• darkblurbg
  • darkblurbg
* Het bezoek aan Margriet was een ervaring om nooit te vergeten! Ik heb een geweldige dag gehad door de zorgvuldige, professionele en respectvolle manier waarop mijn kleurenanalyse werd gedaan.
Verrassend welke kleuren mij goed staan, een eye-opener! Ik heb mijn geld nog nooit zo goed besteed, dit maakt mijn kledingaankopen makkelijker, gerichter en ook minder omdat hierdoor mijn kledingstukken allemaal bij elkaar gaan passen!
Geen kledingcrisis meer voor mij en ik houd geld over voor andere dingen.
Dankjewel!
Monique 
* Hoi Margriet,
Wat heb je dit ontzettend goed gedaan, stiekem had ik dat ook verwacht omdat ik al erg fan van jouw werk ben wat ik voorbij zie komen op je website en facebook pagina! Daarom wist ik ook dat ik heel graag jouw advies wilde hebben. Na de kleurenanalyse ben ik steeds aan het lezen in de e-books, wat een schat aan informatie!! wauw en ook herkenbaar van ohhhh daarom stond dat niet mooi ūüôā
 
Wat ik vooral leuk vind, ik ben ooit eens naar een workshop geweest om te kijken welk kleurtype ik was, en heb dit expres niet gezegd omdat ik wilde weten waar jij mee kwam. Ik was zo'n 20 jaar geleden inderdaad een warm herfstype, eventueel wintertype werd me gezegd. Maar inderdaad, ik ben wat 'fletser' geworden en wat lichter. Ik kan me 100% vinden in alles wat er over het lente/herfst type staat en ben zo ontzettend blij dat ik nu precies weet wat me wel en niet staat. Nu snap ik ook waarom helemaal bruin me altijd 'raar' staat, het is een overkill ūüôā en ook dat vond ik terug in je e-book. Klopt helemaal!¬†
Ik ga me uitleven in mijn nieuwe looks.
Hartelijk dank.
 
Margriet, top gedaan!!!!
 
Hartelijke groet, 
Inge
* Deze klant liet ook een kleurenanalyse uitvoeren. Ze was voorheen een warm lentetype maar doordat ze inmiddels wit/grijs haar heeft kon ze met haar kleuren niet meer uit de voeten: Bedankt voor jouw advies en alle informatie. Ik ben inderdaad zeer verrast dat ik nu een lente-zomertype ben! Maar het geeft wel antwoord op de vraag waarom het mij maar niet lukte om meer variatie te brengen in mijn kleurkeuze. Ik vind het heel leuk dat mijn mogelijkheden nu flink zijn uitgebreid! Vooral in het gaan  dragen van lichte kleuren met minder contrast heb ik veel zin. 

* Reactie van een tevreden klant: Hoi Margriet. Wat ben ik er blij met mijn kleuren, het is heel mooi opgezet en het brengt het positieve naar boven, heel speciaal. Dankjewel! T.

* Vicky schreef me: Mijn waaier omvat alles waar ik van houd, natuurlijke materialen, hout, hoornen montuur, zelfs de parfum. Al mijn favoriete kleuren zitten erin. En (op het zwart na...ūüôā) past bijna al mijn kleding bij de waaier. Ik heb nu bruin oogpotlood gebruikt ipv zwart, staat veel mooier. Ik ga eens experimenteren. Ook met haarverf en lippenstiftkleuren. Ik ben heel blij met de¬†uitslag van de¬†kleurenanalyse!

*Hi Margriet,

Ik heb een aantal jaren geleden een kleurenanalyse gehad en zou ik een warm herfst type zijn. Ik had mijn hele garderobe daar op aangepast maar had zelden het gevoel dat die kleuren me mooi stonden. 
Drie jaar geleden heb ik daarom ergens anders nogmaals een kleuren -en stijl analyse gehad. Hier kwam ik uit als een koel wintertype. Ik heb een klein kleurenkaartje voor in mijn portemonee. Ik moet erg wennen aan deze kleuren en het lukt het me helaas niet om (online) leuke kleding te vinden in deze kleuren. Mijn kast hangt nu vol met blauw, wit en grijs. Heel saai vind ik zelf...
Ze bleek een helder herfst/wintertype te zijn. Een kleurtype wat je bijna niet ziet.

