• darkblurbg
  • darkblurbg

- 'Margriet heeft een heel prettige wijze van adviseren. Heel belangrijk bij zoiets persoonlijks als kleur en stijl. In het kennismakingsgesprek neemt ze alle tijd. We stelden vast welke uitstraling ik wenste en keken naar mijn professionele behoeftes omtrent kleur en stijl. Margriet heeft een rustige, duidelijke werkwijze. Er werd echt maatwerk geleverd. Bij het kopen van kleding ben ik me nu veel bewuster van de kleuren die wel of niet bij mij passen. Ik heb minder vaak miskopen door haar adviezen met betrekking tot modellen die bij mijn figuur passen. Ik durf nu ook meer te experimenteren met sieraden en kleuren.
Doordat Margriet tijdens de sessies steeds uitleg gaf over hetgeen ze deed, kreeg ik meer inzicht in hoe kleur en stijl zich verhouden met de kleur van je haar, huid, ogen en je lichaamsbouw. Ik gebruik nu zelfs een aantal van de basisinzichten bij het kiezen van kleding voor mijn kinderen.
De sessies bij Margriet waren ontspannen en gezellig. Heerlijk dat iemand zo helemaal met jou als persoon bezig is en alle tijd voor je heeft. Het waren echt verwenmomenten'.
Karin, organisatieadviseur.

- 'Ik denk dat ik zelf best een goed gevoel voor styling heb, maar het advies van Margriet was zeker een welkome aanvulling. Mijn kledingkast bestond uit 'basic' kleding in antraciet en zwart. Mooie materialen en stoffen, maar wel heel veilig. Tijdens het kledingadvies liet Margriet me zien dat felle kleuren me ook erg mooi staan. En mijn ogen leken veel intenser bij een blauw kledingstuk. In sommige dingen werd ik bevestigd en in andere keuzes aangemoedigd om me wat vrouwelijker en kleurrijker te kleden.
Nu ziet mijn kledingkast er vrolijker uit. Uit de complimenten die ik krijg blijkt dat het advies zeker de moeite waard is geweest. Margriet geeft op een hele prettige manier advies. Ze vroeg goed door om te achterhalen wat er precies bij me past. Dit vertaalde ze naar een advies waar ik me goed bij voel. Ik weet nu als ik kleur gebruik welke dat moeten zijn. Ook begrijp ik nu waar ik met mijn kleding wel en juist niet accenten moet leggen'.
Margriet, binnenhuisadviseur.

- 'Ik ben samen met mijn moeder en zus bij Margriet geweest voor een kleurenanalyse. Het was een cadeau voor mijn moeder van mijn zus en mij. We wisten niet wat we ons erbij voor moesten stellen en vooral mijn zus was wel wat gespannen. 
Margriet was erg gastvrij en stelde ons enorm op ons gemak. Ze nam uitgebreid de tijd om uitleg te geven, we hebben er heel veel van opgestoken. Mijn moeder en ik bleken beide zomer/winter-types te zijn en mijn zus een diep herfst-type. Nu begreep ik ook waarom mijn zus zo'n totaal ander kleurenpalet nodig heeft dan ik. Als ik dezelfde kleuren zou dragen, zou het me somber en grauw maken terwijl het juist prachtig staat bij mijn zus. We hebben speciale kleurenwaaiers gekregen, ze zijn erg handig bij het vinden van de juiste kleuren. We weten nu alle drie welke kleuren we het beste kunnen dragen.
Mijn moeders garderobe is inmiddels compleet verandert en zij krijg regelmatig complimenten van allerlei mensen. Margriet is heel veelzijdig en erg professioneel. Ze gaf ons ook advies over make-up. Ze kijkt daarbij niet alleen naar trends, maar echt naar wat er mooi staat bij jou. Mijn zus gebruikt bijvoorbeeld vaker en meer make-up dan ik en daar hield Margriet ook echt rekening mee. De dag vloog om: een inspirerend en blijvend cadeau voor mijn moeder, maar ook voor mijzelf'.
Brigitte, trainer/adviseur.

- Wij hebben een weekendje Groningen gedaan en ben samen met mijn moeder bij Margriet geweest voor een kleurenanalyse. Het kleuradvies was een succes. We hebben veel geleerd over kleur en over wat kleur met je uiterlijk kan doen. Daarnaast hebben we duidelijk en helder advies gekregen. Margriet neemt de tijd: ze stelt je op je gemak en heeft veel geduld. Ze beantwoordt al je vragen en voelt goed aan op welke gebieden je graag advies krijgt. Margriet gaat er helemaal voor, ze houdt van haar vak en gaat voor kwaliteit! Na de kleurenanalyse was ik helemaal geinspireerd. Ik kan niet wachten tot ik weer lekker ga winkelen, samen met mijn moeder en onze kleurenwaaiers!
We komen zelf uit het westen van het land, maar mijn moeder heeft aan zo'n beetje alle winkeliers van Groningen verteld dat ze bij Margriet moeten zijn voor een kleurenanalyse. 
Femke, docent Nederlands.

