• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Workshops in Groningen.

Hebben jullie een groep van 8 tot 15 personen bij elkaar en zoeken jullie een bijzonder uitje in het centrum van Groningen?
Kies dan voor één van deze 6 verschillende workshops!
Ze zijn heel geschikt voor een groep vriendinnen, familie of buurvrouwen, een team-uitje of een vrijgezellenfeestje. Alle workshops duren ca. 2,5 a 3 uur. 

Studio van Style Consulting in Groningen

^ Mijn studio in het centrum van Groningen.

DE 6 VERSCHILLENDE WORKSHOPS ZIJN: 

1. WORKSHOP: 'WAT IS MIJN PERSOONLIJKE STIJL? Vaak kopen we onze kleding impulsief. Het is in de mode... of het staat zo leuk bij iemand anders. Thuisgekomen denken we: 'waar combineer ik het mee...'? De rode draad in je garderobe is ver te zoeken.
Veel mensen hebben geen idee wat hun persoonlijke stijl is. Ze doen daardoor met allerlei trends mee. Het gevolg is vaak een onevenwichtige garderobe, waarmee moeilijk te combineren is. Je hebt hierdoor vaak het idee dat je niets hebt om aan te trekken. In deze workshop ontdek je wat jouw persoonlijke stijl is. Lees meer.


2. WORKSHOP: 'DRESS FOR SUCCES'. Deze workshop is bedoeld voor groepjes mensen die hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt willen uitbreiden. Je leert hoe je jezelf beter kunt presenteren d.m.v. kleding, kleurgebruik, stem, lichaamstaal, verzorging, de 'do's en dont's', etc. Lees meer.


3. WORKSHOP: 'GARDEROBEPLANNING'. Leer hoe je een goede basisgarderobe kunt samenstellen waarmee je vele variaties kunt maken. 
Naast het dragen van de juiste kleuren en kledingmodellen is het hebben van een uitgekiend samengestelde garderobe een must om jezelf goed en gemakkelijk te kunnen kleden. Vaak hoor ik van klanten dat ze moeite hebben met het samenstellen van zo'n garderobe. Ook ontbreekt het dikwijls aan overzicht en ruimte in onze kast doordat we moeite hebben afscheid te nemen van gedateerde kleding of kleding die ons niet meer past.
De workshop 'garderobe-planning & -update' kan uitkomst bieden. Je leert welke kleding (en aanvullende zaken zoals schoenen, tassen en accessoires) je nodig hebt om je op elk moment van je leven passend te kleden. In kleding aangepast aan je smaak, waarin je je prettig voelt en met een uitgekiend aantal kledingstukken zodat je overzicht houdt. Lees meer.

4. WORKSHOP: 'GEMAKKELIJK STYLEN EN COMBINEREN'. Leer aan de hand van je eigen meegebrachte kleding hoe je tot vele verrassende combinaties kunt komen en hoe je steeds weer anders kunt stylen.
Accessoires zijn 'de kers op de taart'. Ze kunnen ervoor zorgen dat dezelfde outfit er, met een relatief kleine investering, telkens totaal anders uitziet. Maar welke kun jenu het beste nemen?
In deze workshop leer je welke kettingen, armbanden, horloges, oorbellen, sjaals, brilmonturen, zonnebrillen, tassen, riemen, schoenen, laarzen, mutsen, hoeden, corsages, broches etc. het beste bij je passen. 
Wat je mooi en minder mooi staat is altijd terug te voeren op bepaalde redenen. Deze kunnen zijn: je gezichtsvorm, figuurvorm, postuur, lengte, voorkeur voor een bepaalde stijl etc. Je weet na de workshop waar je op moet letten bij de aanschaf van je accessoires en welke stijl bij je past. 
Ook leer je enkele leuke sjaalknooptechnieken. Lees meer.


5. WORKSHOP: 'LOOKING GOOD VOOR 40, 50 en 60+'. In deze gezellige en leerzame workshop verklap ik je allerlei geheimen om er CHIC, HIP, JONGER en SLANKER uit te zien. Ouder worden is fijn, maar we willen er natuurlijk wel goed uit blijven zien. 
Wil je precies weten wat de do's en dont's zijn? Welke kleding, make-up, kapsels en accessoires je het beste kunt kiezen? Geen probleem, in deze workshop leer je de fijne kneepjes van het vak!
We bespreken vele tips en trics's. Hierbij gebruik ik allerlei leuke zaken als: kledingstukken, brillen, zonnebrillen, voorbeelden van de goede accessoires, allerlei fotomateriaal, voorbeelden van juiste make-yupsoorten. Ook vertel ik je welke make-up, haarkleuren en haarstijlen je jonger maken. Zo kun je er bij elke gelegenheid vlot, slank en steeds weer anders uitzien en kun je altijd vol zelfvertrouwen op pad. Lees meer.

6. WORKSHOP: 'MODEL VOOR 1 DAG'. Kom met een groep colleges, vriendinnen of familieleden naar mijn studio om als een echt fotomodel voor de camera te staan. Er worden prachtige foto's van jullie gemaakt en we maken een aantal leuke groepsfoto's. De foto's worden digitaal bewerkt. Je krijgt ze online aangeleverd en kunt ze onbeperkt gebruiken. Lees meer.

Algemeen:
- Deze 6 workshops vinden plaats in mijn studio in het centrum van Groningen en duren ca. de 2,5 uur. 
- Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m zaterdag. 
- Tijdstip: ik pas me aan bij jullie plannen. 
- Voor bereikbaarheid en parkeertips kijk hier.
- Inclusief: twee keer koffie/ thee met lekkers.
- De contactpersoon krijgt nadien per e-mail een leuke groepsfoto toegestuurd. Zelf foto's maken mag uiteraard ook.

Studio van Style Consulting.

Prijzen:
- 12 tot 15 personen: € 25,00 p.p.
- 10 of 11 personen: € 27,50 p.p.
- 8 of 9 personen: € 29,95 p.p. Acht personen is het minimum aantal voor deze workshops. Een lager aantal deelnemers is ook mogelijk, je betaalt dan echter wel voor 8 personen.

Heb je interesse of vragen over één van de workshops mail me gerust!
Willen jullie op een zaterdag komen, dan is het goed om tijdig te boeken. 

'PETIT HIGH TEA':
Willen jullie eerst samen een uur bijpraten? Dat kan ook hier in mijn studio!
Begin met een gezellige 'PETIT HIGH TEA'. 
Ik beschik over een hip theeservies van 'Babette'. De 'PETIT HIGH TEA' duurt een uur en bestaat uit: verschillende theesoorten, cake, chocola, nougat, mini-tompouches en slagroomsoesjes en kost € 7,00 p/p.