• darkblurbg
    Figuuradvies
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Je ontvangt een persoonlijk figuurpaspoort.
  • darkblurbg

Wil je weten wat past bij jouw figuur?

VERANDER JE LOOK, VERANDER JE LEVEN...

Hoe kun jij jouw figuur het mooist uit laten komen?
Welke stofdiktes, belijning en dessins kun je het beste kiezen?
Weke halslijnen, tops, rokken, jasjes en broeken staan het mooist bij jouw figuur?
Welke lengtes kunnen je broeken, rokken en jassen het beste hebben?
Hoe kan je je pluspunten accentueren en minpuntjes verdoezelen? 

Ik ben Margriet Roorda van Style Consulting, ik ben image consultant en kan je helpen een antwoord op deze en vele andere vragen te vinden. Zo hoef je niet meer te twijfelen bij het shoppen.

Figuuradvies/ stijladvies/ figuuranalyse/ figuurvormen

D.m.v. eenvoudige opmetingen gaan we bepalen welke kledingstukken jou het meeste flatteren. Hierbij kijk ik naar je figuurvorm, lichaamsbouw, gezichtsvorm, de lijnen in je gezicht, lengte, botstructuur, de lijnen in je lichaam en uitaard ook naar jouw persoonlijkheid. Je leert exact wat je sterke punten zijn, deze pluspunten ga je accentueren. Ik vertel je hoe je dit doet. Ook leer ik je welke puntjes je beter wat kunt camoufleren.

Vaak weten we niet waar we op moeten letten bij de aankoop van kleding die past bij ons figuur. 
Mijn frisse blik als professional kan dan wonderen doen. Ik kom met mooie kanten en sterke punten die je zelf misschien nog nooit ontdekt had :-)

Met de juiste kleding kan iedereen er fantastisch uitzien, ongeacht je figuur, maat of leeftijd. Met de goede kledingmodellen krijg je vanzelf meer zelfvertrouwen en energie. 

Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Jouw silhouet is bij het figuuradvies het uitgangspunt. Niet de modetrends, maar je figuurtype en smaak staan voorop. In mijn studio heb ik veel voorbeeldkleding en leuke accessoires ter verduidelijking. In het figuurpaspoort staan allerlei foto's ter verduidelijking van het figuuradvies.

CADEAUTIP: Zoek je een origineel cadeau? Bestel een cadeaubon voor het figuuradvies, deze verzend ik digitaal. Mail me hier gerust over. Op de cadeaubon vermeld ik de inhoud van het advies. Je kunt hiervoor tevens een persoonlijk tekstje opgeven. De ontvanger kan zelf een afspraak met me maken op een moment dat haar uitkomt.
FIGUURADVIES (V) alleen met 1 of 2 personen mogelijk.

Je hebt vast weleens gezocht op internet naar bijv. tips bij brede heupen. Het nadeel is dat de tips die je dan vindt heel algemeen zijn. Ik kijk naar het geheel van o.a. je gezichtsvorm, figuurvorm, lichaamsbouw, de proporties in je lichaaam en je persoonlijkheid. Geen mens is uiteraard gelijk. Ik werk met 10 verschillende figuurvormen en 9 gezichtsvormen.
Je mag ca. 8-12 kledingstukkken meenemen, dit kunnen zgn. 'toppers' zijn of 'floppers'of kledingstukken waarover je vragen hebt. Deze kledingstukken gebruiken we bij de figuuranalyse.

We beginnen met een kennismakingsgesprekje. Daarna gaan we je lichaam van top tot teen langs en ik vertel wat de do's en dont's zijn voor jouw specifieke silhouet. Je krijgt over alle onderdelen die opvallen (en die je kunt benadrukken of beter wat kunt camoufleren) een apart blad met do's en dont's en illustraties. Je krijgt zo een heel persoonlijk figuurpaspoort mee naar huis. Zo heb je na de figuuranalyse een compleet en uitgebreid een naslagwerk helemaal op maat gemaakt voor jouw (unieke) figuur. Je kunt er vanaf dag één mee uit de voeten!

Figuurpaspoort bij stijladvies/ figuuradvies

^ Voorbeelden van een aantal mogelijke pagina's van het figuurpaspoort.