- 'Met een groepje van 7 vriendinnen kwamen we een weekendje naar Groningen. We hebben gekozen voor de workshop over persoonlijke stijl. We vonden het een hele geslaagde workshop. We hebben allemaal een mode-collage gemaakt. Dat was zo leuk dat sommigen van ons haast niet meer konden stoppen. 
Daarna volgde uitleg over de 4 hoofdtypes en de verschillende subtypes en welke het beste bij ons pasten. Margriet liet hierbij allerlei kleding en foto's zien. In ons hotel hebben we er later nog een hele tijd over nagepraat. Wat we van elkaars stijl vonden en ook over wat we uit wilden stalen'.
Caroline, co-assistent.

- Caren kreeg een figuur-advies: Ik vond het zeker de moeite waard om naar Groningen te gaan, voor mij ruim 2 uur met de trein. Het figuuradvies is heel ontspannen en gezellig verlopen, het geeft je inzicht in o.a.verhoudingen van je figuur. Daarnaast de do's and don'ts omtrent kleding. Met het figuurpaspoort op zak ben ik een eind op weg!

Deze klanten kozen de workshop: 'Wat is mijn persoonlijk stijl?' en een petit high tea met 7 zussen/ schoonzussen:
- 'Hallo Margriet, Wat hebben wij een leuke dag gehad een zaterdag, en we hebben ook veel lol gehad. We hebben allemaal van jou geleerd wat onze stijlpersoonlijkheid we is, we gaan er ook zeker gebruik van maken. Margriet, leuke foto's heb je ons toegestuurd, bedankt. Wij hebben ook veel foto's, een aantal willen wij je niet onthouden. Margriet nogmaals bedankt, het was perfect en heel goed verzorgd'.  Groetjes 'de Patertjes'.

Deze klant (met kledingmaat 32) koos voor personal shopping.
- 'Beste Margriet, het is alweer een week geleden dat we samen hebben geshopt. Ondertussen heb je me de foto's gestuurd. Ik heb het erg leuk gevonden! Man en dochter waren erg verrast en verbaasd dat ik zulke andere kleren had gekocht! Zondag heb ik de zwarte jurk met de witte kriebels gedragen en er veel complimenten over gehad.
Zelf had ik toen ik thuiskwam wel wat moeite om te bedenken wat ik nu op die korte rokjes moet dragen. Vandaag heb ik er, zoals jij adviseerde, een mooi shirt gevonden en een lang vest en heb ik er meer vertrouwen in gekregen.
Ik ben blij dat ik nu andere dingen durf te proberen en te dragen! En dat was helemaal mijn bedoeling!
Nogmaals veel dank voor alle support en advies op maat! Als ik nog eens een vertrouwensboost nodig heb weet ik je te vinden!'
Miriam, laborant.

Ook deze klant doet verslag van een shopsessie:
- Super bedankt voor het shoppen en ook voor de foto's en mails met tips, zal ze allemaal nog eens goed bestuderen! 
Heb een leren jasje heb ik gekocht bij Expresso (kom ik nooit), een heupriem en een jurkje bij Sissy Boy (kom ik ook nooit, maar wil ik zeker vaker heen). 
Nieuwe halfhoge lichtgrijze leren zomerlaarsjes gekocht bij de Ziengs (waar mijn steunzolen in kunnen, wist niet dat ze dat daar ook hadden, dus hier kan ik ook vaker heen)!
Verder heb ik bij de Mango (heeft betaalbare zakelijke kleding) nog een rokje met bijpassend colbertje gekocht en een lichtgrijs sjaaltje (dat paste weer bij de laarsjes en het mantelpakje).  
Ik sprak met Margriet af om 9.00 uur in haar studio, waar we voorbespraken waar we heen zouden gaan en waar ze vertelde wat ze voor vooronderzoek had gedaan. Ik had namelijk eerst al een schiftelijke vragenlijst ingevuld over wat voor type ik was, wat ik wilde uitstralen met mijn kleding (zakelijk/vrouwelijk voor het werk en sportief/vrouwelijk/stoer voor vrije tijd). Wat ik makkelijk vind om te kopen, wat moeilijk en waar ik me tijdens de 2,5 uur die we gingen shoppen op wilde richten. 
Hier hebben we ook nog over gebeld en aan de hand daarvan is ze de stad in geweest om te kijken welke kleding er in welke winkels was die voor mij mogelijk interessant zou zijn). Ze liet me nog wat trendy sieraden zien van Artistique (vlak bij de V&D), heb daar vandaag nog een mooi, hip armbandje gekocht met echt zilveren balletjes, in elkaar gevlochten met een zwart zijden bandje, van een Italiaans merk. 
Tot slot heb ik nog een lijstje gekregen met allemaal winkels die mogelijk interessant zijn, zowel in het hogere segment, maar ook meer betaalbare. Uiteraard konden we niet overal heen, maar wil zeker nog eens een paar winkels van het lijstje bij langs gaan.
Al met al dus heel geslaagd dat personal shoppen. Heel efficient geshopt, veel aanvullende tips gekregen en veel inspiratie opgedaan. Vind het de kosten ook zeker waard, denk dat ik haar nog wel een keertje vaker in zal schakelen...

