• darkblurbg
  Maak een prachtige halsketting, helemaal naar je eigen smaak!
  Meidenfeestje in het centrum van Groningen.
 • darkblurbg
  Glamour-party voor meiden met voor elke meisje 3 digitale foto's.
  Poseer voor de camera als een echt fotomodel!
 • darkblurbg
  Glamour-party voor meiden.
  Party props voor de fotoshoot.
 • darkblurbg
  Meidenfeestje.
  Kom ook zo'n schattig koetje van papier maché pimpen!

Wil je een bijzonder kinderfeestje geven voor je dochter, maar vindt je het lastig om te organiseren? Kom dan naar gezellige studio van Style Consulting, hartje Groningen. 

Alles wordt van begin tot eind door mij geregeld, het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken, de uitnodigingen te versturen en de meiden te (laten) brengen! Als je wilt mag je uiteraard zelf als toeschouwer blijven, maar dit hoeft niet. De cadeautjes mogen hier ook door de jarige worden uitgepakt als jullie dat willen. Je kunt hier gemakkelijk met de bus komen (de nieuwe bushalte op de Westerhaven is hier 2 minuutjes vandaan). Je kunt de kinderen hier ook laten afzetten door de ouders.

Een meidenfeestje is mogelijk op de maandag t/m vrijdag overdag. Vaak lukt het me ook in de schoolvakanties. De meidenfeestjes zijn helaas niet in het weekend mogelijk.

Het meidenfeestje duurt ca. 2 uur en is incl. twee keer fris of sap, spekjes en chocola. Het exacte tijdstip bepalen we in overleg.

Leeftijd: ca. 8 tot 15 jaar.

Vaste prijs: € 150,00. 

Je kunt komen met 6 tot 10 meisjes.

TIP: Je kunt ook de verjaardag van 2 meisjes gezamenlijk bij mij vieren :-) Dan kun je de kosten delen.

^ Hier zie je mij in mijn studio.

Er is keuze uit 3 opties voor het meidenfeestje:

1. UNIEK KINDERFEESTJE: Glamour party met FOTOSHOOT. Met de 3 leukste groepsfoto's en van elk meisje 3 prachtige, professioneel bewerkte foto's (digitaal).
De meiden maken zich onder mijn begeleiding (bescheiden) op. Make-up (in zachte kleurtjes), kwasten en spiegels zijn aanwezig. Na het opmaken volgt de fotoshoot. Elk kind mag apart poseren als een echt model! Op het laatst maak ik een aantal groepsfoto's, met boa's en met zgn. party-props. De drie leukste groepsfoto's stuur ik op.
De foto’s maak ik met een professionele witte achtergrond, van elk meisje worden de drie mooiste foto's digitaal door mij bewerkt. Je krijgt de foto's digitaal, ze hebben een hoge resolutie.
Ik heb gekleurde boa’s, een aantal schattige bloemenkransjes voor in het haar en grappige 'foto-props' te leen voor de foto’s. Ik reken ca. 1 uur voor de ontvangst (eventueel cadeautjes uitpakken), uitleg en het (jezelf) opmaken en een uur voor het maken van de foto’s. De meiden mogen zichzelf opmaken. Ik beschik over spiegels, leuke zachte make-upkleurtjes, 'face glitter' en kwasten. Ik vind het zelf leuker om de make-up niet te heftig te doen, maar wil je wel dat ik fellere kleuren neerzet dan kan je dit van tevoren aangeven. Voor de groepsfoto kan iedereen een gekleurde boa en party props lenen. De resultaten van de fotoshoot stuur ik na ca. een week digitaal naar de contactpersoon (met WeTransfer), die kan ze dan weer doorsturen naar alle kinderen. De foto's kunnen gewoon opslagen op de computer en zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld social media of om zelf te laten afdrukken.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
2. CREATIEF KINDERFEESTJE: WORKSHOP 'HALSKETTING MAKEN'.
Bij deze workshop maakt ieder meisje een prachtige lange of korte halsketting op sterk metaaldraad met een sluiting. Je bepaalt zelf de lengte van je ketting. Ik beschik over een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden. Houd je van goudkleur, zilverkleur, felle kleuren, pastelkleuren, zwart, wit, alles is aanwezig. Kies uit kralen van hout, glas, metaal, porselein, imitatie-parels, schelp, acryl, omkleed met stof, leuke bedeltjes, Delftsblauw, Pandora-style, etc. We beginnen met een duidelijke uitleg over techniek (rijgen op sterk ijzerdraad) en waar kun je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. Er zijn uiteraard leuke voorbeelden aanwezig. Ik maak, als aandenken aan het meidenfeestje, op het eind een leuke groepsfoto van de meiden met hun kettingen om. Die groepsfoto krijgt de ouder/verzorger nadien digitaal opgestuurd.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3. CREATIEF KINDERFEESTJE: WORKSHOP 'KOETJE VAN PAPIER-MACHE PIMPEN met de decoupage techniek'.
Het koetje van papier-maché is ca. 25 cm lang en 15 cm hoog. Je beplakt het met vrolijk gekleurde stukjes papier. Er is keuze uit heel veel leuke papiersoorten. Voor dit beplakken gebruiken we een speciale, glanzende lijmsoort. Als 'finishing touch' kun je je koetje een lint omstrikken, er plak-oogjes op lijmen of er nog wat strassteentjes of bloemetjes op plakken. Ik maak, als aandenken aan het meidenfeestje, op het eind een leuke groepsfoto van de kinderen en hun gepimpte koetje. Die groepsfoto krijgt de ouder/verzorger nadien digitaal opgestuurd. Dit kinderfeestje is geschikt als meidenfeestje, maar kan ook prima door gemengde groepjes gevolgd worden.

 Heb je interesse om het feestje van jouw dochter hier te vieren? Mail me gerust!