Je ontvangt:
- Een uitgebreid persoonlijk figuurpaspoort  (van ca. 20 tot 30 pagina's, afhankelijk van het aantal onderdelen die aandacht behoeven). Het paspoort bevat vele duidelijke illustraties in kleur. Dit systeem heb speciaal voor mijn klanten ontwikkeld en omvat persoonlijke adviezen over o.a. je figuurvorm, gezichtsvorm, specifieke onderdelen in je figuur die extra aandacht behoeven, lichaamsbouw, lengte, proporties en belijningen in je lichaam en gezicht.

Verder de beste belijningen voor jouw figuurvorm, aparte bladen van alle opvallende onderdelen van jouw specifieke figuur, de ideale kledingmodellen bij je figuur, de beste accessoires, dessins, belijningen, halslijnen, lengtes van broeken, jassen, rokken en jurken, de beste kledingmodellen voor jouw figuur en de zaken die je beter kunt vermijden, stofkeuzes, adviezen voor je gezichtsvorm en de beste kapsels en accessoires hierbij, etc. Ook leer je wat je beter niet kunt kiezen. Je hebt zo een geweldig persoonlijk naslagwerk, compleet op maat gemaakt voor jouw specifieke (en unieke)  figuur.

Incl. 2 x koffie / thee en lekkers.

Prijs: 1 persoon € 140,00.

Tijdsduur ca. 2 uur. 

Tijdstip: bij beschikbaarheid van maandag t/m vrijdag overdag en op zaterdagochtend. 

---------------------------------

Prijs: 2 personen € 130,00 per persoon.

Totale tijdsduur met 2 personen: ca. 4 uur. Bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 12.30 uur en 16.30 uur. Helaas niet op zaterdag mogelijk.

---------------------------------

Je kunt als je wilt kosteloos een toeschouwer meenemen

Ik leg ook uit welk soort belijning je het beste kunt kiezen.

^ Ik leg ook uit welk soort belijning je het beste kunt kiezen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een figuuranalyse, mail me gerust! Door de week is er meestal wel vrij snel ruimte voor een afspraak. Voor de zaterdag is het raadzaam op tijd te boeken. Het  figuuradvies kan desgewenst ook toegespitst worden op een juiste zakelijke uitstraling. 

Figuur-advies/ figuur-analyse/ stijl-advies

Reactie van Margreet, hierboven op de foto: Deskundig en plezierig figuuradvies gekregen van Margriet. Nieuwe inzichten opgedaan en woorden kunnen geven aan dingen die ik intuïtief al (goed) doe. Dank je wel, Margriet! Margreet is onlangs in mijn studio langs geweest voor een gratis figuur-advies. De voorwaarde was dat ik hiervan foto's mocht maken voor een blog. Uiteraard plaats ik nooit zomaar foto's van klanten. 

Ben je nieuwsgierig hoe een figuuradvies verloopt? Lees hier hoe het figuuradvies van Margreet in zijn werk ging.

* Wil je liever je eigen kleding met mij doornemen?  Doe dan een garderobe-update & -planningadvies in mijn studio in Groningen. Je mag ongeveer 30 kledingstukken en 10 verschillende accessoires (schoeisel, sieraden, tas, sjaal etc.) meenemen. Lees meer.

^ Het zit hem niet in de hoeveelheid kledingstukken die je hebt, maar in de juiste modellen.

Figuuradvies voor mannen is ook mogelijk. Het duurt voor mannen ongeveer 1,5 uur en kost € 99,00. Ik werk dan met een standaard figuurpaspoort van 34 pagina's. Ik vul dit paspoort ter plekke voor je in. Mannen mogen 8 kledingstukken meenenemen (zgn. toppers en floppers). Wil je meer informatie? Mail me dan gerust.

 ^ Verzorg jij zelf figuuradviezen/ figuuranalyses?

Deze handige poster (50 x 70 cm) met 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen kun je ook bij mij bestellen. Je ontvangt bij de poster een gratis e-boekje van 10 pagina's over deze 9 gezichtsvormen en 10 figuurvormen. Lees meer.