Dankjewel voor het uitgebreide verslag en de kleuren lipstick die je op papier hebt gezet, super handig. Het analyse voelde echt als een cadeautje.

Ik heb adhv de waaier meteen mijn kast leeggeruimd en hij is nu ook behoorlijk leeg ūüėĄ¬†
Tijd dus om te shoppen.
Bedankt!¬†Lieve groet,¬†W. ūüėä
 
* Deze klant bleek een neutraal herfsttype te zijn: Goedemiddag Margriet, Bedankt voor het kleuradvies. Ik merk dat ik veel kleuren al gedempt en warm doe. Wat ik leuk vindt is dat ik nu eindelijk een goede geel, paars en roze kan vinden. En ook voor online bestellen kan ik de kleurenwaaier erbij houden. Want vaak noemen ze kleur bijv. lavendel en is het een totaal andere kleur. 
Ook de kleur van de lippenstift Juciy Gossip van de Etos die jij aanraad gebruik nu. Echt leuk om te zien. 
Ook de haarkleur kaart is erg handig. Die neem ik de volgende keer mee na de kapper. 
Dank je wel voor dit geweldige advies! ūüėĄ¬†H.¬†
* Deze klant bleek een neutraal lentetype te zijn: Ha Margriet, Heel erg bedankt voor je analyse! Wat een verrassende uitkomst! Dat had ik niet zo gauw kunnen bedenken. Mijn hele kledingkast hangt zowat vol met zwart en donkere kleuren. Sieraden heb ik altijd standaard gehad in zilver, nooit gedacht dat goud mooi bij me zou staan. Wat ontzettend leuk om hiermee aan de slag te gaan, krijg er helemaal energie van!
Prachtige kleuren zitten er in de waaier. Zo fris en zacht! En ook die kleuren die je bij mijn ogen hield vind ik erg mooi. Zo leuk ook hoe je ze beschrijft, met golfjes. De zee is mijn meest favoriete plek, dus dat past heel erg goed bij me hihi.  Ik ga dit weekend lekker verder lezen in alle materialen die je stuurde, bedankt ook daarvoor! 

Heb gisteren al een proefje gedaan met lichte kleding, lichte en zachte make-up (heb bruine mascara gekocht!) en m’n lichte bril. Zag er zo anders uit, veel frisser en ik voelde me er ook lichter/vrolijker in dan in mijn standaard donkere kleuren. Zoveel te ontdekken de komende tijd, leuk. Groetjes, H.

* Kirsten bleek een lente/herfsttype in plaats van een wintertype te zijn. Ze is vroeger geanalyseerd als wintertype.
Ze heeft inmiddels bij haar gezicht compleet grijs haar (in de nek is het nog wel een stuk donkerder) en wist niet zo goed wat ze met haar haarkleur aan moest. Ze had altijd donkerbruin haar. Als ze het haar bruin verfde werd het heel snel oranje.
Tijdens de Lockdown heeft ze het helemaal grijs laten uitgroeien, maar ze is nog niet toe aan compleet grijs haar.
Warme kleuren maken haar gezicht heel zacht en gezond bleek bij de kleurenanalyse. In koele kleuren kreeg ze een veel hardere uitstraling en werd ze grauw in het gezicht en werden haar (donkerbruine) ogen dof. Ook staat ze mooi in de meer medium donkere kleuren en is ze wat helderheid nodig. Kortom een lente/herfsttype, dit is een combinatie-type dat precies tussen de lente en de herfst in valt. De kenmerken van dit kleurtype zijn: warm, medium donker, redelijk helder.
Al met al was het een behoorlijk ommezwaai voor haar, maar ze is super enthousiast!
Wat warme, lichtblonde lokken in haar grijze haar bleek de beste en meest praktische oplossing voor de haarkleur. Zo zit ze niet met uitgroei en houd ze een lichte haarkleur. Een donkere haarkleur is nu te hard voor haar.
Dit schreef ze me (ik mag het met jullie delen):
Hoi Margriet, Bedankt voor het kleuradvies en de uitgebreide info die je me nastuurde per mail. Ik ben inmiddels hersteld van de schok en heb vandaag in Sneek een aantal kledingstukken gekocht in mijn nieuwe kleuren. Heel verrassend, verfrissend en gewoon ronduit mooi! Ook je make-up tips heb ik opgevolgd, met mooi effect.
Kortom: dankjewel!!
Hartelijke groet, Kirsten.

