• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Make-upadvies in Groningen.

Laat je gezicht stralen met de juiste make-up!

Mensen kijken als eerste naar je gezicht. Een goede dagmake-up is daarom van essentieel belang. 
Een mooie, verzorgde make-up geeft je zelfvertrouwen. Het maakt de huid egaal en glanzend en laat je gezicht op z'n moois uitkomen. Je kunt met make-up dingetjes camoufleren en accenten leggen. 
Wil je leren hoe je je stap-voor-stap op kunt maken? Of wil je wel eens iets anders dan je oude vertrouwde methodes? Margriet Roorda van Style Consulting heeft speciaal hiervoor een handig '10-stappenplan' ontwikkeld.

Ik verkoop geen make-up, maar werk met make-up van diverse merken. Betaalbare, bekende merken uit de gangbare drogisterijen (Kruidvat, Hema, Etos, KIKO).

Ik heb ook wat cosmetica van het merk ANNEMARIE BÖRLIND in huis. Dit merk staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die ze door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen. Deze make-up is goed betaalbaar en is ook gewoon te koop bij 'Gezond en Wel' winkels of via internet. Sommige mensen hebben een overgevoelige huid of willen liever dat ik dit soort make-up gebruik bij het opmaken.

Je kunt de nummers van de bij jou gebruikte make-up noteren. Als je wilt kun je de make-up later dus gewoon zelf in de winkels kopen.

Op deze foto's dames die bij mij in de studio zijn langsgeweest voor een make-upadvies:


PERSOONLIJK MAKE-UPADVIES je kunt komen met 1 of 2 personen. 

Hoe verloopt dit make-upadvies?

We beginnen met een kop koffie of thee met wat lekkers.
Daarna breng ik een geheel verzorgde dagmake-up aan. Ik gebruik hierbij het handige '10-stappenplan'. Ik breng hierbij foundation, losse poeder, oogschaduw, oogpotlood, mascara, wenkbrauwpotlood, rouge en lipstick aan.  

Ik houd bij de make-upkeuze uiteraard rekening met je wensen en persoonlijkheid. Ik houd erg van praktisch en vind het leuk om uit te leggen waarom ik bij jou voor bepaalde make-upartikelen kies.

Als jullie met 2 personen komen zie je ook bij elkaar allerlei effecten van make-up.

Tijdstip: in overleg. Bij beschikbaarheid kan het make-upadvies plaatsvinden van maandag t/m vrijdag overdag of op de zaterdagochtend.

Prijzen:
- 1 persoon € 65,00. Tijdsduur: 1 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m vrijdag overdag, tijdstip in overleg. Op zaterdag alleen van 11.00 uur tot 12.00 uur mogelijk.
- 2 personen: € 55,00 p.p. Totale tijdsduur: 2 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m vrijdag overdag, tijdstip in overleg. Op zaterdag alleen van 11.00 uur tot 13.00 uur mogelijk.

Ook mail ik je naderhand per mail een e-book van 13 pagina's met hierin o.a. mijn '10-stappenplan' en handige make-uptips uit mijn dagelijkse praktijk.
Verder krijgt je er een inspirerend oogschaduw e-book van 32 pagina's bij.

Doordat ik geen make-up verkoop heb je geen bijkomende kosten. Je kunt de door mij gebruikte make-up later desgewenst gewoon bij de drogist (Kruidvat, Hema, Etos, KIKO, G&W) kopen.

Na het make-upadvies mail ik je een leuke 'voor-foto' zonder make-up en 'na-foto' met make-up. 

Het make-upadvies is ook erg leuk als moeder-dochter uitje. Er komen hier vaak moeders met dochters die zich net beginnen met zich op te maken. De dochter leer ik hoe ze zich op een mooie, natuurlijk uitziende manier op kan maken. De moeder krijgt vaak weer nieuwe inzichten in make-up :-)

Make-up advies voor moeder en dochter.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, mail me gerust!
Op werkdagen is er meestal wel snel ruimte voor een afspraak. 

