• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zoek je leuke accessoires, maar weet je niet goed wat je staat?

Ik verkoop allerlei leuke:
- Kettingen
- Brilkettingen & sunnycords
- Oorbellen
- Armbanden
- Sjaals 
- Pareo's
Alle accessoires die je in mijn studio koopt kosten € 5,00, € 7,50 of € 10,00 per stuk. Je kunt een afspraak maken om allerlei leuke accessoires te komen uitproberen in mijn studio aan de Pottebakkersrijge 7 in Groningen. Ik heb hier heel veel leuke spullen op voorraad in alle denkbare kleuren, afmetingen en stijlen. Casual, stoer, romantisch, vrouwelijk, zakelijk of feestelijk.

Accessoires zijn 'de kers op de taart'. Ze kunnen ervoor zorgen dat dezelfde outfit er, met een relatief kleine investering, telkens totaal anders uitziet. Maar welke kun je nu het beste nemen?

Ik geef je graag advies over welke accessoires passen bij jouw persoonlijke stijl en wat mooi past bij jouw oog- en/ of haarkleur. Ook kan ik je leuke sjaalknopen laten zien die bij je gezichtsvorm, figuurvorm en lichaamsbouw passen.

Je kunt ook een aantal kledingstukken meenemen waarbij je een accessoire zoekt.

Je kunt alleen komen, maar ook samen met 1 of 2 anderen (vriendin, zus, moeder, schoonmoeder, buurvrouw, collega) die ook accessoires zoeken. Je kunt alle accessoires ter plekke kopen.Prijs van het accessoire-advies  Het advies is gratis, je betaalt alleen voor de accessoires die je koopt. Het is de bedoeling dat je voor minimaal € 50,00 p.p. besteedt.

Tijdstip: In overleg, bij beschikbaarheid mogelijk van maandag t/m vrijdag overdag of 's avonds. Alleen op afspraak.

Heb je interesse? 
Stuur me dan een e-mail met een datum/ tijd waarop jij kunt. Je hoort dan van mij of het lukt op jouw datum. Ik stuur altijd een bevestigingsmail.

Het is niet nodig dat je een kleuradvies hebt gehad. Heb je al wel eens een kleuranalyse gedaan (bij mij of ergens anders) dan is het leuk om je kleurenwaaier/kaartje mee te nemen.

Ook klanten die hier al eens geweest zijn zijn uiteraard van harte welkom voor het advies over accessoires!

Advies over accessoires.

Accessoire advies Groningen.

^ Met een leuke sjaal kun je al snel een heel ander plaatje neerzetten.

Cadeautip:

Verras je vriendin, vrouw, dochter, schoondochter, .....  met dit accessoire-advies, waarbij je deze persoon hiervoor een budget aanbiedt om accessoires van aan te schaffen. Het minimumbedrag is € 50,00 p.p. Je schrijft dit bedrag over om mijn rekening. Ik stuur je een cadeaubon per email met een persoonlijk tekstje die je zelf aan mij opgeeft. Ze kan dan zelf een afspraak maken met mij om het bedrag te komen besteden.Accessoires zijn de kers op de taart!

Ook kun je bij mij een leuk E-book bestellen over het werken met sjaals, deze map heb ik zelf samengesteld. De titel van de map is: '60 TRENDY MANIEREN OM SJAALS KNOPEN EN TE DRAGEN' (v). Het e-book kost € 15,00.
Dit e-book van 69 pagina's staat boordevol duidelijke 'stap-voor-stap' uitled met verduidelijkede voorbeeldfoto's. Inpirerende kleurenfoto's hoe bekende sterren hun sjaals dragen. Duidelijke tekeningen en precieze omschrijvingen van 60 VERSCHILLENDE gebruiks- en knoopvormen die je met de 'Pieces' sjaal, andere jersey sjaals, katoenen 'Arafat' sjaals en met zijdevierkante sjaals a la die van Hermes kunt doen. Behalve bijzondere manieren om sjaals om je hals te knopen ook hippe manieren om o.a. leuke trendy topjes, rokjes, een giletje, jurkjes, een armband, versieringen van je tas en ceintuurs te maken van je sjaals. Er worden ook riemen en andere attributen bij gebruikt.
Het E-book verstuur ik per mail, je kunt het opslaan in je computer, maar natuurlijk ook uitprinten. Lees meer.Woon je niet in de buurt?
Ik verkoop ook leuke accessoires via mijn website. Lees meer.