* 'Margriet heeft een heel prettige wijze van adviseren. Heel belangrijk bij zoiets persoonlijks als kleur en stijl. In het kennismakingsgesprek neemt ze alle tijd. We stelden vast welke uitstraling ik wenste en keken naar mijn professionele behoeftes omtrent kleur en stijl. Margriet heeft een rustige, duidelijke werkwijze. Er werd echt maatwerk geleverd. Bij het kopen van kleding ben ik me nu veel bewuster van de kleuren die wel of niet bij mij passen. Ik heb minder vaak miskopen door haar adviezen met betrekking tot modellen die bij mijn figuur passen. Ik durf nu ook meer te experimenteren met sieraden en kleuren.
Doordat Margriet tijdens de sessies steeds uitleg gaf over hetgeen ze deed, kreeg ik meer inzicht in hoe kleur en stijl zich verhouden met de kleur van je haar, huid, ogen en je lichaamsbouw. Ik gebruik nu zelfs een aantal van de basisinzichten bij het kiezen van kleding voor mijn kinderen.
De sessies bij Margriet waren ontspannen en gezellig. Heerlijk dat iemand zo helemaal met jou als persoon bezig is en alle tijd voor je heeft. Het waren echt verwenmomenten'.
Karin, organisatieadviseur.

* 'Ik denk dat ik zelf best een goed gevoel voor styling heb, maar het advies van Margriet was zeker een welkome aanvulling. Mijn kledingkast bestond uit 'basic' kleding in antraciet en zwart. Mooie materialen en stoffen, maar wel heel veilig. Tijdens het kledingadvies liet Margriet me zien dat felle kleuren me ook erg mooi staan. En mijn ogen leken veel intenser bij een blauw kledingstuk. In sommige dingen werd ik bevestigd en in andere keuzes aangemoedigd om me wat vrouwelijker en kleurrijker te kleden.
Nu ziet mijn kledingkast er vrolijker uit. Uit de complimenten die ik krijg blijkt dat het advies zeker de moeite waard is geweest. Margriet geeft op een hele prettige manier advies. Ze vroeg goed door om te achterhalen wat er precies bij me past. Dit vertaalde ze naar een advies waar ik me goed bij voel. Ik weet nu als ik kleur gebruik welke dat moeten zijn. Ook begrijp ik nu waar ik met mijn kleding wel en juist niet accenten moet leggen'.
Margriet, binnenhuisadviseur.

* 'Ik ben samen met mijn moeder en zus bij Margriet geweest voor een kleurenanalyse. Het was een cadeau voor mijn moeder van mijn zus en mij. We wisten niet wat we ons erbij voor moesten stellen en vooral mijn zus was wel wat gespannen. 
Margriet was erg gastvrij en stelde ons enorm op ons gemak. Ze nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven, we hebben er heel veel van opgestoken. Mijn moeder en ik bleken beide zomer/winter-types te zijn en mijn zus een diep herfst-type. Nu begreep ik ook waarom mijn zus zo'n totaal ander kleurenpalet nodig heeft dan ik. Als ik dezelfde kleuren zou dragen, zou het me somber en grauw maken terwijl het juist prachtig staat bij mijn zus. We hebben speciale kleurenwaaiers gekregen, ze zijn erg handig bij het vinden van de juiste kleuren. We weten nu alle drie welke kleuren we het beste kunnen dragen.
Mijn moeders garderobe is inmiddels compleet verandert en zij krijg regelmatig complimenten van allerlei mensen. Margriet is heel veelzijdig en erg professioneel. Ze gaf ons ook advies over make-up. Ze kijkt daarbij niet alleen naar trends, maar echt naar wat er mooi staat bij jou. Mijn zus gebruikt bijvoorbeeld vaker en meer make-up dan ik en daar hield Margriet ook echt rekening mee. De dag vloog om: een inspirerend en blijvend cadeau voor mijn moeder, maar ook voor mijzelf'.
Brigitte, trainer/adviseur.
* Wij hebben een weekendje Groningen gedaan en ben samen met mijn moeder bij Margriet geweest voor een kleurenanalyse. Het kleuradvies was een succes. We hebben veel geleerd over kleur en over wat kleur met je uiterlijk kan doen. Daarnaast hebben we duidelijk en helder advies gekregen. Margriet neemt de tijd: ze stelt je op je gemak en heeft veel geduld. Ze beantwoordt al je vragen en voelt goed aan op welke gebieden je graag advies krijgt. Margriet gaat er helemaal voor, ze houdt van haar vak en gaat voor kwaliteit! Na de kleurenanalyse was ik helemaal geinspireerd. Ik kan niet wachten tot ik weer lekker ga winkelen, samen met mijn moeder en onze kleurenwaaiers!
We komen zelf uit het westen van het land, maar mijn moeder heeft aan zo'n beetje alle winkeliers van Groningen verteld dat ze bij Margriet moeten zijn voor een kleurenanalyse. 
Femke, docent Nederlands.

