• darkblurbg
  Glamour-party voor meiden met voor elke meisje 3 digitale foto's.
  Poseer voor de camera als een echt fotomodel!
 • darkblurbg
  Wil jouw dochter ook graag eens voor de camera staan?
  Party props voor de fotoshoot.
 • darkblurbg
  Vrolijke bloemenkransjes voor in het haar.
 • darkblurbg
  Op zoek naar een gezellig feestje voor je dochter?
 • darkblurbg
  Foto met grappige 'party props'.
 • darkblurbg
  Foto met gekleurde boa's.
 • darkblurbg
  Meidenfeestje in Groningen

Wil je een bijzonder kinderfeestje geven voor je dochter, maar vindt je het lastig om te organiseren? Kom dan naar gezellige studio van Style Consulting, hartje Groningen. 

Alles wordt van begin tot eind door mij geregeld, het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken, de uitnodigingen te versturen en de meiden te (laten) brengen! Als je wilt mag je uiteraard zelf als toeschouwer blijven, maar dit hoeft niet. De cadeautjes mogen hier ook door de jarige worden uitgepakt als jullie dat willen. Je kunt hier gemakkelijk met de bus komen (de nieuwe bushalte op de Westerhaven is hier 2 minuutjes vandaan). Je kunt de kinderen hier ook laten afzetten door hun ouders.

Een meidenfeestje is mogelijk op de maandag- t/m vrijdagmiddag. Vaak lukt het me ook in de schoolvakanties. De meidenfeestjes zijn helaas niet in het weekend mogelijk.

Het meidenfeestje duurt ca. 2 uur en is incl. twee keer fris of sap, spekjes en chocola. Het exacte tijdstip bepalen we in overleg.

Leeftijd: ca. 8 tot 15 jaar.

Vaste prijs: € 150,00. 

Je kunt komen met maximaal 12 meisjes.

TIP: Je kunt ook de verjaardag van 2 meisjes gezamenlijk bij mij vieren :-) Dan kun je de kosten delen.

^ Hier zie je mij in mijn studio in het centrum van Groningen (vlakbij de Westerhaven).

UNIEK KINDERFEESTJE: Glamour party met FOTOSHOOT. Met de 4 leukste groepsfoto's en van elk meisje 3 prachtige, professioneel bewerkte foto's (digitaal).

De meiden maken zich onder mijn begeleiding (bescheiden) op. Make-up (in zachte kleurtjes), kwasten en spiegels zijn aanwezig. Na het opmaken volgt de fotoshoot. Elk kind mag apart poseren als een echt model! 
Op het laatst maak ik een aantal groepsfoto's, met boa's, bloemenkransjes en met zgn. party-props. De vier leukste groepsfoto's stuur ik op.
De foto’s maak ik met een professionele witte achtergrond, van elk meisje worden de drie mooiste foto's digitaal door mij bewerkt.
Je krijgt de foto's na maximaal een week digitaal aangeleverd, ze hebben een hoge resolutie.
Ik heb gekleurde boa’s, schattige bloemenkransjes voor in het haar en grappige 'foto-props' te leen voor de foto’s. Ik reken ca. 1 uur voor de ontvangst (eventueel cadeautjes uitpakken), uitleg en het (jezelf) opmaken en een uur voor het maken van de foto’s.
De meiden mogen zichzelf opmaken. Ik beschik over spiegels, leuke zachte make-upkleurtjes, 'face glitter' en kwasten. Ik vind het zelf leuker om de make-up niet te heftig te doen, maar wil je wel dat ik fellere kleuren neerzet dan kan je dit van tevoren aangeven.
Van de jarige(n) maak ik wat extra foto's.
Voor de groepsfoto kan iedereen een gekleurde boa, bloemenkransjes en zg. 'party props' lenen.
De resultaten van de fotoshoot stuur ik naar de contactpersoon (met WeTransfer), die kan ze dan weer heel gemakkelijk doorsturen naar alle kinderen. De foto's kunnen gewoon opslagen op de computer en zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld social media of om zelf te laten afdrukken.
 
Heb je interesse om het feestje van jouw dochter hier te vieren? Mail me gerust!
Meidenfeestje met fotoshoot in centrum van Groningen.