• darkblurbg
  • darkblurbg

Mijn adviezen zijn bedoeld voor mannen en vrouwen die geïnteresseerd zijn in uiterlijk, kleuren, kleding en persoonlijke presentatie. Zowel in de zakelijke als de persoonlijke sfeer.

DE ZAKELIJKE MARKT
Ik verzorg adviezen en allerlei andere activiteiten op maat aan bedrijven die:
- hun personeel op een persoonlijke manier willen belonen,
- hun personeel willen trainen over de effecten van kleuren, kleding en persoonlijke presentatie,
- een externe stem zoeken die werknemers kan overtuigen van het belang van hun persoonlijke presentatie op de werkvloer en naar de klant,
- op zoek zijn naar een leuke en leerzame bedrijfsactiviteit.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei workshops, bedrijfsuitjes, individuele kleur-en stijlconsulten en trainingen op maat. 
De werknemers het visitekaartje van je bedrijf. De manier waarop zij zich kleden en presenteren is dus van groot belang voor de onderneming. Na mijn workshops is men overtuigd van de noodzaak, maar ook het plezier van een representatief voorkomen. Meer informatie in de rubriek: 'zakelijk'.

PARTICULIEREN
Ik verzorg kleurenanalyses, figuuranalyses en persoonlijke stijladviezen voor mannen en vrouwen. Tevens bijzondere workshops, garderobe-updates en personal-shopping. Welke leeftijd, maat of lichaamsbouw je ook hebt, samen komen we altijd tot verrassende ontdekkingen. Ontdekkingen die je leven kunnen veranderen. Met mijn adviezen kun je er in elke situatie geweldig uit zien. 

Interesse? Bel of mail me gerust. Ik hoor graag van je.