• darkblurbg
    Online figuur-advies
  • darkblurbg
    Online figuur-advies
  • darkblurbg

Online figuuradvies/ figuuradvies/ stijladvies

Woon je te ver weg om bij mij in de studio langs te komen, heb je het te druk of wil je gewoon liever een online figuuradvies 'deluxe'? Dat is ook mogelijk.

Heb jij ook genoeg van het steeds maar weer twijfelen welke kledingstukken je het beste kunt kopen? Doe dan het online figuuradvies 'deluxe'. Zo weet je in het vervolg precies waar jij op moet letten bij het kiezen van je kleding.

Veel van mijn klanten raken compleet ontmoedigd van de enorme hoeveelheid kleding in fysieke- of online winkels. Ze zien door de bomen het bos niet meer en kiezen steeds de verkeerde modellen. Maak hier een eind aan met het uiterst persoonlijke figuurpaspoort wat ik speciaal voor dit probleem ontwikkeld heb. Laat mij jouw specifieke figuur analyseren. Ik maak een figuurpaspoort voor jouw unieke figuur en jij kunt eindelijk doelgericht gaan shoppen!

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is bij het online figuuradvies 'deluxe' het uitgangspunt.

Om je een goed advies te kunnen geven vraag ik 4 duidelijke foto’s (per email) van de jouw in aansluitende kleding. Bijvoorbeeld in een maillot/legging en hemdje of een aansluitend t-shirt. Eén van het gezicht (recht van voren zonder te lachen), één van het lichaam voren, één van het lichaam opzij en en één van je lichaam aan de achterkant. Het is fijn als iemand anders deze foto’s voor je kan maken.

Verder vraag ik een aantal gegevens van jou (kledingmaat, lengte, gewicht, b.h. maat, schoenmaat, polsomvang, omvang van je enkel) en moet je eventjes je schouderomvang, borstomvang, taille en heupen opmeten. Ik stuur ik je hiervoor een kort vragenlijstje de antwoorden kun je per mail terug kunt sturen. Ik leg je ook uit hoe je de foto's het beste neemt en hoe je de maten op moet meten.

Aan de hand van jouw maten en de 4 foto's stel ik een uitgebreid en compleet en persoonlijk figuurpaspoort voor je samen. Dit paspoort krijg je via de mail (als pdf bestand).

Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen. In het figuurpaspoort vind je persoonlijk advies over jouw gezichtsvorm, kapsel, sieraden, brillen, kragen, de lijnen binnen het gezicht en de valling van je haar, jouw specifieke figuurvorm, advies voor vrouwen met jouw lengte, lichaamsbouw, botstructuur en de lijnen in je lichaam.

Je krijgt advies over specifieke zaken die bij jouw figuur opvallen en extra aandacht of enige correctie nodig hebben (denk aan bijvoorbeeld zaken als: een lange hals, een buikje, kleine boezem, brede schouders, volle dijen, volle kuiten etc.). 
Verder advies over de beste belijningen voor jouw figuurvorm, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, dessins, stofkeuze, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken en de zaken die je beter kunt vermijden, etc. Verder krijg je nog een aantal belangrijke figuurfoefjes. Je hebt zo een geweldig naslagwerk compleet met verduidelijkende tekeningen en foto's, compleet voor jou op maat gemaakt.

Online figuuradvies/ stijladvies/ figuuranalyse

Het online figuuradvies kost € 99,00. Op het inleidende blad heb ik een korte samenvatting voor je gemaakt van de belangrijkste aandachtspunten bij jouw figuur en gezichtsvorm.

Het is de bedoeling dat je de € 99,00 van tevoren overmaakt.

Nadat het bedrag is bijgeschreven ga ik voor je aan het werk. Je ontvangt je figuurpaspoort in maximaal 14 dagen in je mailbox. Je kunt het opstaan in je computer, uitprinten of beide. Jouw foto’s verwijder ik uiteraard nadien uit mijn computer.

Wil je jouw figuur door mij laten analyseren? Stuur me dan gerust een email.

Online figuuradvies/ figuuranalyse/ stijladvies

Figuuradvies, figuuranalyse , stijladvies.

^ Hier zie je een aantal voorbeelden van de bladen van het figuurpaspoort. Je krijgt het paspoort via de mail als pdf-bestand.

Wil je liever een figuuradvies 'deluxe' in mijn studio? Lees meer.