^ Ik werk met betaalbare make-up van Kruidvat, Hema, Etos, KIKO en G&W.

Make-upadvies in centrum van Groningen.

^ Ik breng een geheel verzorgde dagmake-up bij je aan.CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon (digitaal) voor een make-upadvies bij Style Consulting. Mail me hier gerust over. Je kunt hiervoor een persoonlijk tekstje opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken.

ZIJN JULLIE MET 8 OF MEER? Ik verzorg ook make-up/ visagieworkshops voor 8 tot 16 personen. Ook heel geschikt voor een vrijgezellenfeest of een vriendinnen/ zussendag. Lees meer.

 

Zie er geweldig uit met de juiste make-up!

Heb je geen tijd voor een make-upadvies of woon je te ver weg? Of wil je leren hoe je anderen op een prachtige manier kunt opmaken? Bestel dan mijn e-book 'BASISCURSUS VISAGIE' (v). 

Dit e-book hoort bij mijn individuele basiscursus visagie, maar is ook los te bestellen. Er zijn helaas niet veel goede Nederlandstalige boeken over visagie te vinden. In dit zeer complete e-book van 66 pagina's vind je begrijpelijke, praktische uitleg over hygiene-leer en het reinigen, verzorgen en opmaken van het gezicht en een het belang van een goede lifestyle. Ook lees je hoe over het hoe en wat van de verzorging, gezichtsvormen, oogvormen, do's & dont's in de visagie, make-up voor de jonge huid, de getinte huid, de rijpere huid en het opmaken van mannen (bijv. voor fotografie). Verder een duidelijk overzicht van de meest 17 voorkomende make-upsoorten, hun verschillende vormen en de beste gereedschappen om je make-up mee aan te brengen. Ook is er aandacht voor de verschillende huidtypes en hun verzorging. Uitleg over het aanbrengen van oogschaduw en inspirerende foto's van prachtige oogmake-up. Ik beschrijf de 8 meest voorkomende gezichtvormen, hoe je ze kunt herkennen en het beste kunt opmaken. 
Verder hoe je gemakkelijk stap-voor-stap smokey eyes kunt aanbrengen en hoe je je dagmake-up kunt omtoveren in een mooie avondmake-up. Verder de belangrijkste do's en dont's in de make-up, de 20 meest voorkomende make-upmissers en mijn handige '10-stappenplan' voor een uitgebreide, compleet verzorgde dagmake-up. Weinig tijd? Er is ook aandacht voor een make-up in 1, 5 en 10 minuten. Verder een lijst met titels van goede visagieboeken. Het e-book is compleet met vele duidelijke kleurenfoto's. Je kunt e-book printen of het opslaan in je computer. Wil je het e-book bestellen? Lees meer

Ik heb 10 verschillende e-books gemaakt, allen over onderwerpen die aan mijn vak als image-consultant gerelateerd zijn. Alle e-books zijn bestanden die je op kunt slaan in je computer. Je kunt ze natuurlijk ook printen. Ze zijn geillustreerd met inspirerende, duidelijke kleurenfoto's.

Wil je leren hoe je een volledig verzorgde dagmake-up aanbrengt bij je klant? Wil je alle aandacht en wil je in alle rust je persoonlijke vragen over make-up kunnen stellen? Volg dan de indiviuele basiscursus visagie! Lees meer.

^ Deze 'voor en na' foto's zijn van dames die bij me geweest voor een make-upadvies.

Voor en na het make-upadvies.

^ Voor en na het make-upadvies.

Voor en na het make-upadvies.

^ Voor en na het make-upadvies.

Meer lezen?

* In dit blog-artikel lees je meer over het make-upadvies dat ik aan de bovenstaande dames heb gegeven.

* Houd je van een praktische en natuurlijke make-up? In dit blog laat ik je zien hoe je een eenvoudige 5 minuten make-up bij jezelf kunt aanbrengen.

* Wil je nog meer voorbeelden zien? Lees dan dit blog-artikel.