• darkblurbg
  • darkblurbg

'PERSONAL BRANDING ADVIES' (M/V).

Onderscheid jezelf door je manier van kleden en presenteren.

Personal branding is het jezelf als merk presenteren aan anderen, waarbij je positieve beelden en associaties oproept. Je gebruikt je persoonlijkheid, kennis en ervaring om je te onderscheiden van anderen. Je laat je werkgever of je klanten op deze manier zien wie je bent en waar je voor staat.

Als freelancer of ondernemer kun je niet zonder klanten. Die klanten moet jouw echter wel kunnen vinden en je moet ervoor zorgen dat je je potentiele klanten zo aanspreekt, dat ze met je in zee willen gaan. 
Hoe je dat doet? Door vast te houden aan je eigen 'personal brand'. Je personal brand laat aan je klanten zien wat jouw (en uw dienstverlening) bijzonder maakt en trekt het soort klanten aan voor wie je ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde kunt zijn!

Margriet Roorda van Style Consulting is 'image consultant' en helpt je graag met het vinden van jouw 'personal brand'. We bespreken je manier van werken en de zaken waar jij voor 'staat'.
Aan de hand van een lijst met belangrijke kwaliteiten kijken welke van deze eigenschapen je in je uiterlijk naar voren wilt laten komen.

Tijdens het arrangement 'Personal Branding-advies' gaan we samen op zoek naar die zaken die je persoonlijkheid onderstrepen en versterken. 
Het arrangement duurt ca. 2 uur. 
Je kunt ca. 12 kledingstukken meenemen die je momenteel draagt voor je zakelijke activiteiten. Ook vraag ik je om je te kleden op een manier die aansluit bij je dagelijkse activiteiten. Let hierbij ook op uje accessoires zoals schoeisel, tas, riem, bril en evt. sieraden. 
Je outfit en de meegebachte kleding bespreken we. 

Met de juiste kledingstukken en accesoires leg je nadruk op je kwaliteiten en onderscheid je je van anderen, waarbij je tegelijkertijd wel rekening moet houden met de geschreven en ongeschreven kledingwetten van je beroepsgroep, branche en bedrijf. Dat is niet altijd eenvoudig, vandaar dat dit advies een goede investering kan zijn.

Prijzen:

- 1 persoon: € 129,00 p.p. Tijdsduur ca. 2 uur. Tijdstip: in overleg, op maandag t/m vrijdag gedurende de hele dag mogelijk. Op zaterdag alleen 's ochtends.  

- 2 personen: € 119,95 p.p. Tijdsduur ca. 4 uur. Tijdstip: in overleg, op werkdagen van 13.00 uur tot 17.00 uur, niet op zaterdag mogelijk.  

- Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen.
- Je kunt ca. 12 kledingstukken meenemen.
- Je kleedt je op een manier die je passend vindt voor jouw werkzaamheden.
- Je krijgt nadien per e-mail een verslag thuis van hetgeen besproken is.
- 2 x Koffie / thee en lekkers.

Wil je liever een fotoshoot compleet met styling en make-up waarin je we je persoonlijkheid naar voren laten komen? Ik verzorg vanuit mijn studio in Groningen ook fotoshoots, lees meer.