- Lia: Wij, drie zussen, hebben een geweldig leuke middag gehad bij Style Consulting. Vanaf nu weten we waar we op 'moeten' letten om ons nog beter te presenteren. 

- Sandra: Ben bij Margriet geweest voor een kleuranalyse. Professioneel, gezellig en een ontspannen sfeer zijn de woorden die mij als eerste te binnen schieten. Margriet let niet op de tijd, beantwoordt alle vragen en is geinteresseerd en deskundig. De uitkomst van mijn analyse was voor mij verrassend! Zo leuk om ter plekke maar zeker bij thuiskomst te zien wat de juiste kleuren voor je doen. Ik zag dat ik bij thuiskomst ook 2 boeken per mail had ontvangen. Deze moet ik nog lezen. Maar ik ben enthousiast over Margriet haar werkwijze en de uitkomst. Bedankt Margriet! 

- Bianca: Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om eens een kleuranalyse te laten doen bij Style Consulting in Groningen! Wij waren echt verbaasd wat kleuren met je gezicht en uitstraling doen. Wij (mijn moeder en ik) hebben een hele fijne, gezellige en leerzame middag gehad. Nu weten wij precies waar we op moeten letten qua kleur en make up. Wij hebben nu een hele andere kijk gekregen op onze eigen kledingkast! Voortaan gaan wij alleen nog winkelen met de kleurenwaaier in onze handtas. Margriet heel erg bedankt dat je de tijd voor ons hebt genomen en ons hebt voorzien van vele duidelijke voorbeelden en goede adviezen. Ook fijn is dat je een naslagwerk op de mail krijgt met een samenvatting, een e-book en advies over je eigen kleurtype, zodat wij deze informatie en adviezen nog eens rustig kunnen nalezen.

- Trijntje: Heel leuk, samen met je dochter (haar verjaarscadeau) naar Style Consulting te gaan! 
Margriet Roorda neemt in alle rust ruim de tijd om met je in gesprek te gaan over het effect van de verschillende kleuren op je uiterlijk. Interessant om te zien hoe verschillende kleurstijlen je gezicht meer of minder uitstraling geven. Voor mij was het verrassend te ontdekken dat ik pas in het zogenaamde heldere wintertype... Een uitdaging om hiermee te gaan experimenteren! 
Heel handig om een kleurenwaaier mee te krijgen, die je bij je hebt als je inkopen gaat doen (kleding zowel als make-up). Ook het e-book en de algemene kleurentips zijn erg illustratief en bruikbaar. 
Kortom: een leerzame en gezellige middag!

- Maureen: Margriet Roorda verstaat haar vak als image consulent. Haar aanpak is grondig, professioneel, creatief en persoonlijk. Dit geldt zowel voor de figuuranalyse zelf als het figuurpaspoort wat ze me meegaf.

- Gea: Ben een paar weken geleden bij je geweest voor make-upadvies. Sindsdien besteed ik elke dag 5 minuutjes extra om er wat 'gezonder' uit te zien. Ik wil je even laten weten dat ik regelmatig complimenten krijg over mijn nieuwe look! Daarom nogmaals heel erg bedankt van een tevreden klant :-)

- Isabel: Ik heb een kleurenanalyse gehad bij Margriet. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en kijkt samen met jou wat voor type je bent. Ze legt alles wat ze doet heel goed uit en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. De uitkomst is super! Ik weet nu eindelijk welke kleuren mij echt staan, maar ook wat ik met mijn haar, make-up en sieraden kan doen. Echt heel fijn en ik kan het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan! Zeker doen!

- Anne-Marie schreef: Beste Margriet, Ploep, daar viel het pakje in de bus en....................wat ben ik blij met mijn aankopen. Precies zoals op de site  (in werkelijkheid nog mooier uiteraard) en met zorg verpakt. Graag wil ik je bedanken. Van de sjaal en ketting ga ik zeker genieten en met plezier dragen.