• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

COVID 19: Afspraken zijn om gezondheidsredenen momenteel helaas nog niet mogelijk.

Laat je gezicht stralen met de juiste make-up!

Mensen kijken als eerste naar je gezicht. Een goede dagmake-up is daarom van essentieel belang. 
Een mooie, verzorgde make-up geeft je zelfvertrouwen. Het maakt de huid egaal en glanzend en laat je gezicht op z'n moois uitkomen. Je kunt met make-up dingetjes camoufleren en accenten leggen. 
Wil je leren hoe je je stap-voor-stap op kunt maken? Of wil je wel eens iets anders dan je oude vertrouwde methodes? Margriet Roorda van Style Consulting heeft speciaal hiervoor een handig '10-stappenplan' ontwikkeld.

Ik verkoop geen make-up.

Voordat ik begin met het opmaken vraag ik je uiteraard naar je wensen op make-upgebied. Die zijn bij iedereen weer verschillend. Zo houdt de één van kleur, de ander van naturel, de één van lipstick en de ander wil het accent op de ogen, enz., enz.

Ik verkoop geen make-up, maar werk met make-up van diverse merken. Betaalbare, bekende merken uit de gangbare drogisterijen (Kruidvat, Hema, Etos, KIKO).

Ik noteer de nummers van de bij jou gebruikte make-up voor je. Als je wilt kun je de make-up later dus gewoon zelf in de winkels kopen.

Op deze foto's dames die bij mij in de studio zijn langsgeweest voor een make-upadvies:


PERSOONLIJK MAKE-UPADVIES je kunt komen met 1 of 2 personen. 

Hoe verloopt dit make-upadvies?

We beginnen met een kop koffie of thee met wat lekkers.
Daarna breng ik een geheel verzorgde dagmake-up aan. Ik gebruik hierbij het handige '10-stappenplan'. Ik breng hierbij foundation, losse poeder, oogschaduw, oogpotlood, mascara, wenkbrauwpotlood, rouge en lipstick aan.  

Ik houd bij de make-upkeuze uiteraard rekening met je wensen en persoonlijkheid. Ik houd erg van een praktische make-up.  Verder vind ik het heel leuk om uit te leggen waarom ik bij jou voor bepaalde make-upartikelen en kleuren kies (de kleuren kies ik op gevoel, door mijn werk als kleurenconsulente heb ik daar wel ideeën bij).

Als jullie met 2 personen komen zie je ook bij elkaar allerlei effecten van make-up.

Tijdstip: In overleg. Bij beschikbaarheid kan het make-upadvies plaatsvinden van maandag t/m vrijdag overdag.

Make-upadvies in Groningen.

Prijzen:
- 1 persoon € 75,00. Tijdsduur: ca. 1 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m vrijdag overdag, tijdstip in overleg. 
- 2 personen: € 65,00 p.p. Totale tijdsduur: ca. 2 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk op maandag t/m vrijdag overdag, tijdstip in overleg. 

Ik verkoop geen make-up, dus er komen geen extra kosten bij.

Ook mail ik je naderhand per mail een e-book van 13 pagina's met hierin o.a. mijn '10-stappenplan' en handige make-uptips uit mijn dagelijkse praktijk.

Doordat ik geen make-up verkoop heb je geen bijkomende kosten. Je kunt de door mij gebruikte make-up later desgewenst gewoon bij de drogist (Kruidvat, Hema, Etos, KIKO) kopen.

Na het make-upadvies mail ik je een leuke 'voor-foto' zonder make-up en 'na-foto' met make-up. 

Het is het handigst als je zonder make-up op bij me komt, maar dit is zeker niet verplicht. Ik heb ook spulletjes om je gezicht te reinigen.

Het make-upadvies is ook erg leuk als moeder-dochter uitje. Er komen hier vaak moeders met dochters die zich net beginnen met zich op te maken. De dochter leer ik hoe ze zich op een mooie, natuurlijk uitziende manier op kan maken. De moeder krijgt vaak weer nieuwe inzichten in make-up :-)

Make-up advies voor moeder en dochter.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, mail me gerust!
Als je op tijd mailt is er meestal wel snel ruimte voor een afspraak. 

^ Ik werk met betaalbare make-up die gewoon te koop is bij Kruidvat, Hema, Etos en KIKO.

CADEAUTIP: Bestel een cadeaubon (digitaal) voor een make-upadvies bij Style Consulting. Mail me hier gerust over. Je kunt hiervoor een persoonlijk tekstje opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken.

Zie er geweldig uit met de juiste make-up!

^ Deze 'voor en na' foto's zijn van dames die bij me geweest voor een make-upadvies.

Voor en na het make-upadvies.

^ Voor en na het make-upadvies.

Voor en na het make-upadvies.

^ Voor en na het make-upadvies.

Meer lezen?

* In dit blog-artikel lees je meer over het make-upadvies dat ik aan de bovenstaande dames heb gegeven.

* Houd je van een praktische en natuurlijke make-up? In dit blog laat ik je zien hoe je een eenvoudige 5 minuten make-up bij jezelf kunt aanbrengen.

* Wil je nog meer voorbeelden zien? Lees dan dit blog-artikel.

* In dit blog zie je een klant die ik kleuradvies heb gegeven en ook heb opgemaakt.