* Caren kreeg een figuur-advies: Ik vond het zeker de moeite waard om naar Margriet te gaan, voor mij ruim 2 uur reizen. Het figuuradvies is heel ontspannen en gezellig verlopen, het geeft je inzicht in o.a.verhoudingen van je figuur. Daarnaast de do's and don'ts omtrent kleding. Met het figuurpaspoort op zak ben ik een eind op weg!

* Sandra: Ben bij Margriet geweest voor een kleuranalyse. Professioneel, gezellig en een ontspannen sfeer zijn de woorden die mij als eerste te binnen schieten. Margriet let niet op de tijd, beantwoordt alle vragen en is geinteresseerd en deskundig. De uitkomst van mijn analyse was voor mij verrassend! Zo leuk om ter plekke maar zeker bij thuiskomst te zien wat de juiste kleuren voor je doen. Ik zag dat ik bij thuiskomst ook 2 boeken per mail had ontvangen. Deze moet ik nog lezen. Maar ik ben enthousiast over Margriet haar werkwijze en de uitkomst. Bedankt Margriet! 

* Bianca: Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om eens een kleuranalyse te laten doen bij Style Consulting in Groningen! Ik was verbaasd wat kleuren met je gezicht en uitstraling doen. Ik heb een hele fijne, gezellige en leerzame middag gehad. Nu weet ik precies waar ik op moeten letten qua kleur en make up. Wij hebben nu een hele andere kijk gekregen op onze eigen kledingkast! Voortaan ga ik alleen nog winkelen met de kleurenwaaier in onze handtas. Margriet heel erg bedankt dat je de tijd voor me hebt genomen en dat je me hebt voorzien van vele duidelijke voorbeelden en goede adviezen. Ook fijn is dat je een naslagwerk op de mail krijgt met een samenvatting, een e-book en advies over je eigen kleurtype, zodat ik deze informatie en adviezen nog eens rustig kunnen nalezen.

* Trijntje: Heel leuk om naar Style Consulting te gaan! 
Margriet Roorda neemt in alle rust ruim de tijd om met je in gesprek te gaan over het effect van de verschillende kleuren op je uiterlijk. Interessant om te zien hoe verschillende kleurstijlen je gezicht meer of minder uitstraling geven. Voor mij was het verrassend te ontdekken dat ik pas in het zogenaamde heldere wintertype... Een uitdaging om hiermee te gaan experimenteren! 
Heel handig om een kleurenwaaier mee te krijgen, die je bij je hebt als je inkopen gaat doen (kleding zowel als make-up). Ook het e-book en de algemene kleurentips zijn erg illustratief en bruikbaar. 
Kortom: een leerzame en gezellige middag!

* Maureen: Margriet Roorda verstaat haar vak als image consulent. Haar aanpak is grondig, professioneel, creatief en persoonlijk. Dit geldt zowel voor de figuuranalyse zelf als het figuurpaspoort wat ze me meegaf.

* Isabel: Ik heb een kleurenanalyse gehad bij Margriet. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt samen met jou wat voor type je bent. Ze legt alles wat ze doet heel goed uit en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. De uitkomst is super! Ik weet nu eindelijk welke kleuren mij echt staan, maar ook wat ik met mijn haar, make-up en sieraden kan doen. Echt heel fijn en ik kan het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan! Zeker doen!

* Anne-Marie schreef: Beste Margriet, Ploep, daar viel het pakje in de bus en....................wat ben ik blij met mijn aankopen. Precies zoals op de site  (in werkelijkheid nog mooier uiteraard) en met zorg verpakt. Graag wil ik je bedanken. Van de sjaal en ketting ga ik zeker genieten en met plezier dragen.