.
Met 10 of meer personen (incl. de a.s. bruid) hoeven jullie niet voor de a.s. bruid te betalen. Lees meer.

Er is ook een make-up/ visagie workshop waarbij je een geheel verzorgde dagmake-up leert aanbrengen: Lees meer.

Je kunt bij mij ook terecht voor een persoonlijk make-up/viasagie advies. Bij dit persoonlijk make-upadvies maak ik jullie op. Geschikt voor 1 tot 3 personen. Lees meer.

'PETIT HIGH TEA': Tijdens de workshop zijn we hard aan het werk ;-)  Willen jullie liever eerst samen een uur bijkletsen? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin dan met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'.  Je eet van het hippe theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.