• darkblurbg

 

Dress to impress....

Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past.

Een workshop 'garderobe-planning & -update' kan uitkomst bieden. Je leert welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding aangepast aan jouw smaak, waarin jij jezelf prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt.

Wanneer je gekleed gaat in een stijl die bij je past zie je elke dag in de spiegel de man/ vrouw waar je blij van wordt. En dat blije geeft je zelfvertrouwen en energie!

WORKSHOP: GARDEROBEPLANNING & -UPDATE.
Heb je een overvolle kast met kleding die je nooit draagt? Of een tamelijk lege kast met weinig keuze? Of is je garderobe op zich prima, maar kun je wel een update gebruiken? Dan is deze workshop voor jouw de oplossing.  

In deze workshop leert je welke onderdelen je basisgarderobe het beste zou kunnen bestaan (de zgn. 'must haves'). We kijken hierbij naar jullie manier van leven en werken. Dit doen we door het maken van een 'lifecircle'.
Ik vertel hoe je een goede basisgarderobe kunt opbouwen. Verder leer je hoe je je garderobe aan kunt passen aan je dagelijkse behoeftes.

Ik laat je zien hoe je je outfits op een actuele manier kunt stylen en combineren. Zo kun je met een uitgekiend aantal kledingstukken een maximale hoeveelheid spannende combinaties maken. 
Ook bespreken we hoe je je garderobe 'up to date' kunt houden. Verder krijg je tips over het overzichtelijk indelen van je kast, een goede kleurenkeuze, persoonlijke smaak, styling en accessoires.
Iedereen mag 3 kledingstukken meenemen waarover vragen bestaan.

We kijken bij ieder van jullie kort welke figuurvorm je hebt. Er zijn 10 verschilllende figuurvormen te onderscheiden.Onderwerpen:

- shoppen in je eigen kast,: hoe haal je meer uit je eigen garderobe,
- hoe zorg je voor een werkbare garderobe passend bij jouw leven, 
- waar let je op bij het opbouwen van zo'n garderobe (o.a. kleurgebruik, persoonlijke stijl, figuur, levensstijl), 
- wat zijn de do's & dont's bij een goede garderobe-opbouw, 
- waar zou een goede basisgarderobe uit kunnen bestaan (de zgn. must haves), 
- werken met handige kledingcapsules (wat houdt dit in), 
- hoe houd je je garderobe 'up to date', 
- 'the French Piece Wardrobe thing',
- het totaalplaatje: kleding, accessoires, keuze van je kapsel, gebruik van make-up, lichaamstaal,
- zo veel mogelijk profijt van je garderobe hebben door het uitgekiend combineren van je kleding,
- het steeds afwisselend stylen van je garderobe met behulp van je accessoires.

* De workshop vindt plaats in mijn studio in het centrum van Groningen, duurt ca. 2,5 uur. 
* Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zaterdag. 
* Tijdstip: in overleg.
* Voor bereikbaarheid en parkeertips kijk hier
* Inclusief: 2 x koffie/ thee met lekkers. 

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.

- De contactpersoon ontvangt per mail een handig overzichtje (3 pag.) met informatie over het opbouwen van een juiste basisgarderobe. Deze kan ze doorsturen.
- De contactpersoon krijgt per mail een leuke groepsfoto.

Deze workshop kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

Je kunt ook een persoonlijke garderobe update krijgen lees meer.


PETIT HIGH TEA Willen jullie eerst samen een uurtje bijkletsen? Dat kan ook hier in mijn studio! Begin met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'. Ik heb een hip theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' bestaat uit verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.