• darkblurbg
  Maak een prachtige halsketting, helemaal naar je eigen smaak!
  Meidenfeestje in het centrum van Groningen.
 • darkblurbg
  Glamour-party voor meiden met voor elke meisje 3 digitale foto's.
  Poseer voor de camera als een echt fotomodel!
 • darkblurbg
  Glamour-party voor meiden.
  Party props voor de fotoshoot.
 • darkblurbg
  Meidenfeestje.
  Kom ook zo'n schattig koetje van papier maché pimpen!

Wil je een bijzonder feestje geven voor je dochter, maar vindt je het lastig om te organiseren? Kom dan naar gezellige studio van Style Consulting, hartje Groningen. 

Alles wordt van begin tot eind door mij geregeld, het enige wat je hoeft te doen is een afspraak te maken en de meiden te brengen! Als je wilt mag je uiteraard zelf als toeschouwer blijven, maar dit hoeft niet.

Een meidenfeestje is mogelijk op de woensdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag.

Het meidenfeestje duurt ca. 2 uur en is incl. twee keer fris of sap, spekjes en chocola. Het tijdstip bepalen we in overleg.

Leeftijd: ca. 8 tot 15 jaar.

Vaste prijs: € 150,00. 

Je kunt komen met 6 tot 10 meisjes.

TIP: Je kunt ook de verjaardag van 2 meisjes gezamenlijk bij mij vieren :-)

Er is keuze uit 3 opties voor het meidenfeestje:

1. WORKSHOP: Glamour party met FOTOSHOOT. Ik maak 3 leuke groepsfoto's en van elk meisje 3 prachtige, professioneel bewerkte foto's (digitaal).
De meiden maken zich onder mijn begeleiding op. Allerlei leuke make-up, kwasten en spiegels zijn aanwezig. Na het opmaken volgt de fotoshoot en maak ik 3 leuke groepsfoto's, één met en één zonder boa's en één met zgn. party-props. Verder mag elk kind apart poseren als een echt model!
De foto’s maak ik met een professionele witte achtergrond, van elk meisje worden de drie mooiste foto's digitaal door mij bewerkt. Je krijgt de foto's digitaal, ze hebben een hoge resolutie.
Ik heb gekleurde boa’s/ en grappige 'foto-props' te leen voor de foto’s. De meiden mogen als ze dit leuk vinden evt. zelf ook een attribuut meenemen. Ik reken ca. 1 uur en  voor het opmaken en een uur voor het maken van de foto’s. Ik beschik over spiegels, heel veel make-up in alle kleuren en vormen, demake-up spullen, 'face & bodyglitter' en kwasten. Voor de groepsfoto kan iedereen een gekleurde boa lenen. De resultaten stuur ik digitaal naar de contactpersoon, die kan ze weer doorsturen. Te gebruiken voor social media of om zelf te laten afdrukken.
^ Margriet in haar studio in het centum van Groningen.
Fotoshoot voor meiden met party props.
 
^ Party props.
2. WORKSHOP 'HALSKETTING MAKEN'.
Bij deze workshop maakt iedereen een prachtige lange of korte halsketting op sterk metaaldraad met een sluiting. Je bepaalt zelf de lengte van je ketting. Ik beschik over een ruim assortiment materialen, gereedschappen en benodigdheden. Houd je van goudkleur, zilverkleur, felle kleuren, pastelkleuren, zwart, wit, alles is aanwezig. Kies uit kralen van hout, glas, metaal, porselein, imitatie-parels, schelp, acryl, omkleed met stof, leuke bedeltjes, Delftsblauw, Pandora-style, etc. We beginnen met een duidelijke uitleg over techniek (rijgen op sterk ijzerdraad) en waar kun je op letten bij vormen en kleurgebruik. Hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen etc. Er zijn uiteraard leuke voorbeelden aanwezig. Ik maak ook een leuke groepsfoto van de meiden met hun kettingen als aandenken. Die krijg je digitaal.
3. WORKSHOP 'KOETJE VAN PAPIER-MACHE PIMPEN met de decoupage techniek'.
Het koetje van papier-maché is ca. 25 cm lang en 15 cm hoog. Je beplakt het met vrolijk gekleurde stukjes papier. Er is keuze uit heel veel leuke papiersoorten. Voor dit beplakken gebruiken we een speciale, glanzende lijmsoort. Als 'finishing touch' kun je je koetje een lint omstrikken, er plak-oogjes op lijmen of er nog wat strassteentjes of bloemetjes op plakken. Ik maak ook een leuke groepsfoto van de meiden met hun koetjes als aandenken. Die krijg je digitaal.